Отзывы покупателей о Мельница для специй соли и перца электрическая мельница измельчитель с подсветкой 50 мл Черная

Оценка пользователей 4.49/5
на основе 391 отзыв
  • Отзывы про товар продавца kostor
  • Юрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный

Працює добре

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Евгения В***

При використанні зі світлом швидко сідає батарейка
    Під чяс використання поже позпастися в руках

Недостатки:
    Конструкція
    • Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук. Підсвітка в електричному млинку є додатковою функцією, яка дійсно збільшує споживання енергії, тому при постійному використанні зі світлом батарейки можуть розряджатися швидше — це нормально для всіх подібних пристроїв. Щодо конструкції: млинок необхідно щільно з’єднати та правильно зафіксувати перед використанням, інакше може здаватися, що він роз’єднується в руках. Якщо у вас виникають труднощі або є сумніви щодо справності, напишіть нам у приватні повідомлення — ми допоможемо розібратися.

• Богдан К***

Покупкой доволен, всё отлично

• Павел Г***

Чудова покупка. Млин дуже якісно зроблений і добре мелить.

• Екатерина Ф***

Дуже подобається, що працює від вбудованого акумулятора , немає зайвих дротів. Чудовий подаруок для себе та близьких! Дякую!

• Богдан У***

Млин класний, приїхав добре запакований і працює як треба! Рекомендую!!

• Марина Г***

Выглядит стильно и хорошо дробит зерна, могу рекомендовать!

• Андрій Л***

Електричний млинчик вразив своєю якістю працює тихо, подрібнює рівно, легко регулюється ступінь помелу. Підсвітка не лише ефектно виглядає, але й допомагає контролювати процес.

• Евгения В***

Річ прикольна і необхідна
    Якість жахлива, знімається верхня кришка, нічим не фіксується

Достоинства:
    Меле
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук!
      Шкода, що у вас склалось таке враження. Насправді кришка фіксується правильно при повному закритті, можливо, вона була встановлена не до кінця. Якість товару відповідає заявленим характеристикам - млин працює справно та ефективно перемелює спеції. Якщо у вас виникли труднощі з використанням, будь ласка, зверніться до нас - ми допоможемо з вирішенням проблеми.

• Валентина К***

З однієї сторони випадають батарейки, а якщо щільно їх притиснути не натискається кнопка, довелось їх закріпити клейкою стрічкою.

Достоинства:
    Швидка доставка, гарний та зручний дизайн.
    Недостатки:
    Батарейки
    • Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук!
      Наш товар є справним, батарейки не повинні випадати під час використання. Ймовірно, виникла помилка при встановленні елементів живлення. Рекомендуємо перевірити правильність їх розміщення відповідно до полярності (+/–) та щільність фіксації у відсіку. Якщо виникнуть додаткові труднощі - ми завжди готові допомогти вам з консультацією.

• Нікіта П***

Все супер працює, єдине що, підсвітка працює досить цікаво, через раз

Достоинства:
    Зручність, швидкість, гарний помол
    Недостатки:
    Підсвітка
    • Продавец  kostor

• Юлія Ж***

Замовляла цей млинок, на жаль, прийшов із невеликим браком. Проте продавець дуже швидко відреагував, і ситуацію вирішили максимально професійно — замінили на новий, ще й дорожчий за той, що я замовляла. Дуже вдячна за оперативність і якісний сервіс! Рекомендую!)

• Валентин К***

Задоволена

• Олександр С***

Просто жахлива річ: меле дуже грубо. Постійно зупиняється під час змелювання і нормально поперчити чи посолити просто не можливо. Конструкція не зручна: постійно то кришечка знизу відвалюється, то корпус розділяється на дві частини. Придбав одразу дві і двічі пошкодував

Достоинства:
    Просто придбайте іншу
    Недостатки:
    Девайс не життєздатний
    • Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук і щиро шкодуємо, що млинки не виправдали ваших очікувань. Нам важливо отримувати зворотній зв’язок, адже він допомагає нам ставати кращими. Щодо проблем із якістю помолу та конструкцією — ми обов’язково передамо вашу інформацію до відділу контролю якості. Також будемо вдячні, якщо ви звернетесь до нашої служби підтримки, щоб ми могли детальніше розглянути вашу ситуацію та, за можливості, запропонувати рішення. Сподіваємось, зможемо виправити ваше враження про наші товари та сервіс.

