Отзывы покупателей о Виброплатформа тренировочная с пультом и эспандерами, вибрационный фитнес-тренажер для похудения и укрепления мышц с дисплеем, Bluetooth и массажной противоскользящей поверхностью, 5 программ Красный с черным, TSVP-1-Red

Оценка пользователей 4.89/5
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    В умовах обмеженого часу на спортзал віброплатформа TSVP-1-Red стає компромісним рішенням для домашніх тренувань, орієнтованим на новачків та бажаючих схуднути.
    Власники квартир підтверджують тиху роботу пристрою, що дозволяє займатися без конфліктів із сусідами, хоча іноді тренажер ковзає по плитці на високих обертах.
    Покупцям подобається магнітна поверхня для масажу стоп, проте дехто зауважує, що при невдалому виборі пози вібрація надмірно концентрується в сідницях замість рівномірного розподілу.
    Користувачі хвалять наявність пульта для зміни швидкості без нахилянь, але часто розчаровані відсутністю батарейок у коробці при розпакуванні.
    Любителі музики оцінили функцію Bluetooth, яка дозволяє підключити смартфон і тренуватися під улюблені треки, що додає мотивації.
    Переваги:  Тиха робота двигунаЗручний пульт дистанційного керуванняМагнітна поверхня з масажним ефектомВбудований Bluetooth та динамікиЕспандери в комплекті
    Недоліки:  Відсутність батарейок для пультаВага 8-9 кг ускладнює переміщення без ручкиМожливе ковзання на гладкій підлозіСумнівна довговічність еспандерів
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Отзывы про товар продавца UA National Group
  • Алина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Дуже задоволена. Є результат. Головне, не лінуватись, і не просто стояти на ній, а виконувати вправи. ШІ допоміг підібрати оптимальні навантаження для мене. Тепер менше болить спина, більше енергії і витривалості. Рекомендую. А з музикою ще й веселіше тренуватись)))

Достоинства:
    Зручна в користуванні, займає мало місця, є результат від занять
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  UA National Group

Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію! Раді, що платформа допомагає тримати тонус і дає відчутний ефект при регулярних вправах. Нехай тренування й надалі приносять енергію та комфорт!

• Надія З***

Задоволена

Достоинства:
    Легкий, виправдало мої очікування
    • Продавец  UA National Group

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що тренажер виправдав очікування.

• Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Класна платформа, легка в керуванні, вже помітні результати! Дуже задоволена покупкою!

• Продавец  UA National Group

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що платформа виявилась зручною та вже приносить результат.

• Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет: Красный + Черный

Платформа суперова. Все працює. Зручна у використанні. Гарна якість.
    Єдиний мінус, немає білої полосочки(фото додаю)

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Немає одної білої полосочки((
    • Продавец  Mast Ukraine

Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді ,що вам сподобався товар та все працює як і заплановано.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Товар прийшов дуже швидко. Гарно запакований, без ушкоджень. Дуже проста у використанні. Сподобалось

Достоинства:
    Декілька режимів . Можна вибрати під себе комфортний. Малогаборитна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Mast Ukraine

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що платформа сподобалась, була зручною у використанні та приїхала швидко й без пошкоджень.

• Ніна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Чудовий агрегат) Трусить як треба)
    Швидка доставка, гарна ціна, рекомендую.
    Планую замовити і батькам.

Достоинства:
    Простота у використанні, висока міцність вібрацій, займає мало місця
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що віброплатформа повністю виправдала ваші очікування та залишила позитивні враження у використанні.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Платформа хорошего качества, понравилась функция — встроенные 5 программ, что делает использование простым и эффективным. Для людей с сидячим образом жизни это отличный вариант для поддержания активности и улучшения самочувствия.

• Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість платформи та зручність вбудованих програм.

• Віолетта П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Згоріла через 1,5 місяця. Сама платформа так зроблена , що самостійно навіть не можеш подивитись , що згоріло.

