Отзывы покупателей о Пила акумуляторна Procraft PKA-44 Li NEW (дві шини + два ланцюги) з подачою масла
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Ріже гарно. Потужності вистачає перепиляти 15 см стовбур і більше. Товаром дуже задоволений, буду брати ще
- Достоинства:
- Гострий ланцюг, потужність, ємка батарея
- Недостатки:
- Система змазування, вона більше для краси. Потрібно вручну змазувати шину і ланцюг щоб не було перегріву
- Валентин
Так, недолік є. Це саме система змащування ланцюга. В деяких пилках, таких як Хускварна 75 ІХР та її копії інших виробників, є праймер який встановлено між бачком та шиною, і при натисканні він підкачує масло до шини. Там ланцюг дійсно зміщується. А в даному випадку система з ковпачком- праймером як в подібних моделях Макіта, не подає як слід масло, шина та ланцюг нагрівається. Хоча при знятій шині масло тече з бачка самотьоком.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Краща пилка за свої кошти, знаю що дехто розглядає для дров, ми також брали для дров, сосну до 30 см пиляє норм, змащування фактично не працює, тому тільки лити на цепок.Рідний акум тільки для гілок, на акумі 4 ампери зовсім друга пилка, в дереві не застряє, на рідному акумі можна зробити два три відрізи сосни в -20 см, на акумі 4 ампери можна 10-12 відрізків зробити. Рідний цепок більш менш, але я купляв вже 4 цепка прокрафт, і один з них розірвася буквально на другому відрізі, для дров краще брати штіль. І треба давати перепочіти, якщо довго пиляешь, першу таку пилку перегрів, поплавився моторчік. В звичайному режимі, як сучкоріз, не знаю що з нею можна робити, щоб зламати, їй зносу нема. Слабке місце тільки рідний акум.
- Достоинства:
- Легка, зручна, недорога, достатньо потужна
- Недостатки:
- Слабий акум
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за відгук.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Хотілося би щоб була автоматична подача мастила. Іноді, буває, підклинює чи то ціпок, чи редуктор. Відразу треба зупинитися і протягнути ціпок в будь якому напрямку і можна різати далі. На штатному акумуляторі вільно зрізав ~ 23 см сливу та порізав її на чурки розміром по 40 см. Висота дерева десь під 3.5 метри була.
- Достоинства:
- Ціна, комплектність
- Недостатки:
- Відсутність автоматичної подачі мастила, відсутність кейсу
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Чудова пилка для обрізки саду та дрібних робіт. Легка та компактна, достатньо потужна. Зручна система натяжіння без потреби у додатковому інструменті. 5-15 см. дерево розпилює за секунди. При потребі можна 20 см. з поворотом навколо стовбура. Зупиняється моментально. Будьте уважні - на тонких гнучких гілках може стрибати в руках. Рідного акумулятора надовго не вистачає, рекомендую зразу докупити на 4Ah. Система змащування натисканням на силіконовий ковпачок адекватно не працює, треба періодично мастити руками шину та ланцюг, в іншому випадку відчуєте перегрів. Мастило будь-яке, бажано густішої консистенції, надовше вистачить. На WD далеко не заїде, оскільки зразу повидуває. Завдяки розмірам, можна брати з собою в машину, на пікнік, риболовлю. Рекомендую, з нею обрізка дерев перетворилася з виснажливого спорту на задоволення. Щоб знав, купив би раніше.
- Достоинства:
- Море
- Недостатки:
- Неефективна система змащування, недостатня ємність штатного акумулятора
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна пилка, особливо, як для мене, початківця. Використовую ланцюговий інструмент вперше. Те, що хотів, порізав. З першого, власного досвіду, скажу, що треба додатковий акумулятор для більшого часу роботи. Ще, як, рекомендація виробнику, то треба додати до інструкції інформацію: щодо змащення ланцюга, кількість та тип мастила, ще треба інформація щодо очищення пилки після використання.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Маленька але ж так гарно пиляє, вже два сезони на дачі працює
- Віктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Робоча, чи надовго - сумніваюсь за таку ціну. Приємно буде помилитись
- Достоинства:
- Ціна, вага, комплект
- Недостатки:
- Нема кейса
- Лещенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Гарна річ ,рекомендую .
Акумулятора хватає надовго- Достоинства:
- Добре пиляє )
- Недостатки:
- Послали без ковпачка масляного бачка
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Товар хороший. Брала батькові, залишився дуже задоволений. Продавець надав детальну інформацію щодо збірки. Рекомендую.
- Достоинства:
- Свої функції чудово виконує
- Антон Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Пилка класс. Працює як по маслу. Для моїх потреб акумулятора вистачає з головою.
