- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До постачальника претензій жодних. Шукав легкий мобільний зручний для жіночої руки секатор. Фотографія товару не дає повного розуміння габаритів. Прийшов товар досить габаритний порівняно з аналогічними навіть потужнішими секаторами. А тепер про функціонал. Я б назвав цей секатор для абсолютно флегматичних людей дуже повільний можливо це дефект виробу але думаю що він такий і є. Деяке розчарування. Так він досить потужний так він виконує свою роботу але набагато потужніше секатори коштують майже вдвічі дешевше. Висновок товар не відповідає ціні досить габаритний повільний ціна завищена.
- Достоинства:
- Швидка доставка якісне пакування
- Недостатки:
- Дуже повільно працює. Ціна для такого типу товару завищена. Мобільні портативні секатори такого типу повинні на вагу бути грамів на 300 легші розчарований жалкую про покупку
Представник постачальникаВітаємо Ігор!
Дякуємо за Ваш відгук та детальний опис досвіду.
Секатор SBP7225 дійсно має трохи більші габарити порівняно з деякими аналогами, адже розрахований на підвищену потужність і ресурс роботи. Швидкість різу може здаватися нижчою, проте це особливість конструкції — вона забезпечує плавність та контроль при обрізанні гілок.
Ми цінуємо Вашу думку й обов’язково врахуємо її для подальшого вдосконалення продукції.
- Макаренко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Секатор потужний, виконує свою роботу. Зручний навіть для жіночої руки. Не важкий.
- Недостатки:
- Коробка прийшла пошкоджена (розірвана одна сторона). У середині одна з додаткових коробочок також погнута і надірвана.
Представник постачальникаВітаємо Катерина!
Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Секатор дійсно пртужний. Виконує свою роботу "на раз два". Лезо гостре, товщина леза близько 3 мм. Рукоятка в руці лежить добре. Користуватись одне задоволення.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- В комплекті 1 аккумулятор
Представник постачальникаВітаємо В'ячеслав!
Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично спасибо
Представник постачальникаВалерій, доброго дня.
Дякуємо за чудовий вибір нашого секатору та за відгук.
Приємного користування.