Достоинства:
    Сам функціонал задуманий хороший
    Недостатки:
    Дуже колюча поверхня , під руки треба щось застілати
    • Продавец  Mast Ukraine

Віброплатформа має закритий корпус і не розрахована на самостійне розбирання. З моменту покупки пройшло вже 1,5 місяці користування. Виробником не передбачена гарантія для товарів бюджетного сегменту, але ми були готові піти назустріч і допомогти у вирішенні ситуації.

Зі свого боку ми запропонували відправити пристрій у сервісний центр для з’ясування причин поломки - діагностика дозволяє чітко визначити, чи це виробничий дефект, чи наслідок умов експлуатації. У разі підтвердження браку питання компенсації було б вирішене. Але на жаль, від проведення діагностики ви відмовились, при цьому діалог був вами побудований на вирішенні ситуації без встановлення причини несправності. Без технічного огляду це неможливо, оскільки будь-яке рішення має базуватись на фактичному стані пристрою.

Щодо поверхні: вона виконана рельєфною та масажною, щоб забезпечити протиковзкий ефект під час тренувань. При опорі руками така текстура може здаватись жорсткою, тому для вправ із упором на руки рекомендується використовувати килимок або рушник.

• Віолетта П***

До вашого відома, гарантія на будь який товар передбачена законодавством, а оскільки ви продаєте не якісне і підробку на мій погляд, отже не можете і гарантію надати. На сайті повно продавців, які надають гарантію рік, а 14 днів, які ви даєте, це на повернення нового товару, якщо передумав брати, також згідно закону. Це про будь який товар. Ваша діагностика за мій рахунок і протягом двох тижнів не має сенсу. Я витрачу кошти на доставку і назад, щоб ви сказали, що вона не підлягає ремонту. Також ви самі запропонували інший сервіс щоб я не платила за пересилку. Це ознаки не порядного продавця на якого я напишу скаргу. І якби я була не права, ви б не блокували мої відгуки.

• Продавец  Mast Ukraine

Наш з вами діалог є публічним - він відбувався прямо в чаті на розетка, там видно як він побудований. І відгук ваш як ви бачите опублікований - модератори розетка блокують відгуки лише в разі якщо це дубль, тобто кілька разів залишений відгук на один і той самий товар. Для спілкування є чат. Відгук про товар має містити враження про товар. Дистанційно визначити чому платформа вийшла з ладу не можливо - тільки діагностика, яка покаже в наслідок чого це трапилось.

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Чудова віброплатформа! Все сподобалось, покупкою задоволена:) Щиро дякую!!!

• Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет: Красный + Черный

Вагалася потрібна чи ні. Купила, й тепер скажу, що 100% така платформа потрібна вдома, як заміна фітнес -тренуванням в залі. Так як у мене, попри не надмірну вагу, при навантаженнях у фітнес- тренуваннях виникають проблеми з суглобами- то платформа стала незамінною альтернативою. чудово розганяється лімфа, вранішнє легке тренування сприяє цьому.
    Компанія зв'залась перед відправкою, все уточнили. Відправили швидко й гарно запаковано. Дякую!!!

Достоинства:
    Досить компактна, але стійка платформа. Проста в експлуатації. Гарно розганяє лімфу і тримає тіло в тонусі.
    Недостатки:
    Не виявлено!
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що ви поділилися своїм досвідом використання платформи.

• Анна А***

• Продавец  Mast Ukraine

Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Чудова платформа.. задоволенні всією сім'єю, прекрасна якість, через кілька днів вже відчуваєш і бачиш результати....рекомендую.

Достоинства:
    Швидкість,ціна,якіть

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам щиро приємно, що покупка принесла позитивні враження та користь для всієї родини.

• Богдана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Чудова віброплатформа, за тиждень користування, ноги в об'ємі зменшились на 2 см, дуже класно розганяє лімфу, рекомендую всім. Стою зранку і ввечері по 10 хв.
    Купляла для покращення рухливості культових суглобів за рекомендацією фізичного терапевта.

Достоинства:
    Займає небагато місця, якісна.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що віброплатформа допомогла вам досягти позитивних результатів.

