Отзывы покупателей о Дошка бамбукова з точилкою для ножів Eurogold, 40х30 см (7112901405)
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 30. Длина: 40
К сожалению, доска приехала треснутой возле точилки. Есть ощущение, что долго не прослужит(
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам дуже прикро, що дошка прибула з тріщиною. Якщо питання ще актуальне, будь ласка, зверніться до продавця через особистий кабінет маркетплейсу для вирішення ситуації.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 30. Длина: 40
дошка дуже сподобалась,велика,зручна
Представник постачальникаДоброго дня! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені. Гарного користування!
- Танюша Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 30. Длина: 40
Чудова дошка.
Представник постачальникаДоброго дня! Раді, що наш товар вам сподобався! Гарного користування!
- Виталий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 30. Длина: 40
Дуже якісна дошка
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина доски: 30. Длина: 40
Дуже гарна ,якісна дошка
- Еліна Й***Продавец: Rozetka. Ширина доски: 30. Длина: 40
Мені підходе. Розмір ідеальний, якщо готуєте на декілько осіб. Рідина з сочних продуктів стікає в лунки - не на стіл - це зручно. Принарізанні вони не мішають, бо по контуру дощечки. В мене доска висить на крючке коли мокра.
Точилку не використовувала.- Достоинства:
- Якість, та можливість вішати, лунки.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.