Отзывы покупателей о Воздуходувка акумуляторная LY-752 для очистки предметов от пыли и грязи, мощный турбонентилятор черный
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
В описании одно по факту другое. Работала не долго.
- Достоинства:
- Не увидел
- Недостатки:
- Не оправдала ожидания
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
В характеристике одно описание, пришло самое другое.. как понимать?
- Достоинства:
- Дует
- Недостатки:
- Не соответствует описанию товара
- Продавец SAM groupe
Добрий день, Андрію! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що опис товару викликав непорозуміння. Ми вже перевіряємо картку товару та внесемо зміни, щоб інформація була максимально точною. Будь ласка, напишіть нам у повідомлення — ми допоможемо вирішити питання з вашою покупкою.
- Андрей Д***
Не спасибо, товар то оставлю, мне не кретично, просто хотелось бы покупать то что прописано в описании, спасибо.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
У комплекті йде тільки одна насадка як я зрозумів, на фото показують що є інші насадки, деякі фото невідповідають дійсності.
- Достоинства:
- ще не включив, заряджається
- Недостатки:
- одна насадка
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Продавець швидко звʼязався . Вирішуємо
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Не працює
- Продавец SAM groupe
Добрий день
поставте на зарядку щонайменше 2 години.
Затисніть кнопку включення-працюватиме.
- Нікіта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Все супер
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Все прийшло супер. Навіть клавіатуру видуває
- Ростислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108
Купував для мангала,для роздування вогню і вугілля відмінно,задоволений
- Достоинства:
- Добре дує для таких розмірів
- Недостатки:
- Пока не знайшов
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Все Ок дуже задоволений
- Достоинства:
- Все вчасно
- Продавец UA National Group
Дякуємо вам за відгук!
- Макс А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все норм
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Будемо раді бачити вас знову! Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами нашого асортименту — сподіваємося, ви знайдете для себе ще багато цікавих і корисних речей. Якщо виникнуть будь-які запитання, ми завжди із задоволенням допоможемо!
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108
Пройшло два місяці з моменту покупки. Ні разу вентилятор не підвів, потік повітря на рівні. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарний потік повітря
- Недостатки:
- Швидко розряджається, але не критично
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Працює добре, потужна
- Недостатки:
- Не повна герметичність корпуса
- Макар М***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
За два- три дні кнопка перестала нормально вмикати пристрій
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Бистро зламалось і не якісні перемикачі
- Филипп С***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108
Шумний , корпус не якісний , все не плотно закривається , зі всіх сторон дує воздух із за поганого корпуса!!!по функціям описанних у інструкції він половину робить, і по потужності дуже посередній …не рекомендую продавця і товар
- Достоинства:
- Недостатки:
- Його існування
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Не попрацював він довго!!!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Користувався небагато, в основному для продування пилу на комп'ютерних комплектуючих. Зі своєю задачею справляється чудово.
- Достоинства:
- Портативний, компактний, легко зарядити, не надто швидко розряджається при користуванні.
- Недостатки:
- Для своєї ціни та габаритів не має.
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Все працює
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Товаром довольны .
- Достоинства:
- Быстро заряжается , компактный.
- Недостатки:
- Нет .
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Робив один день після перестали працювати 2-3 режим прийшлось розбирати і відключити фішку від батареї та знову підключити та режими почали працювати на 2 день відійшов провід від лампочки після в цей же день і від компресора
- Достоинства:
- Добре дує
- Недостатки:
- Погано зроблені провода та режими
- Юрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108
Дуйка дує добре, особливо коли потрібно роздути мангал то те що потрібно.
- Достоинства:
- Добре роздуває мангал
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108
Все добре. Працює як потрібно. Зручно чистити комп'ютер. Пилосос за слабкий, а цей "звір" справжній дракон.
- Достоинства:
- Ціна, потужність
- Недостатки:
- дешевий матеріал
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Норм только на последней скорости быстро садится
- Продавец VMP
- Глеб Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Повітродувка працює ідеально. Є 4 режима роботи та ліхтарик.
- Достоинства:
- Добре дує, на довго вистачає акумулятора
- Недостатки:
- Дуже шумна на 4 режимі
- Продавец VMP
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108
Працює вже 3 місяці, все влаштовує, потужний, але гучний
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108
задоволений товаром, за рахунок резинової насадки зручно продувати важко доступні місця
- Сергій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Працює добре.
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Гарний товар
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Імба
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Купила цей турбовентилятор. Чорний, зібраний добре, ліхтарик світить яскраво. Пил з клавіатури та техніки здуває на ура.
- Недостатки:
- Шумить сильно: на максимальній швидкості гуде як літак.
- Продавец VMP
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo
Очень слабо дует
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мощность
- Каролина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Сломался после 20 секунд использования ! Деньги на ветер
- Продавец UA National Group
Дякуємо за відгук. Така ситуація не є типовою для цієї моделі. Повітродувка могла надійти з частково або майже повністю розрядженим акумулятором, тому якщо використовувати її одразу після отримання, вона може вимкнутися вже через короткий час.
Перед першим використанням потрібно повністю зарядити прилад близько 2 годин. За інструкцією для заряджання потрібен стандартний блок 5V/2A. Блоки зі швидкою зарядкою не підходять для бюджетної електроніки, тому для перевірки радимо зарядити повітродувку комплектним кабелем саме від звичайного блока 5V/2A та після цього повторно увімкнути.
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Швидко доставили, все працює, дує.
- Сопіженко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Користуюсь вже 3 місяці, ніяких нарікань немає. Допомагає в прибиранні авто та в домашніх справах. Топ !
- Достоинства:
- Ціна, Потужність, Компактність.
- Кирило П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Непогане бюджетне рішення. Для доглядом за ПК продувкою клавіатури, 3д принтера, водостоків біля капоту машини (якщо це сміття невеликого розміру - липа чи щось таке що падає з дерев) чи електро бритви (щось типу one blade) цілком вистачає. Є вбудований лед світлодіод концентрованого направлення, доволі потужний. Зарядка по тайп-с.
- Достоинства:
- Ціна, розміри, пружність, вбудований ліхтар
- Недостатки:
- На великій потужності вистачає не на великий проміжок часу (це якщо дути безперервно, але якщо дути короткочасно то вистачає на довше)
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Брала на подарунок. Супер
- Семён М***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group