Отзывы покупателей о Набор тарелок Luminarc Diwali White 19 предметов в тех таре Белый

Оценка пользователей 4.33/5
  • Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DreamyHome

Шикарний набір за таку ціну. Користуюсь вже три місяці, задоволена.

Достоинства:
    Ціна, гарна якість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Павло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DreamyHome

При замовлені цього товару та ще додаткових таріло до продавця було питання чи не будуть відрізнятися на що продавець відповів що ні та сказав в нас є передоплата сиволічна в 100 грн. Що не є вказаною на сайті я тому не дав великого значення. Але коли забравши товар до дому почав огляд і бачу що відрізняється відтінком та вагою коли почав конкретно оглядати виявляється що товар на половину китайського виробництва наполовину французького. На наступний день звʼязуюсь з продавцем питаюсь чому цей заявлений комплект не є комплектом а збірка від продавця на що він відповів то в нас такі комплекти і вибачили на сайті що наліпки відрізняються тільки є один нюанс при огляді на сайті китайські наліпки неможливо приблизити і детальніше оглянути а французького виробника сфотографовано так щоб ви могли побачити що водить в оману покупця думаючи що це комплект а насправді збірка від продавця. Але вирішити це казус вони не захотіли зразу а поклали слухавку і тільки при зверненні на гарячу лінію до Rozetka вони вирішили відписати а не перетелефонувати.
    Кажуть відправляйте товар назад ми вам повернемо кошти. Тільки один нюанс після таких всіх халатних дій продавця боїшся остатися з нічим та щей бути в мінусі.
    Моя порада обрати іншого продавця в якого вказано в описі конкретного виробника а не збірну солянку за ті самі гроші.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не вказано конкретно чий виробник та не відповідна ціна за китайський посуд
  • Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DreamyHome

Набір чудовий, повноцінний. Простий, але домтатній. Прийшов ідеально запакованим, не було навіть шансу, аби щось пошкодилось.

Достоинства:
    Ціна, комплектність
    Недостатки:
    Колір (суб'єктивно)
  • Ірина Н***

Набір чудовий,але доставка ((( 5 днів із обіцяних 4

Достоинства:
    Сам набір!!!
    Недостатки:
    Доставка 5 днів
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DreamyHome

Подарила подруге на день рождения, очень понравилось, у самой такой.

Достоинства:
    Колличество,качество,стиль.
  • Виктория А***

Ок