Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Доска для отжиманий foldable push up board многофункциональный тренажер регулируемый, упоры для отжиманий

• Чава І***

Для дітей штука цікава но на 1 день вже викинув

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що тренажер виявився недовговічним. Іноді це може статися через непомітний накол під час доставки або надмірне навантаження. Шкода, що ви не звернулися одразу, адже тоді ми могли б швидше відреагувати.
      Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть лише приємні враження.

• Дмитро

Добра річ. Корисна

• Продавец  JuliShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• сергій с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Разноцветный

Класна річ для новачків із мінусів неприємний запах виробу

• Сергій С***

Все супер,всім дякую.

• Мар'ян М***
    Продавец: JuliShop. Цвет: Разноцветный

Не відповідає заявленому товару!

Добрий день!
      Щиро дякуємо вам за відгук та час, який ви нам приділили. Завдяки вашому коментарю ми вчасно помітили деякі невідповідності між фотографіями товару на сайті та фактичним виглядом, що надійшов від постачальника. Фото пройшли модерацію, і наразі на сайті повна відповідність представленого товару.

Раді, що ви скористалися послугою «оплата при отриманні», адже це дає можливість оглянути товар перед оплатою. Сподіваємося на подальшу співпрацю та будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів, адже в асортименті нашого магазину ви знайдете безліч цікавих товарів для себе та своїх близьких.