- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Купила цей фітбол - дуже задоволена! Міцний, пружний, не ковзає і чудово підходить для тренувань та вправ для спини.
- Достоинства:
- Гарна якість і улюблений колір)
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
М’яч міцний і комфортний, ідеальний для вправ під час вагітності. Добре підтримує спину і допомагає розслабитись. Дуже задоволена покупкою!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Крістіна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Користуюсь 2 тижні, все добре. Надували не до межі. Розмір-чудово! Масажує.
- Достоинства:
- Масаж
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Пришел пробитый шар, хотя заказываю повторно. Разочарована. И не знаю примут ли возврат…
Представник постачальникаДоброго дня!
Шкода чути, що вам надійшов пошкоджений м’яч .
Розуміємо ваше розчарування, особливо якщо ви замовляли повторно.
Ви маєте право на повернення або обмін товару, якщо він прийшов із заводським браком чи був пошкоджений під час доставки.
Рекомендуємо якнайшвидше звернутися до служби підтримки магазину або в особистому кабінеті оформити запит на повернення/обмін — бажано додати фото пошкодження.
- ЄлізаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
купувала для себе і дуже задоволена! якість, колір, ціна.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно й важливо отримувати зворотний зв’язок від наших клієнтів. Це допомагає нам ставати кращими!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
мячик якісний, досить універсальний, використовую!
Представник постачальникаДоброго дня!Дякуємо за ваш відгук !
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Для вагітних точно не рекомендую. Придбала тиждень назад, в активному використанні не був (користувалася декілька разів). Вночі м'яч розірвало на дві частини. Добре що не в процесі використання, тому що падати було б боляче.
- Достоинства:
- Недостатки:
- М'яч розірвало через тиждень
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук і дуже шкодуємо, що у вас виникла така ситуація з м’ячем EasyFit . Це абсолютно неприпустимо, особливо враховуючи призначення товару.
Ми рекомендуємо вам звернутися до служби підтримки Rozetka або оформити звернення на гарантійне обслуговування/повернення, якщо товар ще на гарантії.
Нам важливо, щоб ви почувалися безпечно та задоволено під час користування нашими товарами. Вибачаємося за незручності та дякуємо, що повідомили про проблему.
- УльянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
класний мяч!