- Евгений Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляю вже вдруге (першу купляв в меншій ємності). Дійсно допомагає, використовую для занять з гирями. Зручно, що рідка, а тому не розсипається по підлозі. Але може підсихати при зберіганні після відкриття флакону, в такому разі радію трохи розбавляти медичним спиртом та трусити флакон перед користуванням.
- Достоинства:
- Працює. Рідка, не розсипається по підлозі.
- Недостатки:
- Може підсихати при зберіганні
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший товар. Отлично подходит для Pole Dance.
- Достоинства:
- Хорошо держится, быстро впитывается.
- ШоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная штуковина! 2-3 капли и висишь на турнике как приклеенный)))
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую для силового тренування
На присіданні, жимі, підтягуванню з вагою - тримається годину
Станова тяга - потрібно двічі наносити за тренування
Фото без лямок - перед тренуванням (мінімально можливе нанесення)
Фото з лямками після 5 підходів присідання, 4 підходів силового підтягування з вагою- Достоинства:
- Не вимазує інвентарь, одяг
Швидко сохне
Добре тримається - Недостатки:
- Всеж по великому досвіду користування магнезією - сам порошок який висихає напевно має іншу хімічну та фізичну будову але це не є недоліком
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова магнезія. Гарно наноситься на руки, майже не мажеться з рук на інші предмети. Трохи сушить руки, тому треба змивати після тренування і користуватися кремом. Гарно тримається протягом тренування. Працює на відмінно!
Маленька баночка буде чудовим варіантом, щоб взяти "на пробу", а потім можна купити вже у великій тарі і переливати її в меншу, щоб було зручно брати з собою!
Рекомендую!- Достоинства:
- Мінімальний розхід, не створює пилової хмари, майже не мажеться з рук.
- Симкович Т*** ВасильовичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Отличный товар, намного практичнее сухого варианта
- Недостатки:
- При интенсивной тренировке надо наносить несколько раз
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По сравнению с обычной твердой магнезией, эту намного удобнее использовать. Плюс она не осыпается с рук и не оставляет следов на одежде и спорт. инвентаре.
- Достоинства:
- цена, удобство использования
- Дмитрий Т***
Магнезия очень хорошая, но не нужно вводить людей в заблуждение - она очень хорошо осыпается сразу после высыхания, следы оставляет на одежде и железе как и любая другая магнезия.
- Ігор Ф***Продавец: Rozetka
Якісна магнезія.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.
Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO
Ідеальний засіб для занять пілоном.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец FITPRO
Дякуємо за відгук! Ви обрали правильний бренд і він Вас не підведе! Бажаємо продуктивних тренувань!
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна магнезія, дуже добре утворює хват з перекладиною турніка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Надійний хват
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виконує свою функцію на відмінно
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При перших використанням просто бомба, нема море пилюки як при звичайній
- Сальник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя перша магнезія тому немає з чим порівнювати. Працює добре. Руки не пітніють та єкономне використання порівняно з сухою.
- Недостатки:
- Висока ціна
Представник постачальникаДоброго дня.
Стосовно ціни - ціна на магнезію залежить від її якості та економності використанні. Чим нижча ціна магнезії, тим більший її розхід. На ціні повірте не виграєте
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова магнезія. Дуже задоволений.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Займаюсь пілоном, дуже класна магнезія. Вистачає надовго, я придбала рік тому, використала приблизно 1/6.
- Достоинства:
- Швидко сохне, реально гарне зчіплення
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Раді що Ви задоволенні своїм вибором.
- Величко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб. Працює як сподивався. Доволі економний, бо потрібно зовсім мало для нанесення на руки
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Раді що Ви задоволенні своїм вибором.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна магнезія. Вистачає надовго
Представник постачальникаРаді що Ви задоволенні своїм вибором.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний засіб, коли тільки нанесеш є відчуття, що ти ніби "прилипаєш" таке гарне зчеплення. За одне заняття поновлюю двічі і супер зручно займатись
- Дарина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как по мне самая лучшая магнезия для пилона, сначала купила маленькую хватило её на 2 месяца, а вот только забрала свои 200 мл очень довольна
- Достоинства:
- Долго держится и полностью выполняет свою функцию
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Справляється із своїм призначенням.
- Достоинства:
- Забезпечує гарне зчеплення долонь із грифом штанги чи турніком. Практично не залишає слідів. До складу входить ізопропіловий спирт - антисептичний ефект, що зараз актуально :)
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказываю не первый раз, очень быстрая доставка (2-3дня), спасибо большое за такой крутой продукт
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую для пауэрлифтинга. Один раз намазываю и средство отлично держится 6а руках всю тренировку и даёт хорошее сцепление со снарядом. Очень экономное в использовании по сравнению с брусковой магнезией, которая, к тому же, дико крошится.
- Бакулина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Занимаюсь пол денсом, раньше сложно было удержаться, с магнезией все стало на много проще. быстро сохнет, долго держится на руках
- Достоинства:
- Идеальна для пол денса
- Недостатки:
- не обнаружила
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую данную магнезию для занятий с эспандерами Heavy Grip, как результат, тренировки улучшились в силу стабильного сцепления с рукой. Высыхает быстро, а если подуть на руки - ещё быстрее. Присутствует устойчивый запах спирта при высыхании. Без проблем смывается водой. Покупкой доволен.
- Достоинства:
- Делает свою работу
- Недостатки:
- Для такой простой вещицы сложно найти
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виконує свою функцію, швидко сохне, легко наноситься, гарно тримається
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасна магнезія, буду замовляти ще
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре.Відповідає опису
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм магнезія
- Юрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoFG
Все чотко, рекомендую!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Нормальний засіб. Мені допомагає у роботі на турніках
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное средство. Экономное. Ложится тонким слоем. Быстро высыхает. Хватает на получасовую тренировку с гирей. Прекрасно подходит для тренировок дома, так как не сыпется и не пылит.
- Достоинства:
- Экономное. Не рассыпается и не пылит.
- Недостатки:
- Немного сушит кожу. В этом плане, мало чем отличается от магнезии в порошке или брусках.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна магнезія, тільки нею користуємось в студії. Дуже швидко відправили, за що окрема подяка продавцю
- Стефан К***Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO
Він чудово підходить для фіксації в спортзалі без крейдяного пилу всюди. Я купив дві менші пляшки, і вони постачалися з карабіном, який дуже зручно прикріплювати до моєї пляшки з водою, щоб я її не загубив. Я дуже рекомендую цей продукт, і з цією компанією було легко мати справу.
- Продавец FITPRO
Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Бажаємо вам успішних тренувань і крутих результатів!
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ для заняття спортом!
- Достоинства:
- Найкраща магнезія
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сину для тренувань зі скелелазіння підходить. Рекомендую.
- Достоинства:
- Хороша якість
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чудова
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
Бажаємо приємного користування та гарного дня!