Отзывы покупателей о Сушилка для обуви электрическая сушка JoyPoint электросушилка кроссовок бутс универсальная обувная быстрой сушки перчаток шапок носков горнолыжных ботинок антибактериальная противогрибковая электросушитель от сети
Нет в наличии
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Сушарка для взуття чудова, виконує свою функцію, за декілька годин висушує взуття, працює від розетки.
Має естетичний вигляд. Приємна у використанні.- Достоинства:
- Ціна, добре справляється зі своєю функцією
Доброго дня, Оксано!
Щиро дякуємо вам за такий приємний та детальний відгук!
Нам надзвичайно радісно знати, що сушарка JoyPoint стала вашою надійною помічницею.
Ми спеціально обирали модель, яка поєднує в собі естетичний дизайн та реальну ефективність, щоб ваші улюблені речі — від кросівок до рукавичок — завжди залишалися сухими та доглянутими.
Ваші слова про те, що вона «чудово справляється зі своєю функцією», — це найкраща нагорода для нашої команди!
Бажаємо вам затишку та лише вдалих покупок!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Сушарка сподобалась. Швидко нагрівається, має активне тепло, добре висушує взяття
- Достоинства:
- вертикальне розташування кабелю, наявність світлового індикатора
- Недостатки:
- для великих розмірів замала
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Людмило, за відгук та високу оцінку.
Раді чути, що сушарка JoyPoint вам сподобалась, швидко нагрівається та ефективно виконує свою функцію. Дякуємо, що відзначили зручні моменти — вертикальне розташування кабелю та наявність світлового індикатора, це справді важливі деталі у щоденному користуванні.
Зауваження щодо розміру для великого взуття також цінне — воно допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір.
Бажаємо комфортного та безпечного користування.
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Проста, хороша конструкція. Виглядає надійно. За кілька годин взуття висихає.
- Достоинства:
- Гарний вигляд. Просто конструкція
- Недостатки:
- Немає таймера вимикання. Працює тільки від 220.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Михайле, за детальний відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка JoyPoint сподобалася Вам своєю простою й надійною конструкцією та добре справляється з сушінням взуття за кілька годин.
Дякуємо також за зауваження щодо відсутності таймера та роботи лише від мережі — Ваші коментарі корисні й для інших покупців, і для нас у подальшій роботі з асортиментом.
Нехай сушарка буде зручною та надійною у щоденному користуванні.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Гріє, сушить. Дітям в сам раз.
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
- Не помітив.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Максиме, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка JoyPoint добре гріє, ефективно сушить і підійшла для використання дітьми, а якість Вас повністю задовольнила.
Нехай користування буде зручним і безпечним для всієї родини.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Якісна сушарка, є можливість збільшувати довжину нагріваючої поверхні
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Анатолію, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка JoyPoint сподобалася Вам своєю якістю та зручною можливістю регулювати довжину нагрівальної поверхні.
Нехай вона буде надійним і практичним помічником у догляді за взуттям.
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Швидко висушує взуття, ефективна. Жодних нарікань, виконує свою функцію. Аби була електрика
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Поліно, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка JoyPoint швидко й ефективно висушує взуття та повністю виконує свою функцію без нарікань.
Нехай вона й надалі буде корисним помічником у щоденному користуванні.
З повагою — команда JoyPoint
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Все классно,дякую)
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Наталю, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що електросушарка для взуття JoyPoint Вам сподобалась і повністю виправдала очікування.
Бажаємо, щоб вона надійно служила та забезпечувала комфорт і сухість у щоденному користуванні.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Все добре! Сушилка, поки що, гріє. Нарікань нема
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Тетяно, за ваш відгук.
Раді чути, що сушарка працює справно та добре виконує свої функції. Ми завжди намагаємося оперативно відправляти замовлення і пропонувати перевірені товари, щоб покупка приносила лише позитивні враження.
Бажаємо комфортного користування та сухого взуття за будь-якої погоди. Якщо в процесі експлуатації виникнуть питання — будемо раді допомогти.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Все супер!
- Достоинства:
- Висока якість товару та сервісу
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Ярославе, за відгук і високу оцінку.
Раді чути, що сушарка для взуття виправдала очікування та ви залишилися задоволені як якістю товару, так і сервісом. Для нас важливо, щоб покупка була корисною і комфортною у використанні.
Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину.
команда JoyPoint.
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Виконує свої функції
- Достоинства:
- Швидко нагрівається
- Недостатки:
- Для людей з розміром черевик 39+ будуть малі
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Павле, за ваш відгук і високу оцінку.
