- Віта Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Отримала мʼяч він весь грізний, в плямах на самій резині, після миття частина плям так і залишилась . Загальне враження зіпсоване
- Недостатки:
- Отримала мʼяч він весь грізний, в плямах на самій резині
- Продавец WGroup
Дякуємо, що написали.
Нам дуже шкода, що м’яч прийшов у такому стані й зіпсував враження. Так бути не повинно. Ми готові повністю повернути всі витрачені кошти (за товар і доставку), щоб ви не залишилися в мінусі.
Напишіть, будь ласка, у повідомлення «Повернення коштів» — і ми одразу узгодимо зручний для вас варіант (повернення/компенсація) та швидко все оформимо
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
М'яч прийшов з насосом , добре запакований,це з плюсів ,але я замовляла м'яч 65 см ,а прийшов 55 см ,на мій зріст 178 явно замалий (.
І всередині якась жижа стікає ,як масло чи то якась смазка ,не знаю ,може так і має бути.
Чи можна замінити на той розмір ,який я замовляла?- Продавец WGroup
Ми дякуємо Вам за відгук. Така ситуація можлива через умови зберігання та транспортування: фітболи зберігаються компактно запакованими, і в холоді матеріал стає менш еластичним. Рекомендуємо надувати м’яч у теплому приміщенні та залишити його на 2–3 дні — за цей час він поступово дорозтягнеться до свого розміру. У процесі потрібно періодично підкачувати, доки м’яч повністю не набере заявлений діаметр.
- Екатерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Насос не подходит к этой модели мяча. Невозможно мяч накачать
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар полностью бесполезный, так как размер насоса и отверстия мяча не совпадают. Очень расстроена покупкой
- Продавец WGroup
Доброго дня
Витягніть заглушку, будь ласка, і за нею буде отвір для насосу...
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Продавец связался быстро, мяч был в наличии. Соответствует описанию, покупали для занятия с ребенком, дочке нравится на нем кататься.
Продавца рекомендую- Достоинства:
- Соответствует описанию
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Хороший товар!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Дякую, товар відповідає якості не дивлячись на те що коштує не дорого!!! Ми з дитиною задоволені!!! Будемо сподіватись що котики не зіпсують!!! Швидко відправили і проконсультували!!!
- Достоинства:
- Гарна якість м'яча