Отзывы покупателей о Парник 2м, 42 г/м² Love&Home Щедрий урожай

Оценка пользователей 3.5/5
  • Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3. Ширина: 1.2. Плотность: 42

Парник просто супер. Легкий у використанні

• Савків Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Ширина: 1.2. Плотность: 42

Парник чудовий, правда прийшов з однією пачкою кілочків, але працівники швидко це владнали. Батьки задоволені.

Достоинства:
    Врятував помідори
  • Діма І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Ширина: 1.2. Плотность: 50

Гарний парник виконує свою функцію добре

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Ширина: 1.2. Плотность: 60

Все ОК

• Лариса Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 60

Доброго дня! Дякую, задоволена -якість супер

• Мирченко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 50

Заказывали два парника, первый получали через новую почту, всё хорошо, второй получали в пункте выдачи розетка, упаковка товара была надорвана, потом обнаружили недостачу крепежа.

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Повреждена упаковка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 12. Ширина: 1.2. Плотность: 42

Замовила, та отримала швидко, якість влаштувала 42гр якраз щоб притінити розсаду і утримати вологу, як кажуть на свою ціну...

Достоинства:
    Швидкість отримання , якість пакування
    Недостатки:
    Кілочків заявлено 20, насправді 15
    Кліпс заявлено 20, насправді 14
    Все запаковано було окремо, герметично.
    Можливості перевірити в пункті видачі ROZETKA не було.
    На дзвінки виробник не відповідає ...

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 50

Тепличка з виду - норм.
    Якби не попередній відгук, я б навіть не звернув увагу на щільність на упаковці.
    Дійсно маркером замазана 30ка. А на наліпці зазначено 50.
    Яка щільність по факту - залишається тільки здогадуватись.
    Аналог на тій же Розетці 35ї щільності на 4 метри - рівно на 100грн дешевше

Недостатки:
    Можливе шахрайство

Шановний Олександр Ніко !

Дякуємо за ваш відгук і за те, що звернули нашу увагу на дану ситуацію. Ми завжди прагнемо досягти високих стандартів якості та задоволеності клієнтів.

Хотіли б пояснити, що наші пакети можуть мати різне маркування, оскільки ми використовуємо єдиний пакет, до якого наклеюємо стікери з інформацією про щільність і розмір. Це дозволяє нам ефективно фасувати продукцію різних щільностей (42, 50, 60) та розмірів, дотримуючись при цьому вимог законодавства.

Ми розуміємо, що це може викликати непорозуміння, але запевняємо вас, що вся продукція випускається суворо відповідно до маркування. Паперові наклейки є фінальним маркером того, що знаходиться всередині упаковки, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити точність інформації.

Якщо у вас залишилися запитання або ви бажаєте обговорити цю ситуацію детальніше, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ваші зауваження важливі для нас, і ми готові працювати над їх вирішенням.

"Love s Home"

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 50

Характеристика товару не відповідає дійсності!!! Щільність тканини заявлено 50 , а по факту щільність маркером на упаковці залито , а коли стираєш то написано 30! Дуже неприємний обман !

Недостатки:
    Характеристика товару не відповідає дійсності....ЖАХ

Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Шановний Денис Саприкін,

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 60

Доброго дня. Приєднуюсь до попереднього відгуку, замовляв щільність 60 г/м2 прийшов із 30 г/м2 і також замалювали. Замовлення № 846435371 від 3 квітня 2025. Шахраї. Не замовляйте в них товар.

Шановний Сергій Абрамович,

• Макар Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 60

Дурять людей! Впарюють дешевший товар за ціною дорожчого! Замовляв щільність 60 г/м а прийшла 30 г/м.Щей замальована маркером щільність агроволокна яка заявлена виробником.Продали 30 г/м за ціною 60 г/м. Та ще й доказать не можливо що в них на складі хтось займається майже криміналом,кажуть що помилка при комплектуванні. Але ж той хто замальовував щільність агроволокна яка вказана виробником бачив що щільність не відповідає дійсності!

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Брехуни

Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Шановний Макар Діліон,

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 50

Замість 12 кліпс було 10. (

Шановний Володимир!

Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своєю ситуацією. Ми щиро перепрошуємо за незручності, які ви відчули через брак кліпсів у вашому замовленні парника LOVE s HOME Щедрий врожай.

Згідно з статтею 8 Закону України "Про захист прав споживачів", ви маєте право на отримання товару, що відповідає договору, а також на безкоштовне усунення недоліків товару, якщо вони виникли. Ми усвідомлюємо важливість кожної деталі, тому готові запропонувати вам два варіанти вирішення ситуації: ми можемо надіслати вам комплект недостаючих кліпів безкоштовно або надати знижку на вашу наступну покупку.

Ваше задоволення є нашим пріоритетом, і ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував тільки найкращий сервіс. Будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб повідомити, який варіант вам підходить.

Компанія "LOVE s HOME"