- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
- Продавец Gelen
Добрий день, Сергію! дякуємо, за Ваш відгук! Приємного користування!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Хороший, небольшой размер удобно хранить, со своими функциями справляется отлично
- Продавец Gelen
Добрий день, Анна! Дякуємо, за Ваш відгук! Приємного користування!
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Серебристый
Все добре,працює,виглядає добре
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Серебристый
Дуже гарний і якісний
- Продавец Gelen
Євгенія, щиро дякуємо за відгук!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Серебристый
Дякую за швидку доставку та якісний товар! Крешер невеликий, але свою роботу виконує справно. Правда, помел не дуже дрібний, але все одно дуже задоволений. Рекомендую!
- Достоинства:
- невисока ціна, презентабельний вигляд
- Недостатки:
- враховуючи вартість, недоліки шукати зайва справа
- Продавец Gelen
Микола, дякуємо Вам за відгук і високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви задоволені крешером та його якістю.
Гарного користування і до нових покупок!
- Дмитрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Серебристый
Все норм,але якщо в спеціях є товсті гілочки то треба буде їх уручну прибрати а потім додрібнити,під 1г як раз
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Виглядає дуже надійно, метал щільний. У комплекті є лопатка — думав, що не користуватимусь, але виявилося зручною для вигрібання зі стінок. Ґріндер невеликий, але саме такий мені і був потрібен для помолу горіхів, коли потрібно зовсім трохи, а також використовую для трав.
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Недостатки: