Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Ніж KRAUFF сантоку 29-305-168 17,9см

Оценка пользователей 4.42/5
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 179

За свої кошти і те що це буквально одноразовий ніж, майже за місяц - ні ржі, ні механічних пошкоджень. Так - заточку не тримає, це мабудь ближче до 50HRC, якщо не менше, але достатньо просто заточити нормально 1 раз и потім просто правити шкірою, або навіть на тонкому камні в1к+ грит 2-3 раза провести і все добре. Працює.
    Заточку одразу змінив на 20 градусів на сторону. Рідна заточка не сподобалась.
    А кому ніж не сподобався тому що після посудомийки ржа і затупився. Вода, форсунки, тмп, хімія - навіть дорогі ножі я не кладу і не мию в ній. Тільки вручну. Помив - серветкою вологу зібрав. Все.

Так що серед дешевих, нормальний ніж для побутових задач. Який не шкода.

Достоинства:
    ніж, сантоку, ціна
  • Федор У***

рекомендую за свої гроші

Достоинства:
    сталевий, гострий
    Недостатки:
    не має

Федоре, дякуємо за ваш вибір.

• Елена П***

Поки що все добре, гострий, палець теж відчув гостроту .

• Вадим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 128

А такой цене очень хорошая покупка заточен просто бомба доволен очень доволен

Достоинства:
    Хорошая скидка и заточенный нож классно
    Недостатки:
    Недостатків немає єдине що скільки він буде такий гострий
  • Яна.

Очень хороший нож. Можно заточить так, что будет волос резать на лету.)) Сыр не пристает из-за рифления.

Недостатки:
    Если немного заступился, то при нарезке очень твердых продуктов немного извивается лезвие.
  • Сергій М***

Гарний різак

• Алла Ф***

Ручка зручна, ніж збалансований, підходить для тонкої нарізки. Використовую для приготування салатів, ніж чудово справляється зі своїм завданням))

Алло, дякуємо за ваш вибір.

• Ірина С***

Ніж бомба, супер гострий ! Треба обережно користуватися .

Достоинства:
    Хороший ніж

Добрий день, Ірино!

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ніж сантоку Krauff 17.9 см вам сподобався. Його гострота та якість — це саме те, що робить його ідеальним інструментом на кухні.
      Бажаємо теплих свят, смачних страв і гарного настрою!

• Людмила К***

Ніж ну дуже гострий, важкенький, але не занадто, зручно лежить у руці, мені замінив майже усі ножі, які були у вжитку, тому рекомендую!

Достоинства:
    Акційна ціна, гарна якість
    Недостатки:

Людмило, дякуємо за ваш вибір!

• Євгеній Р***

Ніж гострий з упаковки. Зручний у використанні.
    Єдине що не дуже сподобалось то канавки що мають зменшувати адгезію не працюють.

Все інше на даний момент подобається.

Достоинства:
    Гострий, зручний
    Недостатки:
    Не помітив

Євгене, дякуємо за ваш вибір.

• Євгеній Р***

Пройшло вже майже два роки з моменту купівлі і трішки хотів би доповнити відгук.

Ніж досі живий, не відколовся і не покрився іржею. З'явилася лише одна цяточка ледеве помітна.

За цей час у мене з'явилися ще ножі і у порівнянні з тим що в мене є цей ніж найзручніший (порівнював з Самура Бамбу, сантоку 13 см та інші ножі але мабуть це неправильно бо то інша категорія (ножі більші за цей розмір або менші)).
      То ж у порівнянні з Бамбу цей ніж реально зручний і майже завжди доречний у використанні.

Точиться цей ніж душе легко але й дуже легко і тупиться. Бо так, як неодноразово писали сталь тут дуже м'яка. Порізати одну цибулину можна з комфортом а далі треба підподити мусатом. Якщо цибулин треба нарізати 4+ то кожного разу підводити його - дратує.

Чи я б змінив свою оцінку зараз? мабуть ні. Бо цей ніж коштує саме стільки скільки він коштує. Вцілому, якщо різати доводиться рідко і небагато його можна сміливо брати. Але якщо доводиться іноді попрацювати більше ніж один овоч то краще придивитися міцніший ніж

• Михайло Д***

За своєю ціною - дуже хороший ніж

• Сніжанна Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 179

користуюсь вже рік і йому хоч би що, гострючий доволі на початку

Достоинства:
    якісний
  • Ігор Б***

Гарний

• Олександр С***

Ніж просто лезо, пальці всі порізані.

• Ірина Б***

Задоволена

Достоинства:
    Зручний, якість,
  • Віктор С***

Зручний і якісний ніж ,дуже гострий ,не важкий.

Достоинства:
    Розмір ,зручно лежить в руці
  • Лариса Б***

Ніж супер

• Вера К***

Ніж гарний, доставка швидка.

• руслан д***

Дуже гарний ніж рекомендую.

• Олена М***

Ніж супер, гострий, легкий, зручний у використанні

• Максим К***

Все супер!

• Ираида В***

Сподобався

Достоинства:
    Вдома ру
  • Ираида В***

Гарний

Достоинства:
    Вдома ручка
    Недостатки:
    Поки немає
  • Марія Т***

Хорошо режет

• Інна Т***

Гарний ніж. Зручна ручка, гостре лезо. Рекомендую

• Руслан Д***
  • Виктория П***

Ніж гострий, м'ясо ,овочі ріже дуже легко. Гарна якість . Рекомендую.

Достоинства:
    Гострий
  • Вадим Ш***

Дуже гарный ножик дуже добрый заточенный я задуваленнойLoser honey musician

Достоинства:
    Душа гарна цена звездышкоюДуши горноцинации
    Недостатки:
    Нажали хватилося чтоб лезут трошки было длиннее
  • Александр М***

Отличный нож за свои деньги.Особенно когда он бы по акции!!

Достоинства:
    Острый,лёгкий,правильной формы
  • Андрій

Дуже гострий та зручний !!!

• Ірина Р***

Ніж гарної якості. Ріже мерзле мясо. Поки лезе гостре, а далі подивимось.

Достоинства:
    Гостре лезо. Гарної ріже
  • Вікторія

Ніж гострий,зручний у користуванні.

• Софія

Задоволення від нарізання!

Достоинства:
    Зручна рукоятка, гострі леза, розмір, вага та форма
  • Народ
  • Ольга Т***

Це той випадок, коли якість вища за ціну. Взагалі нічого не очікувала від ножа за 200 грн. Він виявився легшим за усі мої ножі. Проте ріже чудово і дуже зручний. Користуюся більше місяця,він досі гострий і став за цей моїм улюбленим ножем.
    Дякую Розетці!

Достоинства:
    Гостре лезо, зручний, чудово ріже

• Софія Б***

І що немає ржавих цяток?

• Світлана М***

Ніж супер, рекомендую

Достоинства:
    Гострий, зручна ручка
    Недостатки:
    Не має