Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Газонокосилка электрическая MAX PRO MLM2-32E

Оценка пользователей 4.83/5
  • Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: GRAVTO

Нормальна косарка. В мене подібна вже давно працює. Взяв нову на більшу траву.

• Продавец  GRAVTO

Дякуємо за фото-відгук. Звертайтеся до нас ще!

• Михайло С***

Доставка за 2 дні , збірка проста, працює, під нагрузко ще не перевіряв

Достоинства:
    Проста в роботі
    Недостатки:
    Немає, хіба що чистка після роботи
    • Продавец  GRAVTO

Дякуємо за Ваш відгук!

• Юрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GRAVTO

Відправили швидко, працює майже два місяці. Траву косить не тільки газонну, я й у садку,бувало й висотою до 20см. Є маленька рекомендація: зробити низ корзини рівний для збільшення об'єму. Загалом виробом задоволений.

Достоинства:
    Доставили швидко, потужний асинхронний двигун, скошена трава вся потрапляє в корзину
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  GRAVTO

Вдячні за позитивний відгук, звертайтеся ще до нас!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GRAVTO

Зроблено по уму. Ніж кріпиться через пластикові лопаті, які охолоджують двигун, у випадку блокування ножа, не пошкодить двигун та корпус. Обійдеться заміною пластикових лопатей.

Достоинства:
    Без щітковий двигун, прямий привід. Тиха.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  GRAVTO

Дякуємо за Ваш відгук, звертейтеся ще до нас!

• Геннадий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GRAVTO

Получил быстро это хорошо.Сборка не сложная минимальное колличество соединений.Как будет работать напишу позже,чисто визуально надёжная и смотрится дороже.Но без ложки дегтя не обошлось.Винты соединения ручки управления проблема.Один с трудом затянул второй такое впечатление что нарезали с разным шагом резьбы.Короче тупо затянул высокопрочной изолентой.В месте соединения ручки с корпусом газонокосилки нарезанно два входа соединения в реальности одно это минус,здесь самая большая нагрузка при управлении.

Достоинства:
    Цена и приличный внешний вид.легкое соединения колес и их мягкое вращение что очень важно при работе.
    Недостатки:
    Те что указал при сборке.Как работает косилка укажу после стрижки.
    • Продавец  GRAVTO

Доброго дня, Геннадію!
      Дякуємо за Ваш детальний відгук та високу оцінку. Нам приємно, що Ви відзначили швидку доставку, простоту складання, привабливий зовнішній вигляд косарки та легкий хід коліс.
      Також дякуємо за зауваження щодо різьбових з'єднань ручки. Ми обов'язково передамо цю інформацію виробнику для додаткової перевірки та врахування в подальшому вдосконаленні конструкції.
      Будемо вдячні, якщо після експлуатації Ви поділитеся враженнями від роботи косарки в цілому. Бажаємо Вам комфортного користування та гарного результату на ділянці!
      З повагою, магазин Gravto!

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GRAVTO

Для скошування трави на подвір'ї, вистачає з головою. Розмір ділянки яку косив 15х25 м. Проблем з потужністю не помітив, справляється з травою висотою 15-20 см легко, трава не газон, а все підряд. Скошена трава вся потрапляє в корзину. Корзина тримається нормально, потрібно просто правильно її встановлювати в передбачені пази.

Достоинства:
    Двигун, ціна, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Непомітив
    • Продавец  GRAVTO

Добрий день, дякуємо Вам за позитивний відгук про наш товар, користуйтеся із задоволенням!