Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Аккумуляторная коса Procraft ATA40 (2 АКБ и ЗУ, велосипедная ручка)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

загалом добре справляється, на 2 акумах траву до колін волосінню 2-3 сотки можна підкосити, не газонний вигляд звичайно але збити траву норм, високий бурян 1-1.5 метра, та молоді пагони дерев чи кущі, попід струмок різної товщини ріже диском також нормально, 2 акумів на 1 сотку десь вистачило, але основна біда це довга тонка трава що сильно намотується над диском і заважає крутитись редуктору, також на всю ширину диска товстий бурян не потяне звичайно, якщо в міру використовувати то зі своїм завданнями справляється нормально

Достоинства:
    загалом в спеку 30 градусів працює нормально, з переривами але саме до відмови акумів
    Недостатки:
    по самій конструкції за один покос високої трави диском, видно що захисний кожух трохи тонкий і вже в місці квадратного виливу під кріплення видно білий пластик на кутах і скоро мабуть він буде тріскати, так чи інакше десь кожухом зачіпляєш як не мурашник то корінь
  • Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Хотілося б більшої потужності батарей. Двох заряджених батарей вистачає на хвилин 20ть.

Достоинства:
    Мобільність, досить легка
    Недостатки:
    Мала потужність батарей
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Косарка супер. Потужності вистачає.
    Продавця рекомендую.

Достоинства:
    Косить добре.
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Дякую за якісне та швидке обслуговування.

Достоинства:
    Я дуже задоволена придбанням акамуляторної коси PROKRAFT ATA 40. Легко збирається, зручна. Я купила ще одну своїй подрузі, вона теж задоволена.
    Недостатки:
    Хотілося б щоб акамулятори довше працювали, але є змінний який зручно міняється. Я вже майже місяць користуюсь то зауважень поки не маю.
  • Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Дуже-дуже задоволіний.після 12кг.бензинової.як заново народився...супер.має силу...

Недостатки:
    Не знаю...
  • Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Класна та потужна коса,в часному секторi влiтку незамiнна рiч,дуже потужна та легка,на вiдмiну вiд бензокоси.

Достоинства:
    Потужна,легка коса.Легко збираэться,швидка доставка.Автономiя в роботi,двi батареi,нiяких дротiв,включив i працюй.
    Недостатки:
    Доволi швидко сiдаэ батарея(десь пiв години) при iнтенсивнiй роботi,але iх 2 в комплектi i вони також швидко заряджаються,десь пiвтори години кожна.
  • СЕРГІЙ В***

Все чудово працює

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Хороша коса за такі гроші

Достоинства:
    Легка,якісні матеріали ,вистачає потужності для невеликих територій
    Недостатки:
    Акумулятори працюють 20 - хвилин,після заміни акумулятора потрібно трохи дати остинути косі ,бо з свіжим акумулятором почне спрацьовувати автоматична зупинка мотору, те саме з акумулятором
  • Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Якісний товар. Відповідає опису. Рекомендую!

Достоинства:
    Потужна
  • Василь Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Виглядає дуже якісно, зібрав без проблем, але б інструкцію по збірці не завадило б покласти. В роботі ще не провіряв. В холосту крутить добре.

Достоинства:
    Чудова якість за свої кошти
    Недостатки:
    Відсутня інструкція по зборці
    • Павел К***

Как коса в работе ?