Отзывы покупателей о Пила садова Tolsen 525/350 мм у чохлі чорний з жовтим (RZN-23101430)
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка гостра, ріже гарно, ціна приємна. Можна використовуввть як висоторіз, є паз під подовжувач, але я б не радив бо ручка пласмасова.
Представник брендуДякуємо, за ваш вибір!
- Екатерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока что пилой довольна, она рабочая. Мне удобная. Я смогла пилять ветки разной толщины, включая даже толстые ветви где-то примерно сантиметров десять. На черешне, груше, вишне.
Пока полет нормальный. - Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер сподобалась!
- Достоинства:
- Легко пиляти
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді, що пилка вам сподобалась і працювати з нею легко та зручно.
Нехай інструмент служить довго та ефективно!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
Представник брендуДякуємо, Вікторіє, за відгук!
Раді, що садова пилка Tolsen вам сподобалась і добре справляється зі своїми задачами. Нехай служить надійно та допомагає у догляді за садом.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
Представник брендуДякуємо за відгук!
Раді, що садова пилка Tolsen справляється зі своїми задачами та добре працює. Нехай і надалі буде надійним помічником у догляді за садом.
- Інна М***Продавец: Rozetka
Пилку раджу мені сподобалася, працювати легко гостра.
- Достоинства:
- Легка та зручна в руці
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що садова пилка Tolsen вам сподобалась і виправдала очікування.
Гостре лезо, легка вага та зручна рукоятка справді забезпечують комфортну й ефективну роботу в саду. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо приємного користування інструментом!
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроде норм
Представник брендуДякуємо за відгук!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороша садова пилка на свою ціну, як для побутових потреб підійде, плюс наявність кріплення для подовжувача іноді знадобиться тільки для не занадто силового використання, так як кріплення слабке пластикове.
- Достоинства:
- наявність захисного чохла
- Недостатки: