- Костянтин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хочу залишити відгук стосовно роботи з клієнтами, зробив замовлення 15.06.26 та вже друга половина 17.06.26 але комунікація відсутня. Спочатку писали що відправимо 16.06.26, потім вже пишуть 17.06.26. Можна ж хоть тримати якусь комунікацію з покупцем, якщо хочете щоб вони залишалися з Вами. А стосовно товару маю надію що він прийде без дефектів.
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що у вас склалося таке враження через затримку з відправленням та недостатню комунікацію щодо статусу замовлення. Ми повністю погоджуємося, що своєчасне інформування клієнта є важливою частиною якісного сервісу.
На жаль, процес обробки та відправлення замовлень залежить від продавця та логістичних служб. Ваше зауваження обов'язково буде враховане, адже зворотний зв'язок допомагає покращувати якість обслуговування.
Сподіваємося, що після отримання інструмента він повністю виправдає ваші очікування та залишить лише позитивні враження від використання.
Дякуємо за ваше терпіння та довіру до продукції Procraft.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює нормально. Вже кілька 4 амперних батарейок розрядив - Пиляє. Рекомендую використовувати оригінальні батареї. При складанні з коробки регулятор натягу ланцюга був заклинений, це саме неприємне в придбанні товару. Довжина полотна для ланцюга 30 сантиметрів. На фото полотно виглядає довшим.
- Достоинства:
- Вона таки працює
- Недостатки:
- Механізм натягу ланцюга попався заклинений.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. При заводських дефектах в інструменті є можливість звернутись за сервісним обслуговуванням, воно дійсне протягом 3 років після придбання пили.
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
- Валерий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая машинка,прям находка.
- Достоинства:
- Эксплуатационные характеристики.
- Недостатки:
- Пока не могу сказать.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отправили быстро, все работает
- Шаповал О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість супер, пластик якісний, все акуратно зроблено
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крута пилка
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Пила уже сподобилась в роботі. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна у використанні,
- Володимир Н***Продавец: Rozetka
Акумуляторів потрібно брати штук 5, щоб хватило на пару років
- Недостатки:
- Акумулятор
- Представник бренду
Добрий день. Для пили Procraft PKA42Li буде достатньо одного потужного акумулятора серії макс або індастріал, для стабільної роботи вистачить 4А акумулятора, проте якщо бажаєте працювати довше - є можливість взяти 8А акумулятор.
За посиланням можете обрати необхідний для себе.
ссылка
- Сергей М***Продавец: Rozetka
запасного акумулятора не має в комплекті
- Достоинства:
- комплектація норм
- Недостатки:
- запасного акумулятора не має в комплекті
- Сергій П***
Тобто запасного акумулятора нема в комплекті? Там і основного не повинно бути.