- Гарбузов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Номально, свою функцію виконує.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мати відповідають очікуванням. Нові, через що був деякий час характерний запах, але в цьому проблем не бачу.
Далі цікаве: без попередження відправили на інше відділення НП. Очевидно через те, що в розмірах парування вказали 71х71 см, тому відправили на вантажне відділення. Це рівно на 1 см більше допустимого для відділень до 30 кг (співпадіння?). По факту, разом з коробкою сторони були не більше 67 см- Достоинства:
- Достатньо товстий, в міру м'який
- Недостатки:
- Доставка не туди
Представник постачальникаДоброго дня!Дякуємо за детальний відгук!
Раді, що мати відповідають вашим очікуванням. Щодо відправки на інше відділення — дякуємо за зауваження
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сьогодні отримала замовлення на точці видачі Розетка , упакування розірване. Працівники даного магазину стверджують що товар прийшло в до них вже в такому стані
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Вибачте за ситуацію з пошкодженим пакуванням. Якщо товар не постраждав — ви можете ним користуватися.
Однак, якщо є ушкодження або сумніви щодо комплектності, рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka із зазначенням номера замовлення та, за можливості, фото упаковки — це допоможе швидше вирішити питання.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зроблено якісно
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный мат, взяла для прыжков на скакалке, чтобы не угробить колени, помог, рекомендую!
- Достоинства:
- легкий, упругий, водостойкий
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
рекомендую
- Петро Я***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вибачте, можна якось зв'язатись з вами, оплата пройшла але відправка товару була скасована бо чомусь на сайті не оновилася інформація про оплату. Гроші були відправленні, товар ні. (Маю квитанцію).
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.