- Василіна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Дякую!
- Достоинства:
- Все чудово
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Все добре
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Прийшло вчасно, якість норм, свої функції виконують
- Достоинства:
- Гарна якість
- Виктория Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Ви просили дати відгук, то ж тримайте))
Багато писати не буду. З ними тренування стали ефективнішими в рази, просто треба розуміти принцип їх роботи. Ну а якість - на фото - Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Резинки не тягнуться як треба, даремно викинуті гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тянуться
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Не розтягуються взагалі.
Неможливо виконувати заявлені вправи, браковані. - ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Жахливі резинки. Не тягнуться. Викинула того ж дня як забрала
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тягнуться
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Все прийшло вчасно, товар хорошої якості
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Хочу відзначити якість і оперативність роботи магазину. Швидко звʼязались і відправили товар. Резинки взагалі не сподобались, зовсім не розтягуються. Точніше розтягуються до певної точки, навіть нереально зробити будь яку вправу. По силі навантаження абсолютно однакові. Одним словом даремно витрачені кошти
- Достоинства:
- Робота магазину
- Недостатки:
- Товар
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Резинки гарної якості все супер
Мені дуже сподобалась комунікація магазину зі мною, після оформлення замовлення на Вайбер прийшли повідомлення з підтвердженням замовлення, рекомендаціями по різним ситуаціям
Цього дуже не вистачає в інших інтернет-магазинах- Достоинства:
- Гарна якість
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
замовила і одразу оплатила, відправили швидко. Але це ж має бути новий товар, його товарний вигляд просто жах. Коробка розірвана, зім'ята.
- Недостатки:
- упакування товару
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Гарні гумки.
Ускладнюють навантаження.
Використовую для стабілізації колін.- Достоинства:
- Якісні, міцні, дають навантаження
- Недостатки:
- Тканинні, не резинові.
- Тютюнникова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Дуже класні. Дякую!
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Зручні і неслизькі, що дуже важливо
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Не рекомендую. Резинки замаленькі і діапазон еластичності недостатній ні для глибоких присідань, ні для махів ногою на четвереньках, ні для сідничного мосту. Краще не економити і купити одну нормальну резинку, а не 3 дешеві, які не підходять для вправ для ніг
- Продавец Eligos
Добрий день! Резинки виготовлені виробником для збільшення навантаження під час тренувань. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його якістю виконання та функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
- Достоинства:
- Якісні, не ковзають , все добре , гарне навантаження
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Резинки супер. Тугі, добре підходять, щоб підкачати сідниці та стегна
- Достоинства:
- Тугі, 3 розміра. Відповідає фото
- Віслана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Добрий день!
Резинками користуюся часто, вони зручні тим, що тканинні й не сильно натирають шкіру під час тертя у процесі виконання вправ, а також зручно, що є чохол для зберігання. - НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все сподобалось! Фітнес-резинки хорошої якості, компактні та зручні. Є легкий, середній і сильний рівень навантаження, тому тренування виходять різноманітними та ефективними. Рекомендую
Посилання на відео з ютубу з фітнес-резинками: ссылка- Достоинства:
- Зручність та якість
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Резинки супер
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Резинки маленькі. Якось рухати ногами в присідах взагалі не варіант. На приклад, робити комбінацію класичне присідання відведення стегна в сторону, або випад відведення назад, з резинками з цього набору неможливо. Не через те, що вони тугі, а саме через їх розмір.
- Недостатки:
- Маленькі
- Продавец Eligos
Добрий день! Товар йде в такому форматі від виробника. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
товар прийшов швидко, хороша якість, зручно, що є сумка для зберігання
дякую! - Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Якісь тканини гарна,міцна
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гумки супер!!! Якісні та міцні, чудово тягнуться, так, як і мають тягнутися гумки для фітнесу, з зусиллям, інакше не буде від них толку.
- Достоинства:
- Все супер!!!
- Недостатки:
- Жодних.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Якісний товар,дякую за швидку доставку
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Хороші резинки
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Якість хороша, все сподобалося
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар прийшов швидко, резинки якісні та зручні у використанні. Сумка-чохол для зберігання йде в комплекті, що теж дуже зручно.
- Юля З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудова якість і швидка доставка!
- Достоинства:
- Чудова якість!
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Якість чудова але погано тягнуться маленька амплітуда виходить , коментарі читала але про це не писали А так цілком непогані
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Резинки гарної якості. Сподобались.
Матеріал щільний. Великий плюс - чохол для зберігання.- Недостатки:
- Елена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Отримала фітнес стрічки, дуже гарної якості, не спадають, кожна різного навантаження. Отримала наступного дня, рекомендую.
- Достоинства:
- Не ковзають, еластичні
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудові резинки, донці сподобались.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Резинки для спорту приємно здивували якістю. Вони добре тримаються під час вправ, не ковзають і забезпечують комфорт навіть при інтенсивному тренуванні. Матеріал еластичний, але водночас достатньо щільний, що дає відчуття надійності та впевненості у кожному русі.
Окремо хочеться відзначити зручний чохол у комплекті — це робить зберігання та транспортування значно простішими. Дизайн також тішить: кольори гарні та мотивують займатись ще більше.
З такими резинками тренування дійсно стають у задоволення. Однозначно рекомендую!- Достоинства:
- Чохол для зберігання