Отзывы покупателей о Чай Graff "Gold Puer" с ароматом мандарина пуэр 80 г тубус
- АндрейПродавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
Купив на днях у магазині, дуже сподобався, тому вирішив пошукати тут,не очікував, але там дійсно пуер,можливо не вищого класу,я так думаю що воно так і є,бо коштував би він на багато дорожче,не розумію коментарів що людям не сподобався чай, але пуер має специфічний смак, тут до речі колір заварки темно червоний, як у пуера,не оранж,як у звичайних чаїв і колір самої заварки "листя"ну дуже чорний як сама земля,так що це є пуер,чай смачний, радує те що на нашому ринку з'явився у вільному доступі у звичайних магазинах пуер,та ще й від нашого виробника і якість на висоті!!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
Смачний чай, приємний ненав'язливий аромат!
- Достоинства:
- Якість,смак
- Недостатки:
- Для себе не виявив
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
Чудовий чай, збалансований смак
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
На любителя
- Недостатки:
- Неприємний післясмак
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
не рекомндую взагалі
- Недостатки:
- не приемній смак
- Давід М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
Очікував на більш крупне листя.
На смак взагалі ні про що. Немає насиченого смаку, дуже легкий.- Достоинства:
- Недостатки:
- Якійсь опілки, а не листя
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
це ніби не з чайного листа виготовили а з якогось бур'яну. ні смаку ні аромату. про міцність мова не йде взагалі. більше ніколи цього виробника...добре що собі а не на подарунок - затестила виробника))
- Достоинства:
- подарункове пакування
- Недостатки:
- не схоже на чай
- Анна Д***
Ви розумієте різницю між звичайним чорним чаєм і пуером?Пуер не має міцного вираженого смаку,він ніжніший,з маслянисто-крейдяним присмаком.
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
Вкус отвратительный !