- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Start trend
Перше враження було таке собі, але в роботі супер
Дякую- Достоинства:
- Гарний розпил
- Недостатки:
- Важкувата
- Михаил Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Start trend
Якісний товар, відправили швидко.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Світлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Start trend
Качественная штанга,добротно сделано,для высоких деревьев самое то.Спасибо продавцу за быструю доставку.
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Start trend
Якісна штанга. Міцний латунний кран, довгі штанги. Магазин реагує дуже швидко, відразу відкликаються, миттєво відправляють, добре упаковують.
- Достоинства:
- Якісні комплектуючі
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Start trend
Даже гарна штанга! У розкладеному стані разом з ручкою - 3 метра 15 сантиметрів. Але я рекомендовав би не витягувати другу половину штанги на ті самі останні 15 сантиметрів оскільки інакше вона тримається на самому кінчику труби, що може призвести до пошкодження. Якщо ж залишити на 15см всередині першої секції, то тримається досить непогано навіть не зважаючи на довжину в 3 метри! Я спочатку не зрозумів де та друга половина, якось воно так не очевидно було, але потім розібрався. Всі частини цього виробу окрім ручок та кількох гумових прокладок металеві. Метал на вигляд якісний, не тонкий навіть на трубках, через що штанга може бути важкуватою якщо тримати її на витягнутих руках щоб дістати вище. Кран металевий, метал також не тонкий, ніде нічого не протікає і не пропускає. Форсунка у комплекті лише одна, але досить якісна через що шляхом обертання її кінчика можно отримати різну інтенсивність від дрібного туману до дощику або навіть майже струї. Для цієї штанги треба шланг щонайменше 2 метри(зі стандартним з'єднанням 18мм), 1 метр незручно, буду докуповувати. Також не намагайтеся обприскувати з ручного оприскувача, оскільки ви не зможете однією рукою довго тримати штангу, а другою підказувати тиск так, як це робиться зі штатною штангою ручного оприскувача. Для цієї штанги потрібен тільки акумуляторний обприскувач! В цілому я покупкою дуже задоволений і рекомендую тим, хто хоче отримати дійсно добротний якісний виріб. Єдине, що трохи засмутило, так це трохи недокручений гвинт на ручці, він на заводі просто почав вкручуватися під кутом, але я швидко виправив звичайною викруткою.
- Достоинства:
- Якість, міцність
- Недостатки:
- Вага