- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 1
Гарний графин, мінімалістичний, без зайвого і якісно зроблено за свою ціну
- Гулак Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 1
Брала для молока, дуже зручна, є куди наливати молоко з м'яких пакетів.
- Достоинства:
- Гарна пляшка, давно мріяла її придбати
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 1
Легкий, зручний. Використовую для води.
- Достоинства:
- Легкий графин, який зручно тримати в руках.
- Недостатки:
- Не має.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Илья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 1
Файний глечик, брав під молоко.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Анжела Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 1
Продавець Розетка в чаті не відповідає. Тупить, що товар я отримала в Броварах. Хоча я замовляла в Рівненську область і на пошті повернула. Акт склали. Розетка мовчить. Обслуговування жахливе
- Достоинства:
- Нем запакували. товар приїхав побитий
- Недостатки:
- Одні скалки доїхали і кришечка.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
Графин скляний. Його зовсім не запакували. З цілого лишилась лише кришечка. Тобто не замотали ні в плівку, ні в папір. Відправили в коробці, де графин коливався, побився в друзки. Коробочку з графином поклали в поліетиленовий пакетик.(:
Гантелі приїхали: кожна в папері гофрованому, скотчем замотано, щільно в коробці лежать. Ніби поб'ються. А скляний графин поклали в пакетик з поліетилену.- Достоинства:
- Гарний на малюнку. Реально не бачила.
- Недостатки:
- Не запаковано, як слід. Товар повернула. Не товар, а купу скла+ кришечка.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам дуже шкода, що графин прибув у такому стані. Ми врахуємо ваше зауваження, щоб покращити пакування скляних виробів.