Раді, що сушарка справляється зі своїм основним завданням і швидко нагрівається. Дякуємо також за зауваження щодо розміру — це корисна інформація для інших покупців. Для взуття більшого розміру справді може знадобитися трохи більше часу на сушіння або інша модель.
Дякуємо за зворотний зв’язок і за те, що поділилися своїм досвідом.
команда JoyPoint
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Все чудово, працює хмарно. Задоволений покупкою!
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Олексію, за ваш відгук.
Раді, що сушарка для взуття виправдала очікування і працює стабільно. Приємно чути, що ви задоволені покупкою та роботою пристрою.
Бажаємо комфортного та надійного користування й надалі.
Дякуємо, що обрали наш магазин.
команда JoyPoint
- Іван О***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
За часов 5-6 висушує берці, хотілось б щоб були розміром побільше. Другій день - політ нормальний.
- Продавец Joy Point
Пане Іване, дякуємо за ваш відгук.
Раді, що сушарка справляється зі своїм основним завданням і вже показала стабільну роботу в користуванні. Дякуємо також за зауваження щодо розміру — такий зворотний зв’язок допомагає краще орієнтувати інших покупців під час вибору.
Бажаємо, щоб пристрій і надалі працював надійно та приносив користь.
З повагою, команда JoyPoint
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Дякую,дуже швидко відправили замовлення!
- Достоинства:
- Дуже зручна річ
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Валентино, за ваш відгук.
Раді чути, що сушарка JoyPoint вам сподобалася та виявилася зручною у використанні, а доставка була швидкою та комфортною.
Бажаємо вам сухого комфорту та надійної роботи пристрою в будь-яку погоду.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Все добре
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Ярославе, за ваш відгук.
Раді чути, що сушарка JoyPoint працює добре та повністю виправдала ваші очікування.
Бажаємо вам зручного користування та сухого комфорту в будь-яку погоду.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Сушить гарно, але 2-3 години, як вказано в описі, мало щоб черевики повністю висохли, у мене це займає 5-6 годин (і це не після дощу чи калюж, а просто піт)
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Богдане, за ваш відгук та чесний опис досвіду.
Раді чути, що сушарка JoyPoint справляється зі своєю основною функцією, але водночас дякуємо за зауваження щодо часу сушіння. У реальних умовах він дійсно може відрізнятися — залежно від матеріалу взуття, його товщини та рівня вологи. Для більш щільних черевиків 5–6 годин є нормальним показником.
Ваш коментар допоможе іншим покупцям сформувати реалістичні очікування, і ми цінуємо таку відвертість.
Бажаємо вам подальшого комфортного користування та сухого взуття у будь-яку погоду.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Просушує добре. Болото відсихає і відпадає. Хороша річ. Була б на 2-3 розміри більша - було б ідеально.
- Достоинства:
- Висока температура, взуття тепле і сухе. Навіть зовнішня волога просушується
- Недостатки:
- Якщо нерівномірно розмістити, в холодному приміщенні частина устілки буде холодною. Це проблема в габаритах. Для берців 44-го розміру лишає багато простору. Відкалібрувати положення - все буде тепле.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Олексію, за детальний і корисний відгук.
Раді чути, що сушарка JoyPoint добре справляється з основним завданням і ефективно просушує взуття навіть за складних умов. Ваші зауваження щодо розміру та положення всередині великих берців цінні — вони допоможуть нам удосконалювати продукцію та будуть корисні іншим покупцям.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом та порадами щодо оптимального розміщення.
Бажаємо вам сухого й теплого комфорту у будь-яку погоду.
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Сушилка працює, швидко нагрівається
- Достоинства:
- Зручна річ, на холодну та вологу погоду мастхев
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Альоно, за ваш відгук.
Раді чути, що сушарка JoyPoint працює ефективно, швидко нагрівається та стала зручним помічником у холодну й вологу погоду. Такі відгуки підтверджують, що модель добре справляється зі своєю задачею.
Бажаємо вам тепла й сухого комфорту в будь-яку пору року.
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
нарікань нема, чудова покупка
- Достоинства:
- Чудово виконує свою функцію, добре нагрівається, гарна якість
- Недостатки:
- було б чудово, якби розсувались трошки більше
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Вікторе, за ваш відгук.
Раді чути, що сушарка JoyPoint добре справляється зі своїм основним завданням та залишила у вас позитивні враження щодо якості й роботи. Дякуємо також за побажання щодо більшого розсування — такі зауваження допомагають нам удосконалювати продукцію.
