- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MUGBAG. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Коричневый. Объем: 400
Товар відповідає опису
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: MUGBAG. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Салатовый. Объем: 400
Придбав мамі бо їй дуже сподобався формат моєї такої ж тільки з логотипом одного бренду обсмажувальників кави.
- Достоинства:
- зручна, тримає тепло напою
- Недостатки:
- огріхи в розміщенні гумової ізоляції на чашці, ізоляція теж нагрівається від тепла напою, що викликає невеликий дискомфорт
- Продавец MUGBAG
Дякуємо за Ваш відгук, зверніть увагу, лікарі рекомендують дотримуватись температури гарячих напоїв до 75 градусів цельсія, щоб запобігти опіків.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MUGBAG. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 400
На відгук відреагували швидко, питання вирішено.
- Олександра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FLEXY. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Коричневый. Объем: 400
Швидко відправили заказ, все чудово.
- ВікторияОтзыв от покупателя. Продавец: FLEXY. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Фиолетовый. Объем: 400
Хороше горнятко, гарно тримає тепло, приємний колір.
- Достоинства:
- Зручна крышка
- Недостатки:
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: FLEXY. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Фиолетовый. Объем: 400
Заказ делала два раза. Первый раз прислали чашку не того цвета, второй раз вообще разбитую прислали. Делайте выводы.
- FLEXY
Вікторія, дякую вам за зауваження. Ми накладаємо зусиль для того, щоб товари доходили до замовників у гарному стані (перевіряємо, запаковуємо), але є при транспортуванні можливо усе. Будемо працювати над якістю і далі.
Отзывы про товар продавца MUGBAG
Отзывы про товар у других продавцов