Отзывы покупателей о Торф нейтральный Питфилд 150л pH5.5-6.5

• Отзывы про товар продавца Ксеніна лавка
  • Иванова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ксеніна лавка. Объем: 150

Стосовно мого попереднього відгуку. Приношу вибачення продавцю "Ксеніні лавка". Вибачте! В розірваній упаковці винен перевізник. До продавця не маю ніяких притензій. І дякую за співпрацю виявлення і усунення проблеми.швидко

• Иванова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ксеніна лавка. Объем: 150

Вітаю. Читаючи відгуки не розумію, чому мені прийшов геть розірваний мішок торфу.
    Розірвана була не лише стречплівка, а й сам мішок! Це означає, що його таким запакували! Я обурена! Не рекомендую такого невідповідального продавця!

Достоинства:
    Не відчула
    Недостатки:
    Безвідповідальність
  • мороз ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Озера-Ленд. Объем: 250

Поговорил с продавцом, всё выяснили. Конфликт исчерпан. Спасибо Розетке за мониторинг данной ситуации.

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Озера-Ленд. Объем: 250

Вислів "Як масло" - це про цей субстрат. Величезний мішок (250 літрів) гарного торфу. Майте на увазі, що він тяжкий і вам прийдеться затратитись не мало на доставку. Але, всеодно, повірте, ви не придбаєте дешевше. Я висадила кущі лохини і журавлини в цей субстрат і впевнена, що все буде рости, "як на дріжжях". Я розмішувала торф з землею 50/50, щоб не попалити молоде коріння, але дорослі дерева і кущі можна підсипати тільки торфом, після добре полити.

Достоинства:
    Продукт супер гатунку.
    Недостатки:
    Потратитись добре потрібно на доставку.
    • Виктория Б***

Вас не смутило что для голубики и клюквы нужен торф с кислотностью (pH) 3,5-4,5 а не этот (pH) 5,0-6,0