- ОЛЬГА Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SomeSweet. Общий вес: 100
Пробувала інший, він аж розтікався і сак халви нагадував. Цей же більш на крем схожий але менш хрусткий. Загалом сподобався більше.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SomeSweet. Общий вес: 100
Очікували цікавіший смак. За такі гроші міг би бути смачнішим
- Достоинства:
- Шоколад нормальний
- Недостатки:
- Нічого особливого, мала вага
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SomeSweet. Общий вес: 100
Покупкою не задоволена. Товар не відповідає опису. Виявилося, що шоколад молочний, а в опису вказано, що чорний (заради цього купила). Дуже солодкий, нічого особливого, нажаль(((
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Не відповідає опису
- Продавец SomeSweet
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Вибачаємося за те, що характеристика товару на нашому сайті була вказана некоректно. Ми вже вжили заходів для виправлення цієї помилки та оновили інформацію.
Ми завжди прагнемо до максимальної точності та прозорості, і ваш відгук допоміг нам покращити сервіс. Сподіваємося, що ми зможемо виправити враження від покупки, і ви знову звернетеся до нас.
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 100
Очікувала більшого
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 100
Смачний шоколад і начинка
- Мілана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 16
Шоколад коштував 164грн прийшов за 1день я була задоволена думала ось шоколад а вийшло так що шоколад не смачний в нутрі просто фісташкова паста короче полна фігня 164грн в д**у
- Дана
Дякую за ваш відгук!!! бо зараз він коштує 345 гривень...