Отзывы покупателей о Каструля Zauberg чорна алюмінієва 6.5л (0328-BL)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 2.3

Висока якість покриття, зручний дизайн, легко миється

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  INTER OFFICIAL

Дякуємо за приємний відгук! Раді, що каструля вам подобається!

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRASOFF. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 4.5

Супер!!!! Дякую продавцю!

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  KRASOFF

Оксано, щиро дякуємо вам за відгук . Дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Ми цінуємо вашу довіру й будемо раді вашим новим замовленням!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 3.2

Чудова каструля,гарне обслуговування. Рекомендую.

• Продавец  INTER OFFICIAL

Раді, що каструля виправдала ваші очікування. Приємного користування!

• Оксана С***

Каструля прийшла запакована,гарна. Обслуговування прекрасне.Зв'язалися швидко і через день товар був уже у мене.Рекомендую.

• Продавец  INTER OFFICIAL

Дякуємо за приємний відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRASOFF. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 3.2

Кастрюля отличная, размеры идеальные для тушения, ничего не пригорает. Получила очень быстро, никаких дефектов не обнаружено, всё как на фото. Готовить в ней одно удовольствие.

Достоинства:
    цена и качество
    • Продавец  KRASOFF

Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно що вам сподобалось. Користуйтеся із задоволенням.

• Станислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світ вигідних покупок. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 6.5

Все окей

Достоинства:
    Есть
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 4.5

Нажаль попався брак скол на дні, до якого все прилипає,продавець відмовився поміняти. Перевіряйте,оглядайте ретельно при покупкі

Достоинства:
    Якби не брак,вс було б ок
    Недостатки:
    Брак покриття, в коммлекті немає накладок на ручки
    • Продавец  INTER OFFICIAL

Доброго дня! На жаль не можемо зробити заміну, оскільки ви вже використовували цю каструлю. І тепер намає можливості перевірити був брак до використання, чи з"явився після.

• Олександр Б***

Тільки вчора ввечері забрав з нової почти