Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Шоколад Молочный Tony's Chocolonely Pretzel & Toffee Dark Milk 180g с Кусочками Кренделей и Ирисками Toffee 42%

• Євгеній Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 180

Дуже смачний шоколад. Швидко відправили

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Відсутні
  • Вікторія К***

Дійсно смачний шоколад і до того ж швидка доставка, раджу продавця!

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ірина В***

Смачний та якісний шоколад! Вартує своїх грошей, до того ж плитка вдвічі більше важить за стандартну. Ця плитка з більш темним молочним шоколадом, а в мʼятній упаковці з більш ніжним молочним шоколадом, ідеально для першого знайомства з маркою. Цей шоколад вважається етичним, бо виробник купляє какао за адекватні ціни і бореться з дитячим рабством, розповсюдженим в цій сфері. Саме ця інформація зацікавила мене спробувати його. Дуже рекомендую, це дійсно смачно!

Достоинства:
    Смачний шоколад
    Недостатки:

• анастасія г***