- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 10
Оприскувач компактний, легенький, гарно розпилює
- Достоинства:
- Чудово працює
- Недостатки:
- Поки не має
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє.
Дякуємо Вам за відгук! Приємно чути, що оприскувач Вам сподобався та Ви відзначили його компактність, легку вагу й якість розпилення.
Бажаємо Вам комфортного та ефективного користування продукцією ТехАС!
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 10
Оприскувач зручний та легкий,при пробній заправці водой виявив протікання металевой трубки де з'єднується з пластиком (де металева трубка залита в пластик) сумно що така якість, що робити?
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор.
Нам прикро, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією.
Для вирішення питання рекомендуємо звернутися до нашого представництва або до продавця, у якого було придбано товар. Вам обов’язково допоможуть у вирішенні цього питання.- Игорь Ц***
Ви знаєте,що таке "холодна заварка"?
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 8
Дуже легкий,працює добре і довго,мені сподобався.Доставка швидка.
Респект "Розетці",товар рекомендую до покупки.- Достоинства:
- Легкий,тихий, працює довго.
- Недостатки:
- Тяжко дотягнутися до кнопки виключення,але не критично,ремінці не тримаються в замку,допоміг скріпкозшивач(можна нитками прошити).
Представник постачальникаДоброго дня Володимир.
Дякуємо Вам за відгук. Приємно чути, що придбаний обприскувач відповідає вашим очікуванням як за потужністю, так і за зручністю у користуванні. Ваш коментар щодо конструкції ремінців і практичного досвіду дуже цінні для нас. Бажаємо, аби пристрій служив вам довго та надійно!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 8
Добре роспилює і акб на довго вистачає.
Представник постачальникаДоброго дня Олег.
Дякуємо Вам за відгук. Нам приємно, що придбаний оприскувач відповідає вашим очікуванням як за потужністю, так і за зручністю у користуванні. Бажаємо, аби оприскувач служив вам довго та надійно!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 10
Сегодня опробовал. При пробном включении была выявлена течь из-под нижней крышки, вскрытие показало не затянутые хомуты в месте подключения шланга к насосу...
- Достоинства:
- Не нужно качать
- сергей п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 10
Хороший компактний
- Достоинства:
- Акумулятор
- Недостатки:
- Мало насадок
Сам обприскувач гарний,легкий ,працює добре,але як і пишуть в відгуках замість трьох насадок прийшло дві і саме головне трубка з деформацією,бита,можливо при перевозці пошкодили,якщо у Розетці є така можливість,бажано замінити.
- Достоинства:
- Легкий,потужний,не дорогий
- Недостатки:
- Пошкоджена трубка,не всі насадки.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 8
Сегодня получил и сразу в работу.опрыскивал бардоской ,все замечательно.Единственное ,что огорчило,было только 2 насадки,вместо 3.хотя и на сайте и в инструкции пишут ,что 3 насадки.
- Достоинства:
- Вес,батарея литион,гарантия 2 года
- Недостатки:
- Постоянно качает насос,даже когда не опрыскивает ,приходится отключать кнопкой