Отзывы покупателей о Пила цепная аккумуляторная Procraft PKA32Li (две шины, две цепи) с аккумулятором, зарядным устройством + кейс
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Пилка просто бомба!!! Збірка упаковка - все на висоті!!! В такому класі їй Немає рівних - беріть не пошкодуєте!!!!
- Достоинства:
- Суперова та якісна пила!!!
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Отличная пила ещё и не дорогая.Обпиливал деревья -пилит всё и даже Дуб 12-15см.
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Все працює спасибо
- Артем Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Задоволений товаром на 200%.
Потужна, батареї вистачає на довго. Більше ніж я очікував. Враження , тільки позитивні. Приємний бонус, чохол на пояс, його в описі не було, якщо я не помиляюсь. Дуже зручно.
Маленький недолік, пітніє мастилом заливна пробка, мастила на ланцюг вилітає багато. Хай краще так ніж мало , для мене це не критично.- Достоинства:
- Інструмент якісний, потужний, для своїх розмірів. Заряду батареї вистачає, щоб нормально працювати.
- Мелещенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Хорошая мини пилка
- Достоинства:
- Лёгкая мощная кейс
- Олеся Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Все дуже чудово
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Дуже дякую пила просто супер, працює як годинник. Дякуємо продавцеві що так швидко відправив.
- Достоинства:
- Не велика, зручна у використанні
- Недостатки:
- Не знайшли
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Товар потребує бережно го відношення.
- Достоинства:
- Якість на рівні ціни.
- Недостатки:
- Кітайський товар.
- игорь к***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Все отлично! хороший продавец ,качестаенная электропила, быстрая доставка!
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Все працює, поки подобається
- Достоинства:
- Легка, зручна
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Отличный товар за свои деньги. Пилит дерево как нож по маслу. С сухостоем естественно есть некоторые трудности. Единственный минус в этой пиле - это кнопка защиты, которую нужно зажимать, чтобы начать работу. Она находится вровень с корпусом и ее приходится буквально вдавливать внутрь. От длительной работы появляется мозоль на большом пальце.
- Достоинства:
- Лёгкость и в работе, длительность на одном заряде.
- Недостатки:
- Кнопка защиты от случайного запуска
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
На одному заряді обрізав і порізав все, що спланував на день у садку. Легка, швидка, зручна, витривала пилочка. Особливий позитив-це автоматичне змащення цепу(як і повинно бути в пилці).
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня! Купив і я таку пилочку. Подивився відгуки, порівняння з другими в інтернеті, і зробив свій вибір. Апарат дуже подобається. І цепок попався не поганий. Кожен день напилюю 2- 3 мішки дров, а заряд і на одну поділку не просідає.
- Достоинства:
- Добре тримає акумулятор
- Недостатки:
- Відпала защита шини, але я і так хотів її зняти, бо з нею біля дерева працювати не вдобно.
- Ігор Д***
Вже пройшло більше трьох місяців, пиляю майже кожен день все супер. Товаром задоволений.
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Пилка сподобалась, все ріже, з задачами справляється.
Щоправда довелось зробити апгрейд, а саме поміняти прокладку в маслозаливній пробці на нормальну з маслостійкої резини, бо та, що стояла була дуже тонкою і її намотувало на різьбу, і наклеїв з тієї ж резини кругляк на запобіжну кнопку. Тепер масло не виливається через пробку і пилка вмикається набагато зручніше.
А тепер хочу задати питання: випадково відламав кріплення захистного кожуха... неприємна ситуація, але сам винен. Довелося розібрати, і зробити отвір під болт М6, а саму шляпку болта зточив на точилі до 1 мм і посадив це діло на суперклей. Тобто, після такої маніпуляції я "злітаю" з гарантії чи ні ?- Достоинства:
- Недостатки:
- Бокова запобіжна кругла кнопка
- D.M.Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Міцні, не сирі шестерні редуктора, осі на ш.підшипниках. Внутрянка під навантаження.
- Достоинства:
- Ціна.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив для обрізання гілля разом з Телескопічний подовжувачем Procraft EP2.0 (030254) працює відмінно. Ручку з кнопкою подовжувача можно змінити сторону натискання як що потрібно. Якісь гарна.
- Достоинства:
- Гарна ціна підтримує, Телескопічний подовжувач Procraft EP2.0 (030254)
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова пилка рекомендую
- Дмитрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна у використанні
- Достоинства:
- Компактна
- Представник бренду
- Андрій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В принципі пилка в роботі не погана. Але менше ніж через рік вийшов з ладу акумулятор. По гарантії звернувся в сервісний центр і в Розетку. Сказали можна відправити або новою поштою в сервісний центр, або передати через пункт видачі Розетки. Віддав в пункті видачі 09.05.2026р, поки зворотного звʼязку не отримав.
- Достоинства:
- Зі своїм завданням справляється добре.
- Недостатки:
- Вийшов з ладу акумулятор.
- Олександр
Як остаточно вирішили проблему з акумулятором?
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потримав в руках наче все працює докупив ще один акб проґрафт 4 ампера, доопрацював запобіжну кнопку зпиляв корпус кругом кнопки,в ділі ще не пробував.Другий акб став в кейс як там і був.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Якщо будуть доопрацюємо
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- Андрей Б***
Порощався з гарантією
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер рекомендую
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила ріже супер, на 4-х амперній батареї працюю 2 години
- Достоинства:
- Більша швидкість плюс автоматична подача масла
- Недостатки:
- Швидко закінчується масло, була проблема що працювала ривками з перебоями, виявилось що відійшов дротик від кнопки
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно пиляє . АКБ держе норм . Я навіть не думав , що таке мале на таке здатне .
- Євген Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Пилка супер,я втомлююсь а вона ні. Акумулятор 4А тримає заряд довго.З недоліків тільки підтікання масла і глибоко посаджена кнопка-запобіжник
- Достоинства:
- Потужність,комплектація,зручність
- Недостатки:
- Підтікання масла
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила гарна. Акумулятора вистачає досить на довго. Пиляє як масло. Велика витрата мастила але я не вважаю це не доліком. Акумулятор підходить від шуруповерта.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Вадим П***Продавец: Rozetka
Пилка хороша, про витрату масла, лийле густіше масло
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно
- Достоинства:
- Посилка прийшла вчасно.
- Недостатки:
- Не має.
- Представник бренду
- Станислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Гарна пилка, рекомендую
Ланцюг 1/4 на 37- Достоинства:
- Акб вистачає на 1 годину!!!
- Недостатки:
- Зламався захисний кожух
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Пилою задоволена. Якісна, потужна, чудова. Швидко доставили. Гарна комплектація. Тестувала на 15 річній черешні що жодного разу не обрізалась. Обрізка пройшла чудово розпиляла всі обрізані гілки, загалом інтенсивно працювал 2.5 години. З 4 поділок батерейки витратила на роботу 3.
- Достоинства:
- Якісна, потужна. Швидка доставка. Хороша комплектація.
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює відмінно дякую за товар
- Достоинства:
- Все супер
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Меньше доби пройшло, а пилка вже приїхала))) Дуже вдячна за швидку доставку. Пилка працює і ріже.
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Добре працює
- Достоинства:
- Швидко ріже , батарея довго тримає ...
- Недостатки:
- Незручна кнопка
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Strops
Приятно работать хорошим инструментом
- Достоинства:
- Все отлично и соответствует описанию
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продавець вгадав з ціною.
- Достоинства:
- Популярний вид під єднання акумулятора.
- Представник бренду
- Владлен Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пиляє
- Достоинства:
- Пиляє
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Все чудово