Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сушилка для обуви универсальная электрическая BRS Чёрно-Красный

Код:  468420709
Оценка пользователей 4.48/5
на основе 31 отзыв
  • Александр К***

Отличная сушилка!

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черно-красный

Маленькие, на большую обувь не очень

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Швидко і якісно! Все працює, нарікань немає

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  StarLight

• Лаврик Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Купував місяць тому. Повністю влаштовує данний товар. Кожен день ставлю сушити взуття. Але устілки сушу окремо в батареї, щоб взуття максимально просушилося.
    Поки що нарікань не маю.

Достоинства:
    Ціна і КПД даного товару.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
    • Продавец  StarLight

• Петро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Задоволений покупкою, добре сушить взуття. Продавець оперативно відправив замовлення, і був приємним в комунікації
    Рекомендую)

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Користуємося активно вже місяць все чудово

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Швидка обробка замовлення та доставка, зручний девайс, яким користуємось всією родиною

Достоинства:
    Зручний та якісний

• Христина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Дуже зручна річ! Добре висушує взуття, не перегріває, взуття після неї сухе й тепле. Ідеально для дощової погоди.
    Продавець відправив швидко, все прийшло вчасно і якісно запаковано, рекомендую!

Достоинства:
    Швидко висушує взуття

• Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Ерунда редкостная, греет еле еле, написано что греться аж до 70 градусов, руками не брать, спустя 4 часа работы берцы стали слегка тёплыми, но все такими же влажным. Да, в описании вес обуви для сушки не более 220г, но логично что на более тяжёлую обувь нужно просто больше времени, так вот касаемо времени в описании указано 1-3 часа у меня же это чудо работало более 4 часов. В инструкции не указано куда их ставить, ближе к носку или к пятке.
    Может мне попалась бракованная, но я крайне разочарован

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Невероятно слабый нагрев=долгая сушка, короткий провод
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Будь ласка, очікуйте. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля з'ясування інформації та вирішиння питання. Будь ласка, очікуйте.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Сушилки не працюють, вернути не можу. Не задоволений якістю. Не рекомендую до покупки.

Недостатки:
    Не працюють
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Дмитре. На товар №387230238 Ви маєте повноцінну гарантію терміном: 12-ь місяців. Також Ви мали термін обміну/повернення терміном 14-ь днів від моменту отримання товару. Ми не бачимо від Вас звернень щодо повернення товару, або його обміну за гарантією. Тільки відгук. Тобто Ви могли як повернути товар та отримати гроші, так і до сих пір можете отримати заміну. Тому сьогодні з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер та Вам буде запропонована заміна товару Новою Поштою з доставкою за наш рахунок.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Товар получил. Все отлично, отвечает описанию. Отправили быстро.

• Ангеліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черно-красный

Чудові сушарки для взуття. Працюють та сушать відмінно.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Сушилка норм. Буци iсороконiди дитини сушить добре.

• Виталий С***

Працює добре

• Олеся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Гарна сушарка. Доставка була швидка.

• Олег А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Класна сушарка купив вже другу

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Гарна, компактна та необхідна річ в осіннє-зимовий сезон. Ставлю взуття дружини на ніч, до ранку воно сухе та тепле. Дуже економна, електрики споживає мінімум. Зручна доставка через "Розетку".

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Задоволена придбанням даних сушилок. Взуття висихає добре. Рекомендую.

• Євген

З призначенням справляється

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Дроти могли би бути трохи довше. Це за умови використовувати в офісі, коли розетки розміщені на рівні вимикачів світла.
    • Продавец  StarLight

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

В грудні купив. Сьогодні початок лютого не робить. Всередині при включені вистрілило і все.

Достоинства:
    Мабуть немає.
    Недостатки:
    Недовговічна.
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Андрій! Вибачаємось за незручності, на жаль це схоже на заводський брак, який виявився тільки з часом. В загальному якість в цих сушарок дуже гарна! З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер та Вам буде відправлена заміна товару за наш рахунок. Будь ласка, очікуйте.

• Андрій

Товар замінили по гарантії все ок. Рекомендую.

• Наталия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Вдала покупка, користуюся вже тиждень, все ок. Добре прогріває і сушить взуття.

• Алексей П***

Чудова сушарка

• Ольга Х***

Дуже якісний товар

• Світлана З***

Все працює

• Світлана А***

Рекомендую

Достоинства:
    Гарно працює, товаром задоволена
    • Продавец  StarLight

• Евгений Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

На основі позитивних відгуків до цих сушилок я і зупинив свій вибір на них. Тому зараз хочу і свій відгук залишити. Приєднуюся до всього гарного що сказано про сушилки. Сушку взуття робить на 10 /10. Як раз не супер перегрівається що можна навіть тримати спокійно в руках, ніхто пальці не обпече (бо і іншиї є такі кейси). При першому прогріванні трохи повоняла пластиком паленим а потім все ок.

Достоинства:
    чудово висушує взуття. гарно висушує з усіх сторін а не тільки з якоїсь одної. Пі
    Недостатки:
    Зрідно розмірів більше підходить до дорослого взуття. Для взуття дитина 4,5 років я використовую сушку-спиральки щоб змогла гарно залізти
    • Продавец  StarLight

• Березная Е***

Товар якiсний. Використовували для просушки взуття, сушить добре. Дякую

Достоинства:
    Добре сушить взуття, довгий шнур живлення, зручно

• Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

Придбав сушарки для взуття на холодну та вогку погоду, доволі якісні, свою функцію виконують на 100%, мають мережевий індікатор.

Достоинства:
    Подобаються
    Недостатки:
    Не побачив
    • Продавец  StarLight

Анатолій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Наталья Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желто-черный

В об'яві заявлено, що сушарка з ультрафіолетом, якоби усуває запахи ..Прийшла звичайна, до речі такого плану в іншому місці набагато дешевше.З чого продавець писав об'яву?Ні один параметр не співпадає!!!На упаковці нічого про "ультрафіолет" нема...

Недостатки:
    Нема заявленої функції
    • Наталья Я***

Дякую продавцю за відповідальне ставлення до скарги, швидке реагування.
      Ситуацію виправлено, претензій вже не маю

• Продавец  StarLight

Наталія, дуже дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності. Інформація в карточці товару була виправлена та також була проведена грошева компенсація у розмірі 50% від суми замовлення. Будемо раді бачити Вас в подальшому, гарного Вам дня!

• Юлиана Я***

Якщо немає ультрафіолету, за рахунок чого тоді «вбиває бактерій»?

• Назар Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Отличные сушилки. Просушивают любую обувь, даже кожаные ботинки, при этом не портят кожу. Доволен своим заказом. Спасибо!

• Продавец  StarLight

Назарій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Костя П***

Сушарки гарно впорались зі своїм основним завданням. 10/10

• Продавец  StarLight

Костянтин, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!