Отзывы покупателей о Кастрюля алюминиевая Zauberg с мраморным покрытием и крышкой круглая 1.7 л (0318-SN)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Отзывы про товар продавца INTER OFFICIAL
  • Екатерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Темно-серый. Емкость: 1.7

Кастрюлька нормальна.

Достоинства:
    Обьєм те що треба. Все супер.
    Недостатки:
    Гріється кришка і ручки. Треба брати рушником
    • Продавец  INTER OFFICIAL

Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Темно-серый. Емкость: 1.7

Получила кастрюльку. Ну что могу сказать. Заказала, потому что пробовала другого объёма и квадратную. Довольна производителем. Уже успела опробовать. результат бомбезный. Не пригорает, легко моется. На вид вроде и не большая, но при выборе ориентировалась на свою другую кастрюлю и объём был тоже 1.7л. В итоге очень довольна. Итого у меня есть уже квадратная 3.2л, круглая 1.7л и думаю ещё брать круглую 2.3 ( если будет акция)

Достоинства:
    Моется прекрасно, хоть салфеткой протирай, не прилипает ничего, не пригорает, стенки и дно толстые, можно в духовке использовать
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  INTER OFFICIAL

Дякуємо за відгук. Раді, що каструля вам подобається. Приємного користування!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Темно-серый. Емкость: 2.3

Не знаю що буде через рік як пишуть у попередньому відгуку.Але можу сказати, що купила уже третю за розмірами таку каструлю через те що в захваті від першої уся сім'я.Користуюся на електричній плиті і можу сказати, що це фаворит.Нагадує ефект скороварки - не пригорає, можна приготувати різні каші за вподобаннями як розсипчасту так і розварену.Самий класний ефект після вимикання (приготування)дати трохи постояти під кришкою, щоб вона набралася і тоді вже тільки добавляти вершкове масло.Напривеликий жаль якість емальованих каструль на сьогодні дуже низька - вони тонкі, тонка емаль і їздять по поверхні.Кастрюля дуже класна.Рекомендую, не пошкодуєте

Достоинства:
    Не пригорає, зручна, не важка, не вимагає постійного помішування страв.Виходять смачні страви.
    • Продавец  INTER OFFICIAL

Дякуємо за довіру та приємний відгук! Раді, що каструля вам подобається!

• Людмила Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Темно-серый. Емкость: 4.5

Не рекомендую!!!
    Погана якість, через рік злізло покриття.

• Продавец  INTER OFFICIAL

Доброго дня! Не приємна ситуація. Вибачте. Але це впершне. Можливо виникла помилка у використанні

• Александра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Темно-серый. Емкость: 2.3

Забрала сегодня кастрюльку выглядит красиво,но в ней не 2.3 литра,а 2 л докроев.

• Олександр Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Темно-серый. Емкость: 2.3

Перші враження позитивні, дуже подобається

Достоинства:
    Ціна, якість, чудово виглядає
    • Продавец  INTER OFFICIAL

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням .

• Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INTER OFFICIAL. Цвет: Темно-серый. Емкость: 2.3

Товар відповідний, замовлення виконано швидко

• Продавец  INTER OFFICIAL

Дякуємо за приємний відгук. Користуйтесь із задоволенням)))

• Григорій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Казанофф. Цвет: Темно-серый. Емкость: 1.2

Дуже гарна

Достоинства:
    Якість