Отзывы покупателей о Каструля Ringel Essen червона чавунна 2 л (RG-2300-20)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Кароліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Використовувала поки що один раз, спочатку не зрозуміла чи емальоване покриття всередині чи ні, але зробила як було написано в інструкції і все окей. Пекла в ньому хлібчик, дуже класно вийшло. Задоволена)

Достоинства:
    Красива та зручна у використанні
    • Саїда С***

Так емальоване всередині покриття, чи ні?

• Николай С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Lucky Star. Цвет: Вишневый. Емкость: 4.8

Там в нутри никакой эмалью и не пахнет. За голый чугун в нутри можно значительно дешевле найти. Ввели в заблуждение описанием

Недостатки:
    Нет покрытия внутри
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AGTechHome. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

просто добра

Достоинства:
    сама тушкує на малому вогні
    Недостатки:
    нема
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Мне нравится готовить в этой универсальной красивой кастрюле (кстати и плов тоже). В ней можно не только варить и тушить, но и использовать в духовке.

• Анюта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Lucky Star. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Классная чугунная кастрюля, только не лёгкая)

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Lucky Star. Цвет: Вишневый. Емкость: 2.9

Відмінна каструля

• Дмитро

• Авраменко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Lucky Star. Цвет: Вишневый. Емкость: 2

Дуже гарна кастрюля. Дозволяє без зайвих клопот тушковати м'ясо, овочі і взагалі готувати любі смачні страви!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Прямо річ, береш у руки і знаєш що то метал

Недостатки:
    Теща не може помити, би важка. Кличе мене(
  • Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Це те що називається недоброякісною рекламою і розводом.Яка емаль і посудомийка, якщо ржавчина після першого використання.З внутрішньої сторони емаллю і не пахне.Пишуть,що кладуть інструкцію по кксплуатації але не кладуть,підтримка тому і не відповідає щоб вислали щось типу інструкції яку обіцяли.

• Дар'я К***

ОБІДОК НІКОЛИ не покривають емаллю! хоча б погуглити перед тим як писати подібний відгук!!!

• Надія А***

То хай покриють! :) Нащо людині чудова кастрюля, але з ржавіючою кришкою? )

• Олеся Г***

А її можна мити у посудомийній машині?

• Галина Р***

Супер кастрюля.

• Наталья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Як же вони мені сподобались! Саме такі, як мають бути

• Раїса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 2

Каструля чудова і за зовнішнім виглядом і по якості приготування

Достоинства:
    Гарно тушкуються і м'ясо і каші
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Серафима Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Добротна, багатофункціональна і красива каструлька. Економить електроенергію, бо довго тримає температуру і страва доходить у вимкненій духовці

• Елена И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Кастрюля потрясающая. Тушиться в ней все , как в печке и хлеб пекла, тоже супер!

Дякуємо за відгук. Приємного користування продукцією Ringel.

• Светлана С***

Доброго дня, скажіть будь ласка, каструля в середині емальована, має антипригарне покриття чи просто чавун?

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AGTechHome. Цвет: Вишневый. Емкость: 4.8

Находил подобные по 3500-4000 грн и дороже. Эта сейчас стоит 2175 грн и это отлично.
    ПОльзовались пока мало, но вообще пока нравится и получаем удовольствие, в т.ч от того что можно мыть в посудомойке, в отличии от других экземпляров чугунных, которые там окисляются, за ними нужно ухаживать и т.д.

Достоинства:
    Крутая штука
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Вишневый. Емкость: 2.9

Виглядає добротно якісно та я ще в ній не готувала (маю подібну,якій майже 40 років ).Дякую виробникам.

Достоинства:
    Приємно готувати і смачніша в ній їжа.
    • Дар'я К***

Ви маєте 40 років каструлю чавунну емальовану з Китаю?

• Леонид С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Вишневый. Емкость: 4.8

Кастрюля супер!!!

Достоинства:
    Ціна при знижці
    Недостатки:
    Важка
    • Продавец  Estetiks Official

Дякуємо Вам за відгук!

Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Вишневый. Емкость: 4.8

Це НЕЙМОВІРНА каструля, вона супер підійшла для випікання домашнього хлібчика)))

Достоинства:
    Великий обʼєм
    Недостатки:
    Це не недолік, але потрібно враховувати вагу, важка))
    • Людмила Н***

Підкажіть будь ласка, як ви запускали в роботу її? вона ж чавунна в середині, і треба випалювати сіллю?

• Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Вишневый. Емкость: 2.9

Виглядає гарно. Ще не користувалась)

Достоинства:
    Гарна, має товарний вигляд
    Недостатки:
    Візуально не знайшла
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Вишневый. Емкость: 2.9

Дуже зручна і якісна каструля

• Віктор М***

супер

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 2.9

За таку ціну сподівалась, що не буде приліпати, але з першого ж разу плов прийшлось відколупувати від дна. Дуже розчарована, хоча, мабуть, сама винна, бо ніде в описі про антипригарне покриття не написано, але гадала, що в наш час то само собою розуміється

Достоинства:
    Красива, кришка гарно прилягає
    Недостатки:
    Нема антипригарного покриття, все прилипає
    • Дар'я К***

Бо емальоване покриття в середині не глянцеве, а матове, тому потрібно готувати враховуючи цей факт, більше рідини або олії.

• Гавриїл Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 2.9

чудова каструля, раджу усім хто розумі для чого їм потрібен посуд, який виготовлений з матеріалу з великою теплоємністю.

Достоинства:
    емальований чавун, ідеально для приготування рису, тушкуваня. Щільно прилягає кришка, що не дає випаровуватись воді чи виходити піні назовні
    Недостатки:
    важка, але це ж чавун, а з чавуном інакше бути не може

• Александра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 4.8

Оценка связана с тем, что производитель и продавец наврал о том что изделие с наружи и изнутри эмалированное. С наружи да. Внутри она просто чугунная. И морока с ней точно такая же как с чугунной. Да в ней хорошо готовится то что должно долго томиться. Но это не то что я искала и не то что я хотела купить. Это обман и дезинформация покупателя.
    Этот заказ я ждала 10 дней по вине розетки. Большую половину срока они не отвечали на вопросы в чат боте. Они выбрали тактику отключить все каналы коммуникации, чтоб не дай бог их не потревожил покупатель, который платит деньги.

Достоинства:
    Готовит еду
    Недостатки:
    Не эмалированная внутри, все пристает, очень тяжелая.

Доброго дня. нам шкода, що вам не підійшов даний товар. В середині каструлі емальоване пористе покриття, як і написано в описі до товару.

• Татьяна

Согласна с Вашим отзывом! Купила только из -за «эмалированого « покрытия. По факту просто чугун. Прилипает , что уже только не делала.

• Юлія Є***

Саме так і є. (купувала не тут, але саме цю модель)Теж повелась на обіцянки виробника на коробці, що каструля емальована з двох сторін. Але НЕМАЄ емалі з внутрішньої сторони, вона шершава в дуже неприємна на дотик. Буде важко мити і готувати щось без води. Жалкую, що не прочитала відгуки

• Иван К***

Всё отличною

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Дуже якісна і гарна

• Шкурко О***

Тепер в ній готуємо все

Достоинства:
    Тримає тепло

• Лина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Давно хотіла чавунний посуд для тушкування і декулька було просто викинуто на смітник, іржавіли.
    А це, просто "зе бест"! Тушкована картопля чи м`ясо виходять фантастично! Важкувата трішки, але готувати одне задоволення, 100% вийде смачно!
    Дякую за швидку доставку!

Достоинства:
    Найкраща чавунна кастюля!
    Недостатки:
    не виявлено
    • Alex

Скажите пожалуйста, покрыта ли внутри кастрюля эмалью?

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 2

Купувала, щоб варити рис для суши. Зараз це моя улюблена кастрюлька, варю в ній усе.

Достоинства:
    Не пригорає, довго зберігає тепло
    Недостатки:
    Не виявила

• Людмила Я***

Дуже сподобалась

Достоинства:
    Гарно тримає тепло
    Недостатки:
    Важкенька, але ж чавун

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 4.8

Замість катрюлі рлзміром 26 си і об'ємом 4.8 л втсдали меншу - кришка 24 см і об'єм дедь сягає 4 л. А гроші пришлось хаплатити як за більшу 2025 грн.

Достоинства:
    З переваг можу відзначити якість матеріалу, з якого виготовлена, емалеве плкриття
    Недостатки:
    Невідповідність товару замовленим параметрам, невідповідність ціни

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня. Просимо звернутися до служби підтримки інтернет-магазину.

• Анна Б***

Чудова каструля

Достоинства:
    Чудова каструля

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 3.8

Каструля чудова, тримає температуру, все готується швидше

Недостатки:

Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!

• Гмиря А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Вишневый. Емкость: 2

Добрий день!Купила каструлю,гарна,але як користуватися не знаю,не поклали інструкцію. Як нею користуватися вперше,будь ласка,дайте знати.