Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Тачка BudMonster будівельна 1-колесна 80 л, вантажопідйомність 200 кг

Оценка пользователей 3.75/5
  • Отзывы про товар продавца Корчинський
  • Юрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Корчинський

День добрий , скажу все так як вважаю правильним і справедливим , я замовив тачку в пятницю так як сидьно в неї потребував , мені позвонили сказали що відправлять в понеділок , я не думав що так діє доставка , думаю ладно , чекаю бо корче необхідна , наступає понеділок , наступає 15 годин , відправки немає , я пишу у вайбер продавцю питаючи чи віжправили як і обіцяли , продавець відповів що завтра сто процентів , думаю ладно всі плани перехерені ч але вже почекаю , наступає вівторок , на що знову чекаю 15 годину і дізнаюсь чи відправили? Спочатку довго не було відповіді , потім через годину пишу знов , на що мені подзвонили і перепросили і пообіцяди на наступний день . Тож вже згоджуюсь, надіючись що може хоч який бонус буде за це , і бонус двйсно "був" , а саме доставку проплатив повністю Я (може хоч це б компенсували б ) промокод на наступний товар теж Не Було , і приз коли воно все прийшло на ніжках відвалилась фарба під якої купа іржі . Обпазно що відпустка в мене мала і я розраховував але все в *****

Достоинства:
    Доїхала
    Недостатки:
    Іржа відразу після розпаковки , фото потрібно буде приложу
  • Олександр Ш***

Працює добре, рекомендую!

• Олександр Д***

Классная тачка, уже 3 год служит.
    Гружу много. Колесо не пробивал.
    В общем доволен покупкой

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді чути, що тачка BudMonster вже кілька років надійно вам служить. Бажаємо й надалі легкої роботи та довгої служби нашої техніки!

• Алла Г***

Привезли сьогодні тачку вся побита і подерта.Розчаровані.Як мені повернути кошти за неї?

Достоинства:
    Тільки недоліки
    Недостатки:
    Побита

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми дуже шкодуємо, що товар прибув у пошкодженому стані.
      Будь ласка, зв'яжіться з відділом підтримки клієнтів Розетка для оформлення повернення чи заміни товару.

• Віталій

Тачка приехала с заводским браком.
    Я заметил это уже дома и сразу поехал сделал возврат, а через несколько дней деньги вернули.

Достоинства:
    К сожалению, оценить достоинства товара не представилось возможным, так как он был возвращен из-за обнаруженного брака.
    Недостатки:
    Наличие заводского брака в виде трещины размером около 10 сантиметров, а также некачественная покраска.

Доброго дня!
      Дуже прикро чути про вашу ситуацію з тачкою. Дякуємо, що повідомили про проблему. Якщо ви ще зацікавлені в покупці, ми можемо допомогти з підбором нової моделі або заміною на інший товар.

• Володимир Л***

Ось таку тачку запакував виробник.
    Ця торгова марка для мене більше не існує.

• Володимир Л***

Дуже корисна відповідь - посилання на пусту сторінку листування з продавцями.
      Насправді мета мого відгуку - показати потенційним покупцям тачки, що варто дуже сильно подумати перш ніж купувати тачку цього виробника.

Доброго дня,
      Дякуємо за ваш відгук та відверту думку. Ми вибачаємось за незручності, які ви зазнали. Тачка BudMonster була нами запакована належної якості без пошкоджень, вм'ятин і подряпин. Але при неналежному транспортуванні тачка може пошкодитись, погнутись або подряпатись фарба. На жаль, ми не можемо контролювати роботу перевізника при доставці товару до кінцевого споживача.
      Ми хочемо вам забезпечити позитивний досвід покупки, тому, будь ласка, зв'яжіться з службою підтримки Розетка за наданим раніше посиланням, щоб ми могли допомогти вирішити питання повернення чи обміну пошкодженого товару.

• Вікторія

Тачка супер, мощна, вже випробували.

Добрий день,
      дякуємо за ваш відгук і високу оцінку тачки BudMonster. Впевнені, тачка BudMonster буде вам надійним помічником багато років.

• Косыгина Я***

Очень хорошая и удобная, легко собирается. Уже перевозили на ней щебень и песок, нагружали максимум. Все выдержала и ничего не согнулась и не лопнуло. Колесо большое и прочное. У моих соседей в использовании уже 2 года , они довольны и рекомендовали мне. Спасибо розетке за бесплатную доставку.

Достоинства:
    Компактная и прочная
    Недостатки:
    Резинки на ручках , уже есть трещины.

Доброго дня,
      дякуємо за вашу високу оцінку. Впевнені, що тачка BudMonster буде вам надійним помічником у господарстві багато років.

• Олександр Д***

Хорошая тачка. Понравилась, перевожу тяжелые грузы, рекомендовали сразу подварить крепления, руки не дошли, но и ничего нигде не расшаталось.
    Единственное что, взял бы объем корыта чуть больше.

Достоинства:
    Прочная, красивая, цена
    Недостатки:
    Не обнаружил

Доброго дня,
      дякуємо за ваш вибір і позитивний відгук.

• Владислав Ц***

Тачка супер

Достоинства:
    Гарна, стильна, міцна, функціональна
    Недостатки:
    Поки немає

Доброго дня,
      дякуємо за схвальний відгук.

• Инкогнито Р***

Отличнно

Достоинства:
    Легкая

дякуємо за Ваш відгук.

• Андрей Д***

Тачка ОГОНЬ

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук.

• Олександр М***
    Продавец: Rozetka

Замовляв цю тачку BudMonster будівельна 1-колісна 85 л, вантажопідйомність 200 кг (01-007) на подарунок батькам.

Коли приїхав до них у гості і почав розпаковувати “це убожество” (по-іншому не назвеш) матюки були через слово.
    Ефект подарунка був зіпсований якістю товару, а саме такі недоліки:
    - тачка ВСЯ!!! побита та подряпана (дивися фото);
    - на трубах, що йдуть під ручки, фарба місцями злізла, вже є іржа;
    - отвори під болти з корозією (дивися фото);
    - один отвір розсвердлено;
    - дуги не сходилися, доводилося гнути.
    Добре, що я взяв із собою набір ключів, у нагоді. На відео інструкції зі складання тачки показано викрутку та гайковий ключ – це лише рекламний хід.

“Гарна рибка погана юшка” - це не просто народна приказка, а й поводження з товарами.
    Майбутні покупці будьте УВАЖНІ!!! на сайті все красиво та барвисто – а в житті неякісний товар.
    Обов'язково робіть огляд товару, не повторюйте мою помилку.

РЕКОМЕНДУЮ ДУЖЕ СИЛЬНО ПОДУМАТИ ПЕРШ НІЖ КУПУВАТИ ТАЧКУ ЦЬОГО ВИРОБНИКА.

Достоинства:
    відсутні
    Недостатки:
    товар поганої якості

Дякуємо за відгук! Нам щиро прикро, що враження від покупки були зіпсовані. Як виробник, ми контролюємо якість продукції, але, на жаль, можливі пошкодження під час транспортування чи зберігання.

Зверніться, будь ласка, до служби підтримки Rozetka для оформлення повернення або обміну товару.