Отзывы покупателей о Регулируемая скамья для тренировок WCG Defender

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Швидко доставили в точку видачі. Гарно, компактно упаковано. Легко та зрозуміло збирати. Міцна, гарна лавка. Вже кілька місяців користуюсь. Рекомендую.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  WGroup

Дякуємо Вам за відгук і рекомендацію! Нам дуже приємно, що лава WCG Defender виправдала Ваші очікування, була легкою у збиранні та показала себе міцною й зручною у користуванні. Раді, що Ви вже кілька місяців користуєтесь нею із задоволенням. Бажаємо Вам ефективних і комфортних тренувань!

• яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Лавка классная, крепкая, пришлось повозиться с ее сборкой, но все доступно в ролике на Ютуб. Немного неудобное расстояние между сиденьем и спинкой, но думаю для чего-то это было сделано. Пока все нравится.

Достоинства:
    крепкая красивая
    • Продавец  WGroup

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що лавка вам сподобалася та ви оцінили її міцність і якість.
      Щодо відстані між сидінням і спинкою — така конструкція передбачена виробником для зручності виконання різних вправ і регулювання положень.
      Бажаємо вам комфортних та результативних тренувань!

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Все гуд, лавка відповідає опису, конструкція рівна

• Продавец  WGroup

Дякуємо, Михайле, за ваш відгук!
      Раді чути, що лава WCG Defender відповідає опису і ви задоволені її конструкцією.
      Бажаємо вам комфортних та результативних тренувань!
      Якщо виникнуть будь-які питання або знадобиться інший спортивний інвентар — завжди раді допомогти.
      З повагою,
      WGroup

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Доброго дня! Вчора отримав і зібрав. Збирати краще вдвох, одному буде не зручно. Метал нормальний, достатньо товстий, але кути погано оброблені можна порізатись. Хоча враховуючи ціну, і загальну якість, то на це можна заплющити очі. Загалом лавка сподобалась, вважаю що прослужить довго, буду збирати гроші на стійку. Дякую!

Достоинства:
    Ціна (в порівнянні з конкурентами), товщина металу, розбірна конструкція, дизайн.
    Недостатки:
    Поганенько оброблені кути, можна порізатись.
    • Продавец  WGroup

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за такий детальний відгук та за те, що поділились своїм досвідом користування лавою WCG Defender
      Раді чути, що ви оцінили міцність металу, конструкцію та співвідношення ціни і якості. Дякуємо також за зауваження щодо обробки кутів — ми обов’язково передамо цю інформацію виробництву, щоб у наступних партіях це було ще краще.
      Бажаємо вам ефективних тренувань та нових спортивних результатів!
      Коли будете підбирати стійку до лави, звертайтесь — із задоволенням допоможемо підібрати оптимальний варіант.
      З повагою,
      WGroup

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Дуже класна лавка. Стійкість хороша, нічого не хитається та не люфтить. Сподіваюся прослужить довго
    Сам зібрав за півтори години.

Достоинства:
    За свої гроші краще наврядчи чи можна знайти
    Недостатки:
    Хотілось би більш детальну відеоінструкцію
    • Продавец  WGroup

Ми щиро дякуємо Вам за детальний та позитивний відгук. Раді чути, що лава виправдала Ваші очікування щодо стійкості та якості. Дякуємо також за зауваження стосовно відеоінструкції — ми обов’язково врахуємо це для покращення сервісу. Бажаємо Вам комфортних та ефективних тренувань.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Дуже дякую!!! Швидко поставили, швидко зібрали за допомогою відео ло інструкції. Чудова лава!!! Недоліків поки не знайшов!!!

• Продавец  WGroup

Ми дякуємо Вам за відгук! Раді, що доставка була швидкою, а відеоінструкція допомогла легко зібрати лаву. Приємно чути, що WCG Defender Вам сподобалась. Бажаємо продуктивних тренувань!

Все сподобалося

Достоинства:
    Все чудово прислали нову лаву , задоволений
  • Роксолана Т***

Сантиметровий зазор, займатися неможливо

Недостатки:
    Брак, стоїть на трьох опорах
    • Продавец  WGroup

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам прикро, що ви зіткнулися з таким недоліком товару.

Ми обов’язково зв’яжемося з вами найближчим часом для уточнення деталей та оформимо заміну товару за наш рахунок.

• Роксолана Т***

Проблему вирішино , продавець замінив товар, дуже дякую за оперативність

• Юрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Чудова лавка, пошита і зварена добре. Метал виглядає міцним, мене зі штангою витримує. Вона не шатається, можна швидко змінювати кут нахилу. Лавка йде без інструкції, трохи потребує часу для збірки (за 1 годину 2 людини зберуть). Для моїх стійок низькувата, але в цілому я задоволений.

Достоинства:
    Якісний метал, добре зварена, швидко регулюється
    Недостатки:
    Немає інструкції, трохи низькувата
    • Продавец  WGroup

Ми дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями від лави WCG Defender. Нам приємно знати, що якість металу, зварювання та зручність регулювання відповідають Вашим очікуванням. Щодо інструкції: відеоінструкція у вигляді QR-коду розміщена всередині упаковки, і ми шкодуємо, якщо це було непомітно під час розпакування. Якщо виникнуть додаткові запитання чи побажання, ми завжди готові допомогти. Дякуємо, що обрали нашу продукцію.

• Анатолій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Пошита добре, виглядає гарно. Відстань між сидінням і спинкою — завелика. Збирається легко. Є брак: криво стоїть лише на трьох опорах. Займатися на ній неможливо.

Достоинства:
    Надійна лава, яка довго прослужить.
    Недостатки:
    Крім заводського браку, недоліків немає
    • Продавец  WGroup

Доброго дня

Зв'язалися з клієнтом та узгодили заміну на нову за наш рахунок. Додатково перед відправкою перевіримо

• Руслан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Це регульована лава для тренувань. Задня опора лави приварена наскільки криво що стоїть на трьох точках а чеверта в повітрі на 2 сантиметра. Цей брак дуже зіпсував та не виправдав моїх вражень від покупки.

Достоинства:
    Дуже гарно виглядає
    Недостатки:
    отримав брак.
    • Продавец  WGroup

Добрий день.
      Вибачте за незручності.
      Відправили Вам основу рами за наш рахунок.
      За таку ситуацію Вам зробимо ще подарунок.

• Руслан Р***

Нещодавно я отримав деталь з дефектом, але команда з обслуговування клієнтів швидко відреагувала та без проблем замінила її. Вони не лише надіслали заміну, але й додали невеликий подарунок і щиро вибачилися за незручності. Я дуже вдячний за їхній професіоналізм та увагу до клієнтів. Рекомендую цю компанію всім!

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный

Гарна лавка. Надійна конструкція. Зручна.

Достоинства:
    Якість