• Полячек Э***

Гарно працює

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный

На вигляд гарний, але по функціональності не дуже. Перець горошком ледве молов, треба часто міняти батарейки . Пропрацював 3 тижні

Достоинства:
    Вигляд
    Недостатки:
    Не підходить щоб молоти перець
  • Аркадий Л***

Не меле ,міняв батарейки без змін не тягне .

• Ірина В***

Млинок, м'яко кажучи, не дуже. На вигляд 9/10, обслуговування магазину 10/10, якість млинка 4/10.
    1. Навіть, коли ставиш найпотужніші батарейки, таке враження, що він ніби не тягне - ледь працює.
    2. Постійно в самому млинку застрягають горошини перцю і він перестає працювати. Спочатку видає дивний звук, потім перестає молоти.
    Три чи чотири рази розбирали його, діставали горошини, що застрягли. Потім просто сховала його та й все. Тому що набридло щоразу після 2-3 секунд роботи розбирати його. Викинуті на вітер гроші. Дуже не задоволена якість. Одну зірку додала лише за зовнішній вигляд і зручність у руці.

• Осмолян Т***

Купували як доповнення до новорічного подарунку і тільки дізнались, що подарували непрацюючий девайс.
    Ніякі зміни ступенів помолу, кількість спецій не впливає. Кришки в комплекті не було. Словом, магазин шахрай, який дурить людей

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Lemeshop

ВІтаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, щось робиться неправильно. Було 3 місяці гарантійного терміну - могли обміняти.

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный / Прозрачный

Гарний електричний млин, який завдяки підсвічуванню дозволяє чітко бачити кількість доданих спецій. Якість відмінна.

Достоинства:
    Можна керувати процесом однією рукою, дозволяє налаштовувати фракцію помелу
    Недостатки:
    Не має
  • Юлия Ф***

Сподобалось, брала для соли. Працює гарно. Спочатку купила мамі, потім докупила собі.

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не має
  • Татьяна З***

Рекомендую. Ціна відповідає якості.

• Віктор Б***

Працює ну дуже криво. Механізми не взаємодіють між собою, тому раджу купувати традиційний механічний млинок

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така сиутація. Напишіть нам в особисті - вирішимо проблему.

• Артем К***

Отримали мельницю для спецій!Крута штука,яка без зусиль допомагає додавати спеції до будь-якої страви!Рекомендую спробувати усім!

• Світлана Т***
    Достоинства:
    зручно, якісно
  • Олександр Д***

Чудовий млин, брали на подарунок, іменинику дуже сподобалося. Чудове спідвідношення ціни та якості.

Достоинства:
    Регулювання, підсвітка, великий контенер
  • Наталя З***

Млинок гарний,без подряпин,працює справно.Замовлення опрацювали і відправили дуже швидко.

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный

Дууууже погано працює, не перемелює зовсім! Не витрачайте кошти даремно!
    Не повинні млини настільки погано працювати -ще й на 4х батарейках!
    Не рекомендую!

Недостатки:
    200
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Спробуйте пореглювати ступінь помолу або засипати не так багато спецій для помолу.

• Владимир Б***

Дуже добре

Достоинства:
    Зручність
  • Наталья Г***

Все работает хорошо.Товаром довольна.

Достоинства:
    Работает от батареек
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Сергій К***

Меле добре, по солі треба регулуювати помол в залежності від розміро солі що запипаєш

Достоинства:
    Ціна якість
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Полина П***

Мельница отличная,хорошо справляется,мне нравится

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Юлія Д***

Не працює, думала справа у батарейках, змінила на потужни, все одно не меле, дуже шкода, попередня працювала 2 рокі на самих дешевих батарейках

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, ви засипали забагато перцю і механізм через це не може обретатись.

• Юлія Д***

Спробувала знов змінити батарейки та висипала майже весь перець, теж не працює
      Дуже розчарована, заменить товар на працюючій млин

• Продавец  Lemeshop

Спробуйте змінити силу помолу, знизу є механізм, на 3 зображені це показано. Також, засипайте менше перцю.

• Дарья З***

Боже!!! Что за фигню вы продаете??? 4ые батарейки с перцем не крутиться вообще!!!

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Який перець використовуєте? Якщо млин працює з батарейками - значить і мелити може.

• Петро Т***

Гарний млинок. Доставлений швидко і в хорошому стані. Гарно подрібнює перець та інші спеції. Є можливість регулювання помелу.

Достоинства:
    Можливість регулювання помелу
    • Продавец  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Мар'яна Ц***

Швидка доставка. Гарно працює.

Достоинства:
    Добре справляється зі своєю функцією!
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  GQbox