- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Прислали іншого кольору і на 2 ступеня. Хоча оплатила сірий і той що на 3 ступеня. Побачила вже вдома. Якби я хотіла на два ступеня, я би не переплачувала кошти!!! Прошу замінити на той товар, який я оплатила
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прислали не той товар
Представник постачальникаДоброго дня!Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки Розетка.
- Анастасия Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Надіслали дворівневу платформу замість трирівневої. Надісланий товар коштує майже на 500 грн дешевше ніж той, за який я заплатила. Ще й не того кольору, як на фото і в описі, ніби продавцю взагалі байдуже. Товар я повернула, але марно втратила час і хороший настрій.
Представник постачальникаДоброго дня!Анастасіє, дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, яка склалась.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Прислали 2-ступінчатий, замість 3-х, помітила вже коли вдома подивилася.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що сталася така ситуація. Радимо звернутися до служби підтримки Rozetka — вони допоможуть вирішити питання з невідповідністю товару. Зазвичай це можна зробити через ваш особистий кабінет або за телефоном, вказаним на сайті магазину.
- Олена Ч***
Товар повернула, все пройшло швидко і без проблем
- ПАВЛО І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Купив місяць тому. Був у використанні декілька разів. Проломався під вагою 90 кг. Не знаю про які 250 кг ви пишете
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість.Зламався під вагою 90 кг
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Жаль чути про проблему з платформою.
Хоча технічні характеристики степ платформи EasyFit Step-B (арт. 56000337) вказують на максимальне навантаження до 250 кг, поломка під вагою 90 кг може свідчити про:
неправильне або нерівномірне розподілення ваги під час вправ;
використання платформи на нерівній чи слизькій поверхні;
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Платформа міцна, легка, проте майже не ковзає. Можна встановлювати висоту 10, 15, або 20 см. За 20 днів інтенсивного використання немає жодних ознак зношення. Підходить для виконання різних фізичних вправ.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук !
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Дуже гарна і міцна. Ніби в залі позаймалась
- Достоинства:
- Велика
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Якісна платформа. Якщо одразу не збираєтесь користуватись на максимальній висоті, не чіпляйте додаткові блоки, бо зчеплення дуже надійне і потім їх важко знімати.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Трохи поскрипує іноді
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Дуже гарна якість пластику, за місяць інтенсивних тренувань платформа показала себе з гарного боку. ніжки цілі, тріщин немає, рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- ні
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
оправдала всі очікування, зараз тренуюся дома. зручно і компактно!
- Марина О***
А вона не ковзає по підлозі??в мене плітка просто дома
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Хороша та якісна платформа, вагу витримує, я задоволена
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Серый
Максимальную нагрузку вижу завышенной. Во мне 150кг и платформа гнётся. От заявленных 250 кг, думаю, развалится.
- Достоинства:
- Новая
- Недостатки:
- Заявленный вес.
Представник постачальникаДоброго дня. Матеріал степ-платформи має бути дещо гнучким. Інакше при точкових навантаженнях таких як кроки (у високому темпі) або стрибки, поверхня степу може просто тріснути. Максимальна вага користувача заявлена виробником є актуальною. Ви можете не сумніватись у тому, що степ витримає вагу у 250 кг. Тим паче Ви важите набагато менше, аніж порогове значення.
Займайтесь, будь ласка, із задоволенням!- ПАВЛО І***
купив місяць назад. Під моєю вагою в 90 кг. проломався на 3-му тренуванні. Мої негативні відгуки продавець видаляє ) тому напишу Вам що ваші побоювання не даремні