Отзывы покупателей о Аккумуляторная цепная мини пила Craft-tec EKS-8С (бесщеточная, ручной маслонасос, 21В, 2 аккумулятора 3 А/ч, зарядное устройство, шина 200мм)

Оценка пользователей 4.18/5
  • Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Зручний, компактний та легкий в експлуатації інструмент. Потужний безщітковий електродвигун. Дуже зручно підтягувати ланцюг. Порівняно довга шина та ємкі акумулятори.

Достоинства:
    Безщітковий двигун, ємкі акумулятори, довга шина.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Сподобалась. Вже протестована у лісі на сухих деревах.

Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Пила цепная отлично пилит батареи хватает на долго две штуки хватает чтобы сделать работу.мощи хватает. Доволен. Рекомендую.

Достоинства:
    Мощность и мобильность
  • Алёна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Товар жахливий, 1 день попрацював і зломалась відати по гарантії не можна. Тоді для чого та гарантія . Продавець жахливий через раз відповідає на дзвінки. Відправила їм назад. Тиждень потримали і відправили назад. Ну для чого тоді Ви працюєте ? Для чого такі продавці які просто репутацію магазину паклюжать ?

• Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Кілька разів по користувався і розтянувся ланцюг.

Достоинства:
    Мощна і зручна в руці.
    Недостатки:
    Розтянувся ланцюг за кілька прийомів і протікає масло с колпачка.
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Акумулятирiв хватае на тривалий час роботи - майже на пiв дня

Достоинства:
    Емнiсть для масла
    Недостатки:
    Немае
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Гарна пила, ріже гілки як масло
    Окрема подяка продавцю за реагування та звернення: не було у комплекті зарядного пристрою, оперативно відправили. Дякую за сервіс! Рекомендую!

Достоинства:
    Якісна, потужна, гарна комплектація
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Получили пилу,провірили комплектацію-все добре. Вже перевірив в роботі на дачі,залив масло,ріже гілки до 10 см як по маслу.

Достоинства:
    Зручний інструмент, добре тримається в руці,поки що все добре,а далі побачимо в роботі.
    Недостатки:
    Поки що нарікань немає.
  • Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Доповню відгуком про продавця - після звернення до продавця про повернення і заміну товару, що пропрацював рівно 1 хвилину перед тим, як заглохнути, мене відфутболили в сервісний центр з повідомленням про те, що раз товар був у використанні, то він не підпадає під захист споживача і під 14 денне повернення відповідно. Категорично не раджу купувати у цього продавця будь-що.

Недостатки:
    Продавець відмовився замінити несправний товар
    • Продавец  Instrument.Free

Нам даже прикрощо трапилась дана ситуація, товар був отриманий 25.03, звернення надійшло 30.03, відповідно товар був у володінні 5 днів та був у використанні.
      В даному випадку магазин не приймає рішення про обмін або повернення товару.
      Тому ми рекомендуємо звернутись до Сервісного центру для діагностики та усунення несправності інструменту. Під час діагностики сервісний центр або усуне несправність або має виконати заміну інструменту.
      Ви можете звернутися самостійно за контактними даними які зазначені на гарантійному талоні або відправити нам і ми передамо товар до СЦ.
      Дякуємо за розуміння

• Манько Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Два дня по працювала, здати в сервісний центр ще той квест. Продавці не знають, як здати по гарантії. Чи повернути за 14 днів ?

Недостатки:
    Два дні працювала
    • Продавец  Instrument.Free

Добрий день.
      Дякуємо за розуміння

• Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Розпакували пилку, налили масло в контейнер, пила запустилась і через 2 хвилини заглохла. Зняли і вдягли ланцюг, перевірили все - пилку просто заклинило і вона більше не запускається. По ітогу її вистачило на 1 гілку яблуні товщиною в палець.

Недостатки:
    Вмерла після одної хвилини роботи
  • Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Как по мне то машинка не плохая тянет отлично на всю длину полотна режет легко батареи хватает чтобы распелить пару хороших деревьев доволен

Достоинства:
    Небольшая удобная
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
    • Продавец  Instrument.Free

Дякуємо за відгук ми раді, що Ви задоволені товаром.

• Валентина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Сподобалась пилка. Досить легка і зручна у використанні. Навіть краща ніж я очікувала. Тепер обрізка саду це задоволення.