І сервіс на рівні, замовлення отримав день у день - продавець в Полтаві.- Достоинства:
- Плавний пуск і дуже зручна система натягу ланцюга
- Недостатки:
- Не знайшов
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Прикольна пилка. Аккум слабенький, але для мангальних справ вдосталь. Вцілому сподобалась
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Система змащування
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Пилка вогонь
Пиляє добре як вологі так і сухі гілки.
Акумулятора із комплекту вистачає на 30-40 хвилин інтенсивної роботи.- Достоинства:
- Гарно пиляє
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Хороший інструмент для саду і дому
- Достоинства:
- Дві цепі
- Недостатки:
- Це не недолік але бачу є з кейсом .
- Фастер З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пиляє добре
Слабенький акумулятор - НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Купив вже другу пилку, добра якість, зручна у використанні. Був маленький нюанс, який продавець виправив в дуже короткий термін взявши усі витрати на себе.
Продавця рекомендую
Дякую- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не виявив
- Вова Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Все працює чудово.Але потрібно ще один акамулятор для зручності.
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Гарна пила. Відмінна комплектація. Купував для обрізки дерев. Пластик якісний. Не смердить. Зібрано добе
- Достоинства:
- Швидка доставка та якість
- Благий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Пилка супер, ріже добре!
Пів години майже без зупинки витримала легенько! Дрова від 5 до 15см!
Приблизно тачка дрів по обєму- Достоинства:
- Зручна! Тримати одною рукою легенько
- Недостатки:
- Рідного акума замало, потрібен на 4 ампери (витримає)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Це один із найзручніших та найефективніших інструментів для садових робіт.
Легка, я однією рукою тримав пилку, другою — гілку.
Зазвичай використовую лише довге полотно. Друге, коротше, поки що лежить без діла.
Але раджу всім придбати до неї спеціальний подовжувач, що дозволить вам без драбини пиляти гілки, які висохли. Але перед покупкою проконсультуйтеся, чи підходить він вам, оскільки потрібен подовжувач на 3 контакти!! Це важливо!!! У такому випадку ваша пила виконуватиме всі свої функції на всі 100%.
Подовжувач також підійде вам і до секатора!!!
Легка в обслуговуванні: налив масло, поставив ланцюг і вперед.
І не забувайте про посилені до неї батареї, це дозволить Вам економити час на зарядці, і довше їй працювати. Батарей зайвих не буває!!!- Достоинства:
- Легка, потужна, компактна!
- Недостатки:
- На разу немає.
- ЗахарОтзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Базового акумулятора вистачає на півтори години пиляння кругляка 15-20см береза/ сосна 50/50
- Недостатки:
- Змащення ланцюга малоефективне, користуюсь шпрцовкою
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
загалом пилка мені сподобалась, обирав спеціально із такою системою змащування.
зручно працювати і обслуговувати, має невелику вагу, трохи "скаче" в руці, але треба наловчитись.
аккумулятор в комплекті невеликої ємності (хоча б 2 А/г), проте має індикацію заряду.. одного заряду вистачає на розпилювання 15-20 гілок діаметром 7-10 см, чого в принципі достатньо дял роботи в саду.
об'єм масляного бака десь 15 мл, на одному заряді аккумулятора при інтинсивному змащуванні в мене використовується десь 5 мл оливи.
одразу після придбання розібрав і змастив голчастий підшипник в редукторі (він був зовсім без змазки), як рекомендував один блогер.
аккумулятор відповідає заявленій ємності.
придбанням задоволений, рекомендую- Достоинства:
- якість, ціна, ергономічність, напівавтоматичне змащування, комплектація
- Недостатки:
- слабуватий аккумулятор в комплекті
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо за відгук.
- В'ячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює. Але то для гіляк дебелих. Батарейка живе не довго. Добре що є від гайковерта на 4ампер часа, ця тримає годин 6. Цеп треба гострити з коробки - тупе . Але після всіх маніпуляцій з матюком і напільніком, інструмент чудово ріже навіть москаля .
Рекомендую. І якщо вам треба нарубати дрова на шашличок ( щоб в мангал влазили ) з гілля минулорічного - це краще ніж махати сокирою.- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- На батарейку пожаліли. 1,5 а/ч мало.
- Представник бренду
- Остапенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра пилка, не для різання дров звичайно. Акумулятор підходить любий типу макіта. Бажано мати 4 ампер година, він і працюватиме довше і прослужить теж довше. Ріже добре, мастить ланц добре, якщо вчасно тиснути праймер. За такі гроші добра річ на господарці. Продавець Розетка, працює швидко і надійно. Доставка швидка і безкоштовна, рекомендую.
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Дуже хороша річ
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшее приобретение этого года. Идеальный вариант для садистов-любителей. Это действительно работает, и это очень удобно. Главное понимать что это мини пила и работать нужно с перерывами и без черезмерных нагрузок.
