Отзывы покупателей о Петли EasyFit TRX PRO Pack-3 CLUB (P3) (EF-2357)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Нікіта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Желтый

практичний набір, підійшов і для тренування на вулиці

Достоинства:
    крутий

Доброго дня ! Дякуємо, за Ваш відгук!

• Кравець О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Желтый

Достоинства:
    Гарна якість, вся комплектація
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Желтый

TRX – топова річ для тренувань! Надійні, зручні, підходять для будь-якого рівня підготовки. Тренуюсь регулярно – навантаження відчутне, м’язи працюють чудово. Компактні, можна займатися де завгодно.

Достоинства:
    Ідеальна комплектація, гарна якість, доступна ціна.
  • Єлизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Желтый

Перший мій досвід тренувань з петлями TRX, займалася вже декілька разів - враження приємні. Є широкий вибір вправ класно займатися вдома коли є час.
    І ще зручно, що все зібране в коробочці і є сумочка, не треба шукати додатковий органайзер

Достоинства:
    Ціна і якість
  • В'ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Желтый

Максимально неякісна підробка...минулий набір який я купував тут же, на Розетці, був оригінальним, а це - незрозуміло що( якби збереглась упаковка то повернув би! Нажаль не було часу оглянути. Фіксатори зіскакують і ви можете себе травмувати. Стропи тоненькі, обрізані не рівномірно, криво. Через те, що за війну спина геть вже стала ніяка - доведеться займатись на цьому псевдоTRX, аби хоч ще голову не розбити... будьте обережні з цим набором. Як москаль не вб'є, то свої домучають(

Недостатки:
    Підробка

Доброго дня. Дякуємо за відгук, нам щиро прикро, що трапилася подібна ситуація. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки для того аби відправити петлі на діагностику. Ми обов'язково перевіримо та зможемо зробити обмін, в разі заводського браку, не дивлячись на відсутність коробки. На жаль, виключити випадки із заводським браком є неможливим, але ми з радістю продіагностуємо петлі та зможемо зробимо обмін!

• Женя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Желтый

Швидко доставили, чудовий сет для подарунку!

• Микола
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Желтый

TRX EasyFit Pro Pack 3 Limited Version EF-2357 – це хороший вибір для тих, хто хоче ефективно тренуватися вдома або в дорозі. Якщо вам важлива універсальність і можливість змінювати рівень складності вправ, цей комплект варто розглянути.

Достоинства:
    TRX EasyFit Pro Pack 3 пропонує широкий спектр вправ, які можуть бути виконані за допомогою спеціальних ременів