- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Задоволена покупкою. Дуже зручно, що є підсвічування екрану.
- Павел О***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Все отлично
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Відповідає вказаному в описі
- Продавец Schoff
Дякуємо за ваш відгук, Владиславе!
Раді чути, що кулінарний термометр ThermoPro TP03H повністю відповідає вашим очікуванням і опису. Бажаємо смачних та точно приготовлених страв!
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Все як у в описі
- Продавец Schoff
Дякуємо за ваш відгук, Вадиме!
Раді чути, що кулінарний термометр ThermoPro TP03H відповідає опису та вашим очікуванням. Бажаємо смачних страв і точного приготування!
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Дуже зручний термометр, вимірює температуру точно, а головне швидко. Зручно можна примагнітити до холодильника) Задоволена купівлею!
- Достоинства:
- Точність, швидкість вимірювання, якість і зручно примагнітити до холодильника
- Продавец Schoff
Дякуємо за ваш відгук, Олександро!
Раді чути, що кулінарний термометр ThermoPro TP03H задовольнив ваші очікування — точність, швидкість вимірювання та зручність використання роблять його справді практичним. Дякуємо за ваші приємні слова!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Чудовий якісний термометр. Це перший кулінарний, яким користуюсь.
Зручно тримати та вимірювати.
Сподобалось, що є підсвітка та магніт (можна зберігати на дверцятах холодиньника).- Достоинства:
- якість, підсвітка, магніт
- Недостатки:
- нема
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Товар получила. Все целое, батарейка прилагается. Уже опробован в измерении температуры при темперировании шоколада. Все ок. Проблем пока нет. Надеюсь не будет)
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Все супер
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Супер термометр - чудової якості, швидко визначає температуру, неймовірно зручний. Як на мене, то маст хев
- Достоинства:
- Зручний, якісний, швидко визначає температуру
- В'ячеслав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Ганяв по кухні дешеві повільні, маю з чим порівняти.
Чудова гострота щупа, входить в мнєсо ідеально, за рахунок сходинки інтуітивно зрозуміло на яку глибину заходити.
Прекрасно читаємий екран, чітка і якісна підсвітка, швидкість зчитування прекрасна (вдвічі від стандартних), дуже надійний та інформативний магніт в корпусі. Якість виконання - 5/5
Це вже другий мій девайс від Термопро (маю ще Termspike) і я не розчарований, дуже раджу до придбання, ціна якість тут прямо неймовірне співвідношення.- Достоинства:
- Швидкий, зручний, чудовий гострий щуп, надійний магніт
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Хороший щуп особенно для тех кто работает на мангале, либо хоспере.
Быстро считывает температуру.- Достоинства:
- Качественные товар!
Отправили в день заказа, даже в воскресенье!)
- Продавец Schoff
Щиро дякуємо за такий позитивний відгук!
Раді чути, що щуп Вам підійшов і добре справляється зі своєю задачею. Ми стараємося відправляти замовлення якомога швидше — приємно, що Ви це помітили. Бажаємо смачних страв і точних вимірювань температури! Якщо буде потрібно — звертайтесь, завжди на зв’язку.
З найкращими побажаннями
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Черный
Суперський девайс, дуже швидко вимірює, і дуже зручний
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Термометр гарної якості, швидко показує температуру, яскравий екран. Тактильно лежить у руці.
Замовлення вже булло в мене наступного дня.
Рекомендую - Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Суперська штука
- Достоинства:
- Якісна річ, батарея і викрутка, щоб її встановити, в комплекті
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Термометр дуже зручний. Був здивований тим, що в комплекті була викрутасів. Міняв температуру рідини та м'яса. Зручно.
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Поки не бачив.
- Юрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Товар відмінної якості. Швидко відправили щей доставка безкоштовна
- Панжинський Є***Отзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Класний термощуп, міряє швидко, є магніт і підсвітка. В комплекті і батарейки і викрутка, так що фактично одразу готовий до використання. Пробував і на мясі і на рибі. Відправили швидко, прийшло на наступний вже день.
- Достоинства:
- Швидко міряє
Є підсвітка
Є магніт для легкого кріплення
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Швидко відправили, гарно запакували. Термощупом задоволена: працює швидко, температуру показує вірну. Є магніт, тож комфортно кріпити до витяжки, завжди під рукою.
- Достоинства:
- Швидкий, точний
- Недостатки:
- Не виявила
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Усе чудово
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Останнім часом запит на кухонні девайси надходить від сина, який навчається на харчових технологіях, але термометр і самій давно хотілося ))
Зазвичай обираю, беручи до уваги відгуки. У цієї моделі з ними не густо, але термометр мені просто сподобався.
Поки ми на стадії "тицяти у все, що гріється", а він сумлінно відображає температуру.
Величезний плюс -- у комплекті йде і батарейка, і викрутка (кришка для елементу живлення фіксується гвинтиком).
Доставили шіидко.- Достоинства:
- Життєрадісний колір, батарейка й викрутка в комплекті
- Недостатки:
- Не виялено
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NE.BULOSHOP. Цвет: Оранжевый
Давно присматривала термометры этого производителя. Товар отправили быстро, Розетка с доставкой тоже порадовала.
- Достоинства:
- Складной щуп, нижняя часть щупа острая, водонепроницаемый (как заявляет производитель), довольно быстро измеряет (сравниваю с другими термометрами, которые были), возможность калибровки.
- Недостатки:
- Не обнаружено.