• Ніна

Дуже крута штука

Достоинства:
    Після тижневого використання одні
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що тренувальна платформа сподобалась.

• Рімма Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

прибирає набряки, змушує лімфу краще працювати. дуже тихий в роботі, окрім сповіщення про початок роботи. багато режимів, з ним легше худнути. В мене часто викручує руки і ноги, не дивлячись на прийом магнію. Але з віброплатформою легше. Я задоволена.

Достоинства:
    багато режимів, не важкий, є пульт, додаткові еспандери для рук, тихо працює
    Недостатки:
    голосно сповіщає про початок роботі і змінити це не вдалось
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо вам за детальний і корисний відгук!
      Нам дуже приємно, що віброплатформа допомагає та робить тренування комфортнішими.
      Щодо гучного звукового сповіщення на початку роботи - на жаль, у цій моделі сигнал є конструктивною особливістю і не передбачено його вимкнення або регулювання

• Вячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Працює як слід. Всій сім'ї подобається.
    Як додаток до домашніх тренувань навіть дуже класний тренажер.
    Єдина проблема, після другого використання обірвався еспандер, але сама платформа бралася не заради нього, тому це скоріше незручність.

Дякуємо за відгук!
      Нам приємно, що віброплатформа сподобалась усій родині та добре доповнює домашні тренування.

Щодо еспандера: подібні ситуації трапляються вкрай рідко. Інколи таке може траплятися через різкий ривок, перекрут стрічки або надмірне натягування чи неправильний кут під час вправ. Дякуємо вам відгук та бажаємо приємного користування!

• Коваленко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Чудова платформа, особливо після тяжкого робочого дня задоволенні всією сім'єю, прекрасна якість, рекомендую.

Достоинства:
    Швидкісь, ціна, якість,роботоспособність.

Дякуємо за відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та якістю товару. Окрема подяка за рекомендацію й довіру.

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Все приїхало швидко, одразу перевірила в роботі, трусить добре, чуть мозок не розтрусило ахаха

Достоинства:
    Ціна, швидкість доставки
    Недостатки:
    Тяжка, зараза
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо вам за гарний відгук!
      Раді, що доставка була швидкою, а віброплатформа одразу показала, що все працює як треба.
      Щодо ваги - так, тренажер дійсно масивний. Це зроблено спеціально для стійкості, безпеки та ефективної передачі вібрацій під час тренувань.

Дякуємо за замовлення і бажаємо гарних тренувань!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Дуже швидко відправили,описання вірне, все працює ,мені сподобалося,що можна займатися вдома ще й з музикою .

Достоинства:
    Швидкість,достовірність
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Отримала замовлення дуже швидко. Товар відповідає дійсності. Працює відмінно. Дякую. Дуже задоволена.

• Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо Вам за теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви задоволені швидкістю доставки та роботою віброплатформи.

• Кристина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Крутой дивайс, отеки уходят моментально, все работает бесподобно

• Продавец  Mast Ukraine

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Приємно знати що ви відчули ефект від користування віброплатформою.

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

А можна інструкцію причепить? Не можу знайти ніде. Якість гарна. Трясе добре)))

• Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо за відгук! Раді чути, що ви задоволені якістю та роботою віброплатформи. Інструкція англійською мовою входить до комплекту. Бажаємо приємного користування!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Придбала нещодавно цей апарат для "лінивих" тренувань. Приємний в комунікації продавець. Відправили швидко, гарно запаковано і все дійшло в цілості. Усі режими ще не спробувала, поки зупинилася на базовому від постачальника. За 10 хвилин трусіння відчувається, як м'язи напружуються. Можна коригувати нагрузку на окремі види м'язів. Дуже зручно і цікаво. Ще й улюблену музику додати можна. Сподобалося не тільки мені, а й двом донькам (19 і 8 років). Тож тепер у нас щоденні тренування жіночого колективу. Нашого тата поки загнати не вдалося, але, сподіваюся, як буде результат, то він і сам буде не проти потренуватися

Достоинства:
    Зручно, цікаво і корисно
    • Продавец  Mast Ukraine

Щиро дякуємо за відгук і фото! Раді чути, що віброплатформа вам сподобалась та приносить користь усій родині. Бажаємо приємного користування!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Дуже задоволена. Вже ранок не уявляю без Віброплатформи. І вечером також виділяю 10хв. Всім раджу.

