Отзывы покупателей о Купажный кофейный напиток, смесь 4-х кофейных напитков: финикового, желудевого, ячменного и цикория, 200г
Есть в наличии
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: shop_of_myeco. Общий вес: 200
Мае приемний смак і вигляд. Немае гіркоти пьется легко.
- Недостатки:
- Банка не запечатано, немае виробника і штрих-коду. Готували в когось на кухні? Другий раз брати не риску.
- Продавец shop_of_myeco
Штрих-код не входить до обовязкових реквізитів маркування. Штрих коди належать приватній швейцарській компанії. Авжеж ми можемо зробити їх ще багатшими але за ваш рахунок. 1 штрих код - 2000грн. Готовне виробництво здійснюється на підставі державно затверджених технічних умов. Жолудь пройшов випробування на відсутність важких металів та радіонуклеїдів. Банка закрита, але якщо ви маєте на увазі кришку з фольги, то ми її використовуємо тульки при пакуванні рідини. А для сухих речовин нащо це робить підкажите. І головне: Ну вам же продукт сподобався, ну купить в нас ще будь ласка
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: shop_of_myeco. Общий вес: 200
Кофейним цей напій назвати важко. Корисний - так. Смак на любителя. Поліпшити смак можна додаванням 5-10 відсотків цикорію і трохи натуральної кави. І обов'язково пийте з вершками.
- Достоинства:
- Корисний
- Недостатки:
- Смак
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: shop_of_myeco. Общий вес: 200
Купувала раніше, вище писала відгук. Але коли вже почала користуватися і смакувати, то можу порекомендувати цей товар. Дуже сподобався. Буду брати ще.
- Достоинства:
- Натуральний, зручна банка
- Недостатки:
- Не містить кофеїну, можна заміняти 1-2 кави в день цією кавою.
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: shop_of_myeco. Общий вес: 200
Хороший продукт для тих, хто хоче зменшити кількість філіжанок кави в день або взагалі замінити.
- Достоинства:
- Непоганий смак, думала буде гірше. Досить приємний для заварювання в чашці.
- Недостатки:
- Продукт приїхав в пошкодженій упаковці. Зверху захистна кришка була напів відкритою. Думаю, для того, щоб товар не повернули її відкрили при відправці. Сумніваюсь, що відправили і не подивились.