- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Безпосередньо до використання не дійшло. При приєднанні тече в усі боки , навіть додаткова прокладка не допомогла
- Достоинства:
- Ефектно виглядає
- Недостатки:
- Протікає
- Продавец Dasdan
Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви стикнулися з такою проблемою під час підключення розподільника.
Для надійного з'єднання садової сантехніки та уникнення протікань у місцях різьблення рекомендуємо виконати такі кроки:
Використовуйте ущільнювачі: Обов'язково намотайте на різьбові з'єднання фум-стрічку або спеціальну ущільнювальну нитку для різьблення перед закручуванням.
Перевірте щільність: Після правильного нанесення ущільнювача з'єднання має зафіксуватися герметично.
Якщо ці рекомендації не допоможуть і розподільник усе одно протікатиме - будь ласка, зв'яжіться з нами через особисті повідомлення. Ви зможете відправити товар нам назад, і ми обов'язково перевіримо його на наявність заводського браку та вирішимо це питання.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
удобный и качественный распределитель, отличный продавец.
- Продавец Dasdan
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Перехідник чудовий,з однієї сторони приєднала шланг для поливу,інша,для побутових потреб.
- Достоинства:
- Дуже зручно.
- Недостатки:
- Їх немає.
- Продавец Dasdan
Щиро дякуємо за відгук!
- Олеся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Досить зручний девайс, з однієї сторони можна воду набирати, іншу до шлангу підʼєднати, саме те, що мені треба було
- Достоинства:
- Зручно
- Продавец Dasdan
Щиро дякуємо за Ваш відгук!