Бажаємо вам тепла, сухого комфорту та надійної роботи пристрою в будь-яку погоду.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Сушарка хороша, непогана якість збірки.
- Достоинства:
- швидко нагрівається, гарно сушить
- Недостатки:
- короткуватий шнур живлення
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Олеже, за ваш відгук.
Раді чути, що сушарка JoyPoint добре працює та залишила позитивне враження якістю збірки й ефективністю сушіння. Дякуємо також за зауваження щодо довжини шнура — ваші коментарі допомагають нам удосконалювати продукцію.
Бажаємо вам зручного користування та сухого комфорту у будь-яку погоду.
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Все добре. Коли покаже себе в роботі буде краще.
- Продавец Joy Point
Пане Віталію, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви вже отримали сушарку. Сподіваємося, що в користуванні вона виправдає ваші очікування!
Будемо раді, якщо згодом поділитеся враженнями після використання!
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
супер! дякую!
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Якісний товар. Задоволені.
- Продавец Joy Point
Пане Олександре, дякуємо за високу оцінку та довіру до бренду JoyPoint!
Раді, що сушарка відповідає вашим очікуванням і стала корисною у щоденному користуванні
- Димитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Всё супер , очень понравилась
- Продавец Joy Point
Пане Дмитре, щиро дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що сушарка Вам сподобалась і виправдала очікування.
Нехай взуття завжди буде сухим, теплим і готовим до нових пригод!
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
- Недостатки:
- Недоліки:Немає кнопки вибору режиму як на фото, товар не відповідає опису на фото.
- Продавец Joy Point
Максиме, доброго дня!
Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і просимо вибачення за ситуацію
Дійсно, частина партії сушарок JoyPoint JPSHHR01 надійшла без перемикача режимів, хоча фото в описі ще не було оновлено.
Ми про це попередили у Вайбер та запропонували повернення чи обмін, але бачимо що відповіді від Вас не було. Розуміємо що те що ми Вам написали, це не гарантія того що Ви це побачили. Сьогодні менеджер буде повторно Вам телефонувати для вирішення ситуації.
Ще раз перепрошуємо за незручність!
Антон із команди JoyPoint
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Купив, не оглянувши забрав
- Недостатки:
- Немає кнопки вибору режиму як на фото, товар не відповідає опису на фото.
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
За ці гроші - супер. Не очікувалося, але приємно здивовала. Проста, але потрібна річ у господарстві.
- Продавец Joy Point
Пані Софіє, щиро дякуємо за Ваш відгук!
Дуже приємно, що сушарка JoyPoint приємно Вас здивувала — модель було розроблено як просте, але справді корисне рішення для щоденного догляду за взуттям
Особливо цінно, коли доступна річ стає справжнім помічником у побуті.
Нехай служить довго та приносить лише користь!
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Помітно менше запаху у старих кросівках. Я не вірила, що УФ буде працювати, але справді є ефект.
- Продавец Joy Point
Пані Дар’є, щиро дякуємо за відгук і довіру до JoyPoint!
Дуже приємно чути, що Ви помітили реальний ефект від використання сушарки з УФ-обробкою — модель було розроблено саме для того, щоб не лише сушити, а й усувати неприємні запахи та пригнічувати розвиток бактерій і грибків.
Раді, що очікування перевищено — нехай взуття буде сухим, свіжим і довше зберігає свій вигляд!
- Кирилл Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Невелика, але ефективна. Вставляю у кросівки після пробіжки — сушить добре, ще й запахи прибирає, реально працює.
- Продавец Joy Point
Пане Кириле, дякуємо за відгук і високу оцінку!
Дуже приємно чути, що сушарка JoyPoint справді стала корисною після пробіжок — саме для таких щоденних ситуацій модель було розроблено: компактна, ефективна та з антибактеріальним ефектом.
Раді, що Ви вже бачите результат і відчуваєте різницю.
Нехай Ваше взуття завжди буде сухим і свіжим!
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Белый
Купив сушарку JoyPoint і залишився задоволений. Швидко і ефективно сушить взуття, не псує його. Дуже подобається опція живлення від повербанку — можна сушити взуття навіть у дорозі.
- Продавец Joy Point
Пане Олексію, дякуємо за чудовий відгук!
Раді чути, що сушарка JoyPoint виправдала Ваші очікування — ми дійсно прагнули зробити її максимально зручною і для дому, і для подорожей
Нехай Ваше взуття завжди буде сухим, а подорожі комфортними!