Отзывы покупателей о Горчица Торчин Крепкая острая 500 г

• Дмитрий Б***

Супер,смак,міцність,упаковка,рекомендую

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

І раніше купляла цю гірчицю, але маленьку упаковку. Зараз великої вистачить надовше!

• Богдана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Все время берём на домашние бургеры. Не похож конечно на соус из "биг тейсти", но достаточно вкусный.

Достоинства:
    Большая упаковка, вкус, цена.
  • Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Другий раз беру цю гірчицю, якість супер, ціна просто чудова, я використовую гірчицю кожного дня, дуже виручає великий об'єм

Достоинства:
    Чудова якість, великий об'єм, гарна ціна
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Взял второй раз, первая пачка была острая и долго елась. Видимо что-то поменяли в рецептуре, стала не острая , а обыкновенная какая-то, в общем можно мазать как кетчуп теперь её. Жаль.

Добрий день, Олександре! Дякуємо, що поділилися Вашим відгуком. Для нас важливо, щоб продукти, які ми виробляємо, мали високу якість, чудовий смак і повністю відповідали вимогам та інтересам наших споживачів. Нам дуже шкода чути, що дана гірчиця не відповідає Вашим очікуванням. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та фаворити. Все ж, сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений продукт.

• Алексей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже гарна велика упаковка, в звичайному супермаркеті такої не знайдеш, і ціна просто супер, а якість Торчин завжди на висоті

Достоинства:
    Велика упаковка, приємна ціна
  • Анатолий С***

Сподобалась) Смачно, 3ручно.

Достоинства:
    Об'єм
    Недостатки:
    Не помітили
  • Владимир

Хорошая,острая,как и должна быть

Достоинства:
    Очень сердитая
  • Вован
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Горчица вкусная, но слабоострая, по остроте из трёх баллов на единичку. В последнее время проблема найти действительно крепкую горчицу.

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Не крепкая.

Добрий день, Вово! Дякуємо, що поділилися Вашим відгуком. Для нас важливо, щоб продукти, які ми виробляємо, мали високу якість, чудовий смак і повністю відповідали вимогам та інтересам наших споживачів. Нам дуже шкода чути, що дана гірчиця не відповідає Вашим очікуванням. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та фаворити. Все ж, сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений продукт!

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Горчица прям как надо по острости и консистенции. Есть ступенька выше с "Очень острая", эта обычной острости, но является золотой серединой, чтоб не плакать во время употребления.

Достоинства:
    Острая