- Кароліна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Стильно виглядають, свою функцію виконують дуже класно
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ІльяОтзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Млини з акації виглядають дуже стильно та натурально, а ручний помел працює легко і плавно — навіть після декількох обертань спеції ідеально подрібнені.
Мені подобається, що вони міцні, зручні у використанні і додають особливого шарму столу під час подачі страв. Ідеальний варіант для тих, хто цінує якість, естетику та комфорт на кухні!- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Ілья! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Набір дерев'яних млинів для солі та перцю, акація, ручний помел. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Мащенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Покупка замечательная соотношение цена/качество.
- Достоинства:
- Главное достоинство - материал, очень приятно держать в руках, эргономичный, помол регулируется.
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Елена ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Набір дерев'яних млинів для солі та перцю, акація, ручний помел.Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ореста К***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Дякую за такий гарний набір для спецій. Шукала саме такий,щоб був з дерева а не пластиковий. Користуюся не довго але думаю ,що послужить. Приїхав гарно упакований . Багато вже замовляла в Розетці і дуже задоволена.
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Ореста! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Набір дерев'яних млинів для солі та перцю, ручний помел . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Нереально круті млини!!! І на вигляд і функціонально. Одне задоволення ними користуватись.
- Достоинства:
- Дуже «мʼяко» перемелює. Вигляд.
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Взагалі гарна річ у господарстві.
- Достоинства:
- Дуже зручні у використанні за рахунок деревини, гарний посол. Виглядають чудово, гарний варіант для подарунку.
- Недостатки:
- Трохи просипається знизу, постійно треба прибирати.
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Юлія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Набір дерев'яних млинів для солі та перцю, акація, ручний помел . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Мащенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Оставила ,от души , положительный отзыв ранее, но сегодня приключилась неожиданность, мельница перестала молоть , когда открыла верхнюю часть, то оказалось что дерево в месте крепления начало рассыпаться . Это скрытый дефект, но очень огорчило. В работе с дня покупки 15.11.2025, гарантия в чеке 14 дней
- Недостатки:
- Быстро начала рассыпаться
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Набір дерев'яних млинів для солі та перцю, акація, ручний помел .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.