Отзывы покупателей о Бордюрна стрічка садова Aloft Стандарт H110 10м, зелений (GB-H110-10-GR)
- Вера Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Задоволена
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
Віра, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Гудиря В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Чудово
Володимир, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Хороша якість, цупка, пристойно виглядає.
Ідеальний бордюр навколо багаторічних кущів для зручного поливу і мульчування- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, зручна в експлуатації.
- Недостатки:
Юлія, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Поки все подобається,відрізав потрібний розмір,та скріпив меблевим степлером,начебто непогано.
Олександр, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Давид Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Ужасная лента. Дубовая, что с ней не делай все равно закручивается
- Достоинства:
- Цена по акции
- Недостатки:
- Сплошной недолік
Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що придбаний товар не відповідав Вашим очікуванням. Компанія приділяє особливу увагу контролю якості продукції, і подібні ситуації не залишаються поза нашою увагою. Ваш коментар буде детально розглянуто відповідальним підрозділом з метою запобігання аналогічним випадкам у майбутньому. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект або ж товар вам не підходить, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо брак виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!