Отзывы покупателей о Петли EasyFit TRX PRO 4 (P4, Pro System) (EF-2359)

Оценка пользователей 4.43/5
  • ВЛАДИСЛАВ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Жадібний платить двічі. Хто ж знав, що справжній TRX коштує не 2000грн...

Достоинства:
    Ціна. Краса. Якість всього, ОКРІМ зажиму, який має тримати лямки на потрібній довжині. Тренуватися можна лише в нижньому положенні, на максимальній довжині.
    Недостатки:
    1.Річ, яка робить цей "TRX" непридатним працювати на 100% - зажим, який не тримає лямки на потрібній довжині
    2.Картка з кодом доступу до НЕ ІСНУЮЧОГО сайту - це взагалі я реготав) Воно є але нема нащо

Дякуємо за Ваш відгук і докладний опис ситуації.
      Щодо зажиму — нам дуже шкода, що він не виправдав Ваших очікувань. Звертаємо увагу, що правильне регулювання лямок є важливим для безпечного та ефективного тренування.
      Щодо картки з кодом — цей код призначений для доступу до додаткових матеріалів, але, можливо, сайт тимчасово недоступний або змінено адресу.

• Нікіта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Гарний варіант для комплексних тенувань на вулиці! вже були використані, задоволений дуже.

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук !

• Марія

Все чудово,якість хороша

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

• Володимир С***

Просто супер

Доброго дня,! Дякуємо за ваш відгук і що поділились досвідом.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Маю змінити оцінку , яку надав в минулому відгуку. Причина була описана: ковзають стропи після укорочення довжини, що не дає змогу використовувуати петлі для вправ , які потребують укоротшення строп. Нажаль відповіді як вирішити цей недолік не надано.

Доброго дня, Олександре!
      Нам щиро шкода, що у вас виникла проблема зі стропами після укорочення. Ми цінуємо вашу уважність до деталей — такі коментарі допомагають покращувати наші товари.
      Щоб вирішити ситуацію, рекомендуємо:
      - перевірити правильність фіксації пряжок після зміни довжини строп — іноді недостатньо натягнута петля може давати ковзання;
      - також зверніть увагу, що стропи слід укорочувати рівномірно і фіксувати до клацання або повного затягнення пряжки.
      Якщо проблема не зникає — будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетки. Ми з радістю допоможемо або замінимо товар у разі виробничого дефекту.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Виготовленні якісно, зручний якір для дверей. Також великим плюсом є те, що петля для ніг регулються навіть під ногу без взуття.

Достоинства:
    Регулювання петлі для ніг без використання взуття
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Чудові trx користуюся вже другий тиждень, якісні матеріали, безліч вправ, єфект від тренувань з ним вже є)

Достоинства:
    Велика комплектація, ціна якість.
    • Лілія К***

Доброго дня, підкажіть будь ласка , якщо підвісити до самої стелі чи дозволяє їх довжина спустити до підлоги?

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Постійно ковзає одна зі строп після укорочення довжини , що змінює її довжину просто в ході виконання вправ. Тобто кріплення нещільно тримає і вважаю це досить небезпечно для того хто виконує вправи, бо можливо травмуватися навіть. Що з цим робити поки не знаю.

Достоинства:
    Повністю відповідає зазначениому на сайті
    Недостатки:
    Одне кріплення для регулювання довжини строп нещільно тримає, що змінює її довжину просто в ході виконання вправ
  • Леся Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Отличное решение для дома!я очень довольна

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Цього разу дуже засмучена покупкою ,замовляла 10 шт ,в чеку виявилось що петлі коштують 1300 а лосіни майже 700 грн ,навіщо тоді такий подарунок щє розмір xs(

Недостатки:
    Некоректний подарунок (

Доброго дня. Прохання звернутися в службу підтримки Розетки задля вирішення проблеми.

• Володимир Р***

Отличный спортивный снаряд

Достоинства:
    Универсальность, комплектация
  • Виталик Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

І хтось питав як двері витримують , в мене тільки вхідні броньовані витримали , інші хитаються , хоча нові не дешеві міжкімнатні.

• Виталик Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Дуже класні , написано limited edition , але по факту від звичайних нічим не відрізняються , просто більш яскрава назва . Якість топова як завжди , на подарунок дали перчатки утеплюючі від кісточки майже до середини біцепса, не на саму кість долоні. Від мішечка користі нуль , не вписується туди все , чим користуєтесь . Хоча якби зробили більше було б круто ховати туди все. Все вміщається тільки коли воно в заводській упаковці . Взагалі вдячний за якісний товар , 5 з 5.

• Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

Придбала на подарунок чоловіку, він у захваті. Один тренажер, який не займає багато місця, дає змогу тренувати різні групи м’язів.

Достоинства:
    якість, функціональність
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

купила для домашніх тренувань, дуууже задоволена))) тренує все тіло і завдяки кріпленню причіпила не двері, це зручно. якщо лінь йти в зал, то купуйте петлі _)

• Татьяна Л***

Доброго дня, яки чіном кріпется на двері, ще питання, двері витримують ?

• Наталія К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный

купили тиждень тому, якість супер! дуже рекомендую

Достоинства:
    все сподобалось!