- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Отличное качество за такие деньги . Пользуюсь несколько дней и самое интересное,что на доске нет следов использования .
Не скользит на столешнице , большая и удобная . - Марія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Я задоволена отриманим товаром. Дошка достатньо велика за розміром. Одна сторона з жолобом, інша без. Гумові краї роблять її нерухомою при використанні. Матеріал дошки не ковзкий. Товщина нормальна.
І так, як і всі дошки вона ріжеться ножем і через певний час доведеться її змінювати.- Достоинства:
- Двостороння, гумові краї, велика
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 14.8. Длина: 25
Отличная досточка,
- Достоинства:
- Легко резать, нож не прорезает досточку, не скользит.
- Недостатки:
- Маленькая
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 14.8. Длина: 25
Супер. Запах не впитывает, хорошо моется, при постоянном использовании около месяца порезов нет. Хоть и небольшого размера, но очень удобная в ежедневном использовании
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Легка, стильна, сучасна з силіконовими вставками для надійної фіксації.
- Достоинства:
- 10/10
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Дошка просто крутезна. Не ковзає, ідеальний розмір, колір.
- Достоинства:
- Треба ще таку ж
- Недостатки:
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Досить гарна дошка, у користуванні вже 6 місяців, мені подобається. Рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не можу знайти
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Приємного користування продукцією Ringel.
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 14.8. Длина: 25
Гарна, якісна річ
- Достоинства:
- Не ковзається
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Приємного користування продукцією Ringel!
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Варта своїх грошей
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Приємного користування продукцією Ringel!
- иринаОтзыв от покупателя. Продавец: Gradigen. Длина: 35
Дуже гарна дошка.Просто мрія
- Достоинства:
- 10/10
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Пользуюсь уже год, отличная доска.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!
Отличная досточка , приятно ею пользоваться.
Представник постачальникаДуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією торгової марки RINGEL!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Тільки почав користуватись, тому можу описати лише перше враження - дошка сподобалась - міцна, добротна, практична.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Доска супер! Крепкая, довольно большая. Есть прорезиненные вставки, что очень удобно
- Карташова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Классная доска!
- Достоинства:
- Приятная на ощупь, прочная, следов от ножа не видно
- Недостатки:
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Доска топ!!!
Качество и цена!
Не оставляет следов от ножей(пока не заметил)!
Очень охота такую же доску только размер больше к примеру 60х40 или 80х60 .(обращение к производителям )- Достоинства:
- качество материала, цена
- Недостатки:
- нет таких
- Найле Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 21. Длина: 35
Доска супер! Качественная, красивая.
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Доєднуюсь до попередніх відгуків.
Але сліди леза видно відразу, можливо, залежить від техніки нарізання.
Купував разом з сантоку і задоволений цим поєднанням, деревяна дошка не так працювала, та й ніж інший був- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Незнайшов, поки. Хіба що, в інструкції вказано, ретельно сушити, це як? Це ж типу пластик з пшеничного волокна. Щось я не доганяю.
Представник брендуДоброго дня.
Дошку з пшеничного волокна після миття рекомендується ретельно витерти та залишити висихати у вертикальному положенні, щоб забезпечити циркуляцію повітря. Не варто залишати її у воді або на вологій поверхні — це допоможе зберегти форму та продовжити термін служби виробу.
Бажаємо приємного користування!
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Отличная доска,не скользит,лёгкая и прочная.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 14.8. Длина: 25
Гарненькі)
- Недостатки:
- Шпак Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 14.8. Длина: 25
Формат самий сок! Якісь не засмутила.
- Вика К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 21. Длина: 35
Дошка суперрр,користуюсь вже 3 місяці,не ковзає,добре миється,немає стороннього запаху,рекомендую!!!
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 21. Длина: 35
Все добре
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
повністю задоволена. приємний дизайн, велика.
- Достоинства:
- велика, гарна
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Хорошая доска.
Представник постачальникаДуже вдячні за Ваш вибір та зворотній зв'язок! Приємного користування продукцією RINGEL!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Чудова дошка. Не ковзає, зручна. Від яскравих спецій та овочів типу буряка та моркви трохи підфарбувалась, але не критично. Раджу.
- Достоинства:
- Розмір, не ковзає.
- ТОЛІК і***Отзыв от покупателя. Продавец: PlastStore. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Швидко доставили, дошка велика, якісно вироблена. Купила таку і маленьку. Подряпини від ножа з'являються на такому пластику після декількох місяців використання, якщо, звісно, не рубати на дошці кістки - це я точно знаю, бо така ж дошка, тільки середнього розміру, у мене у використанні вже багато місяців. Дякую за товар, саме те, що хотіла
- Достоинства:
- велика, резинові обідки
- Недостатки:
- непає
- Продавец PlastStore
Щиро вдячні. Раді, що все сподобалось)
- ТОЛІК і***Отзыв от покупателя. Продавец: PlastStore. Ширина доски: 14.8. Длина: 25
Швидко доставили, досочка маленька, гарненька, якісно вироблена. Купила таку і велику. Подряпини від ножа з'являються на такому пластику після декількох місяців використання, якщо, звісно, не рубати на дошці кістки - це я точно знаю, бо така ж доска, тільки середнього розміру, у мене у використанні вже багато місяців. Дякую за товар, саме те, що хотіла
- Достоинства:
- резинові вставки
- Продавец PlastStore
Нам приємно, що Ви залишились задоволені)
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 21. Длина: 35
Рекомендую
- Достоинства:
- Не скользит
- Елизавета Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 21. Длина: 35
Хорошая досточка, не скользит
- АнютаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 21. Длина: 35
Дощечка класс. Спасибо)
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Михайлович М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Рекомендую
- Достоинства:
- Не оставляйт порезов от ножа,не скользит по столу
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 14.8. Длина: 25
Хорошая доска.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 21. Длина: 35
Бистро доставили. Незамінна річ на кухні.
- Достоинства:
- Не скользить, легко миється, гарний колір . Не вгадали з розміром , треба було більшу замовити.
- Недостатки:
- Не замітила.
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 14.8. Длина: 25
Довольна, соотношение цены и качества
- Євгеній Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 24.5. Длина: 40
Чудова дошка
- Достоинства:
- Якісний матеріал