- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tea Format
Не сподобався( Такий чай більше для любителів куркуми,бо крім неї більше нічого не відчувається(
- Недостатки:
- Не раджу заварювати в білому горнятку,фарбується пігментом куркуми
- Продавец Tea Format
Дуже вдячні Вам за чудовий відгук!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Пожалкувала,що придбала. Більше не буду.
- Достоинства:
- Гарний вигляд
- Недостатки:
- Склад хімозний
Доброго дня! Нам дуже прикро, що чай не виправдав ваших очікувань і залишив таке враження. Хотіли б зауважити, що до складу Hello Tea "Куркума-обліпиха" входять натуральні інгредієнти, а насичений колір та специфічний аромат зумовлені саме властивостями куркуми та ягід.
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Дуже смачний чай. Братиму обов'язково ще.
- Євген Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Смачний чай.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Чудовий чай на ніч
- НазарійПродавец: Rozetka. Фасовка: 20. Количество упаковок: 1
Найгріший чай з лінійки Hello Tea, не рекомендую! Викинув всю пачку в смітник, це не можливо пити.
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що чай Hello Tea “Куркума-Обліпиха” вам не сподобався.
Смак куркуми та обліпихи дійсно досить специфічний — він має пряно-кислий відтінок, який подобається не всім. Ми цінуємо, що ви поділилися своєю думкою, і обов’язково передамо її виробнику.
Можливо, вам більше припадуть до смаку інші позиції з лінійки Hello Tea — наприклад, “Глінтвейн” або “Ромашка-Фенхель”, вони мають м’якший, більш класичний трав’яний смак. - Назарій
Дякую, що відписали! Яблучний штрудель дуже смачний чай, глінтвейн не поганий. Але куркума-обліпиха, це провал...
Чай Hello Tea Куркума-Обліпиха має досить насичений, пряно-кислий смак через куркуму й обліпиху. Для деяких людей він може здаватися «гіркуватим» або «різким».
Якщо додати трохи меду (особливо липового чи квіткового), смак стане м’якшим і збалансованішим:
мед приглушить гірчинку куркуми,
підкреслить фруктові ноти обліпихи,
зробить аромат теплішим і приємнішим.
Також добре працює лимон або апельсинова цедра — вони додають свіжості, а не просто солодкості.