- Люда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Емкость: 1.2
Я б заплатила людині яка помістить в цю кастрюлю 1,2л.
В ній 0,8л
І навіть літр не поміщається - Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Емкость: 0.8
Користувалася такою каструлею років 13 син маленький був для нього і купували. Зараз йому 15 а каструля так і лишається затребуваною. То мамі старенькій щось зварити, то на онуку або сина якусь кашу. Одним словом вона кожного дня працює. Таку ж купила племінниці яка народила нещодавно.
Прослужить і їм довго, впевнена. На вигляд від моєї трішки зараз кришка інша кругляшок металевий більший. А сама каструля така ж.- Достоинства:
- Якщо потрібна такої ємності каструля, то це саме вона. Ручки металеві не горять.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Людмила. Дякуємо за Ваш відгук.
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Емкость: 0.8
Брала об'єм 0,8 літра. Маленька, майже іграшкова, але саме така мені і треба. Літраж чітко співпадає! Вже спробувала- варила вівсяну кашу. Все вийшло ідеально! Я повністю задоволена купівлею!
- Достоинства:
- Якість і кампактність
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук.
- Наталя Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Емкость: 1.2
Товаром задоволена
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
- Биленко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOSEDOFF. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2
Кастрюля отличная. Рекомендую. Но вот менеджер, Ошиблись в сумме счёта. Оплатила онлайн. Через время начали писать и звонить что выставили счёт меньше чем должны были. Попросили доплатить. Конечно оплатила но это не серьезно. Я заплатила комиссию за перевод средств
- Достоинства:
- Товар отличный
- Недостатки:
- Обслуживание