• Продавец  Mast Ukraine

Щиро вдячні Вам за відгук! Бажаємо приємного користування!

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Віброплатформа працює добре, виконує всі свої функції, як і очікувалося, мені все подобається

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Немає поки
    • Продавец  Mast Ukraine

Щиро дякуємо за відгук! Раді чути, що віброплатформа вам сподобалась і повністю виправдала очікування. Бажаємо приємного користування!

• Іванна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Класна штука, для лімфодренажу та бадьорить добре. Єдиний мінус, те що гучність стоїть на максимумі і неможливо зробити менше, з пульту теж не працює кнопка. Це позбавляє можливості користуватись тренажером зранку, поки всі не прокинуться

• Продавец  Mast Ukraine

Дуже вдячні Вам за відгук!

• Лилия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Хотела поблагодарить за чудесный тренажёр!!!! Виброплатформа просто супер!) вибрации чувствуются по всему телу)

Достоинства:
    Цена
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо Вам за замовлення та відгук :) Дуже раді що платформа сподобалась!)

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Віброплатформа хороша, трясеться весь жирок))) легка в користуванні, добре знімає втому з ніг після робочого дня)

Недостатки:
    Короткий шнур, потрібно подовжувач або тренуватися біля розетки)
    • Продавец  Mast Ukraine

Супер! Дуже вдячні Вам за відгук)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Скептично була налаштована на даний тренажер але....
    Була дуже сильно здивована)))
    Все подобається,холодчик трясеться нормально як просто стоїш,а якщо включить відео з тренуванням,то тіло відчувається)))
    Надіюсь ефект буде)))
    А ще дуже розвантажуються м'язи ,після робочого дня взагалі агонь)

• Продавец  Mast Ukraine

Дуже вдячні Вам за відгук) І за такий зворотній зв'язок!) Супер, дуже раді що сподобався!

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый

Платформа прийшла. Все працює. Дружина (для якої бралось) - задоволена. Але є проблема. В описі - інструкція українською. По факту - ні українською, ні російською (мову ворога знаю) - нема. І це сумно. І, бачу, я не один такий.
    Продавці, додайте до опису ПДФ файл з інструкцією зрозумілою мовою. Питання буде позитивно вирішено.

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Нема Інструкції українською/російською мовами
    • Продавец  First Toys

Добрий день! Інструкція українською мовою представлена у описі на сайті, гортайте серію фото.

• Андрій О***

Чудово працює

• Андрій О***

Чудово працює

• Рашкова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый

Працює відмінно. Брала для зменьшення набряків, посилення лімфотоку. Із поставленими завданнями справляється відмінно. Користуюсь поки двома програмами. Перед вправами випиваю склянку води, навантаження даю на верхню і нижню частини тіла. Набряки зменшилися, менструальний цикл скоротився до 2х днів. Вага не змінилася. Із мінусів періодично з'являється головний біль, можливо після навантаження перед якими не пила воду.

Достоинства:
    Достатньо тихий, зручно, що є дистанційний пульт
    Недостатки:
    Не виявлено. Є блютез, можливість підключення музики до чого воно і як не розібралась.
  • Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Графитовый

Платформу отримала дуже швидко Вже користуюсь третій день, відчуваю позитивний результат. Користування зручне, можливості платформи чудові, якість роботи супер!

Достоинства:
    Доставка швидка, відповідає заявленим характеристикам на 100%
    Недостатки:
    Відсутні
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит

Отримала товар в найкоротші терміни, сама віброплатформа працює без нарікань. Вже після першого заняття відчула легкість в ногах, набряки стали меншими. Буду користуватись і надалі

Достоинства:
    Швидка доставка
  • ЕДУАРД Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Черный

Дуже задоволена покупкою, займаюсь на тренажері щодня!