- Достоинства:
- Цена, комфорт.
- Недостатки:
- Хотел купить ещё одну батарею, но к новым батареям, необходимо отдельно докупать зарядную станцию. Что в сумме выходит почти как стоимость ещё одной новой пилы. Пока отказался от второго аккумулятора.
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
В наявності маємо акумуляторну батарею на 4 А/г, яка заряджається від комплектного зарядного пристрою (штекерного). Посилання на акумуляторну батарею на 4 А/г - ссылка - Новинский Ю***
батарея в комплекті заряджяється від блоку живлення. додаткові батареї є також з заряджанням від блоку живлення,і не треба станції.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляла мамі на дачу, вона повністю задоволена
- Достоинства:
- Працює
- Ярослав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Дуже крута пилка, поставив собі штільовську цепочку і пиляю все, що потрібно. На драбині можна пиляти гілки на витягнутій руці, дуже тихо працює в порівнянні з бензопилою.
Не знаю в кого там що з акумулятором, може ви щось не так робите. Мені цього на 2 Ач вистачає на годину роботи.
Розбирав, подивитись, чи змазано все всередині, все окей, змазка є і опилок не було.
Купив собі ще шурупокрут цієї марки і коли вже буде 2 АКБ в мене, то думаю купити 35 см прокрафт пилку, а свою бензинову продати.
Я її як завів на вихідних, такий грохіт і сморід, воно мені не треба і вона 6 кг важить, рука потім відвалюється.- Достоинства:
- Маленька, потужна, зручна
- Недостатки:
- Немає куди карабін зачепити, щоб носити на поясі
- Юрій С***
Підкажіть яку штільовську цепку поставили?
- Ярослав Н***
Ланцюг 71PM37 / 1/4"/1.1мм./ 37 ланок, 6" (15см.)
- ігор ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
безщітковий двигун це топ у мені щіткові уже міняв двигуни а працює добре
- Достоинства:
- безщітковий двигун
- Недостатки:
- малий акб 1.5ач на 4ач працює норм.
- Анатолий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Добра пилка! Баланс цени та якості
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Пила отлично показала себя в саду. Легкая и удобная, с шикарной натяжкой цепи.
Батарея (проверено) с честными 1,5А с индикатором заряда. Рекомендую.- Достоинства:
- Натяжка цепи без ключа. Смазка вделанная.
- Недостатки:
- Забивается отверстие шины для смазки. Надо доработка.
- В'ячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Не поганий варіант за таку ціну.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Чудова пила за такі кошти!
- Німенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Швидко відправили. Отриманий товар і попередній опис - повністю співпадають. Менеджер магазину відразу зателефонували. Дуже оперативні.
Розетка - все окуратно запаковано.
Запропонували купити додаткову гарантію від Розетка, менеджери справні і привітні були.
Товар отримав все ок. Зібрав і перевірив пилку - все ок. В роботі не тестив.
Магазину і Розетці - вдячний за сервіс.
Рекомендую.- Достоинства:
- Відповідність. Ціна. Швидкість.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Все начебто норм. Все працює.
2 дні користуюсь.- Достоинства:
- Легенька, для жіночок саме те.
Розібратися теж не важко, на YouTube багато відер, якщо щось не зрозуміло. - Недостатки:
- Поки не знайшла. От якби 2 акб.Та то вже до цього відношення не має.
- Валерий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Чудова пила. Задоволений на 100%
- Достоинства:
- Ріже "як по маслу"
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Доставка Розетки швидка і акуратна. Акумулятор був заряджений більш ніж на половину. На цьому заряді попрацювала десь хвилин 5-7 і вимкнулась. Підзарядити поки що немає можливості.
Аккумулятор мабуть, буду брати ще один.- Достоинства:
- Автозмащеня цепу.
Плавний старт. - Недостатки:
- Маленька емність штатного аккумулятора.
- Ігор Б***
Доповнення на другий день :
Дали світло і акумулятор зарядився, і пропрацював набагато більше. Шкала індикаціі заряду не лінійна - довго тримаеться на трьох світодіодах, ще довше на двох, на останньому зеленому вже треба пиляти щось тоненьке і готуватися що заряд вжє закінчуеться. Після відключення можна перепідключити аккумулятора і пилка запрацюе знову, але пиляти вже не вийде - можна покрутити на холосту хай повикидае тирсу з механізму, понажимати праймер хай змажє ланцюжок і т. д. І то не довго.
Сподобалось.
Що не сподобалось - від вібрацій розкручується механизм натягу ланцюга, а затягувати їого щільніше не хочу - дужє він тоненький і пластиковий, ще лусне на морозі. Но то таке. Звикну.
Взагалі дуже гарно.