Достоинства:
    Досить потужна
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  Instrument.Free

Дякуємо за відгук про якість товару. Ми раді, що Ви задоволені товаром.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Добра пилка, зрізав 5 метрову вишню, ще й попиляв на чурки, як раз хватило 2х акамуляторів

Достоинства:
    Натяг цепі дуже легко та зручно
    Недостатки:
    Масло подається як на мене дуже мало на ланцюг, треба змащувати зверху додатково
    • Продавец  Instrument.Free

Дякуємо за Ваш відгук.
      Зазвичай пилка розрахована для роботи з діаметром гілок 2-5см, відповідно на такий діаметр і розрахована подача мастила.
      Якщо пиляти дерева, то можна додатково змащувати для продовження терміну служби ланцюга та шини.

Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

И так,залил я масло в пилу ,и масло пошло автоматически,так что ставлю 5звезд как и обещал

• Сергій

Вечір добрий) Підкажіть яке масло сюди заливати, скільки вже користуєтесь цією пилкою, поломок ніяких , як враження, що скажете купувати?

• Андрей С***

Купил для папы ,ещё не пользовался т.к не передал ему. Собираю пока ему мощный акб на 9а.Своих денег стоит по сравнению с китайцами.Можно смело брать

• Сергій

А що означає ,,ручний маслонасос,, ? Подача масла для змащування цепки хіба не автоматична як у електро чи бензо пил? Стандартного акумулятора на 3000 ампер годин на скільки вистачить працювати?

Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Качество сборки на высоком уровне по сравнению с дешевыми пилами.Разбирал пилу чтобы посмотреть смазку и разобраться с подачей масла.Шестерня смазано хорошо.При подаче воздуха в масляный бочек воздух не шёл,решил разобрать пилу и посмотреть оказалось там стоит маленький моторчик который должен автоматически качать масло.Нужно купить масло и проверить.Аккумуляторы поставил на зарядку ,заряжались долго около 4 часов наверное слабая зарядка,хотя написано 2000mah.Батареи хорошие 10шт по 3000mah ток разряда 20А и 30А.Ставлю 4 звезды пока,пойдёт масло будет 5звезд

• Микола І***

Доброго дня! Може ви знаєте яка посатка акумулятора?

• Продавец  Instrument.Free

Добрий день, посадка типу Макіта.
      Має 3 контакти для роботи з подовжувачами.

• Продавец  Instrument.Free

Дякуємо за відгук про якість товару. Ми раді, що Ви задоволені товаром.

• Яна Б***

Після відпускання кнопки, в двигуні з'являється якийсь шум, через 2-5 с затихає

• Андрей С***

Внутри пилы есть маленький моторчик для подачи масла на цепь,это он издаёт такой звук

• Пляцек А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Зробив на цей товар розпаковку, бо сам не один раз шукав інформацію по якості товару, один раз купував шуруповерт, то виявилось підробка, тому хто хаче купувати таку пилку обов'язково подивіться це відео, я там зважував акумулятор, різав різного діаметра колод і дшку. Це не просто пила, це компактна, потужна та дуже зручна річ, яка стане у пригоді вдома, на дачі чи в саду.

Достоинства:
    Потужна міні пилка з двома потужними акумуляторами, в кейсі, співідношеня ціна якість!
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Instrument.Free

Дякуємо детальний відео-огляд, Ваше відео додано до товару, щоб інши покупці мали змогу побачити реальний відгук на товар та безпосередньо товар в роботі.

• Сергій

На скільки хвилин чи годин роботи вистачає одного акумулятора? Масло на цепку йде автоматично чи треба постійно підкачувати, якщо так то як часто і чи викликає це дискомфорт ?

• Данііл Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Все було добре упаковано, комплектація як і зазначено на Розетці. Пилка на вигляд якісна, гілки 3-5см ріже дуже легко, гілки 7-10 см не так легко, але можна працювати, головне не превантажувати двигун. Заради цікавості розпилив колоду 15см в діаметрі, було важкувато але пилка впоралась, хоч і розумію, що це не для цього інструмент. Акумулятори тримають нормально. Загальне враження від товару дуже позитивне.

Достоинства:
    Потужна як для своїх розмірів, добре пилить, акумулятори добре тримають заряд.

Все добре працює

• Продавец  Instrument.Free

Дякуємо за Ваш відгук, раді що Ви задоволені вибором товару.