Отзывы покупателей о Кухонний ніж Krauff Smart Сhef Універсальний Сантоку 12.5 см Чорний (29-305-052)
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Ніж гарний. Користуюся другий день у екстрим режимі. Головне, після кожної дії - підправлять мусатом. І все буде добре.
- Достоинства:
- Легкий, але приємно лежить у руці.
- Недостатки:
- Як і в усіх гарних ножів, треба частіше вирівнювати й доводити лезо.
Але це не недолік. Це - данність.
Добрий день! Щиро дякуємо вам за відгук.
Приємно чути, що ніж зручний у використанні й виправдовує очікування навіть при інтенсивному навантаженні. Ви абсолютно праві: регулярне вирівнювання кромки мусатом — нормальна практика для якісних ножів з гострою заводською заточкою. Це допомагає підтримувати ідеальну гостроту.
Бажаємо, щоб ніж Krauff слугував вам довго та з задоволенням!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Шикарно. Лезо бомба(не доречно про бомбу((() Місяць-все норм.
- Недостатки:
- Під аля підпісом Єктора є дифект(
Добрий день, Сергію!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що ніж у використанні вам сподобався.
Щодо виявленого дефекту — нам дуже прикро, що трапилась така ситуація. Щоб краще розібратись у питанні та допомогти вам, просимо надіслати фото місця, де помітний дефект.
Це дозволить нашій команді оперативно надати рекомендації для вирішення ситуації. Дякуємо за довіру до Krauff!
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Ножи отличные .Режут всё. Продавцу респект.
Відмінний ніж за співвідношенням ціна-якість. Трішки підправити мусатом - навіть може покрити).
За таку ціну - цілком задоволений.
Перший брав на пробу. Згодом замови ще три.- Достоинства:
- Ціна - якість.
- Недостатки:
- Заточку треба доводити. Але, це не мінус. Так є і з кожним ножем.
Дякуємо за ваш відгук!
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Чудовий якісний ніж. Комфортно сидить у руці, якісна сталь, лезо затуплюється досить довго, точиться легко.
- Достоинства:
- Зручний, виїмки на лезі, що зменшують прилипання. Якісна сталь.
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Гарна якість
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Хороший та зручний
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Відмінний ніж.
- Достоинства:
- Гострий,зручно лягає в руку
- Алекс Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 125
Дуже гарний ніж
- Достоинства:
- Легкий та гострий
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 125
Ніж сподобався!
Дякуємо за ваш відгук!
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Хороший нож.
Дякуємо за ваш відгук!
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
дуже добрий ніж
- Достоинства:
- удобна і зручна рукоятка
Дякуємо за ваш вибір!
- ТаяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175
Отличный нож, какой я хотела
Дякуємо за ваш вибір.
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 125
Зручний для дрібної нарізки.
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 125
Нож получил в течении двух дней-это единственный плюс. Если компания дает гарантию,то могли-бы хоть проверить товар. Заявленна толщина обуха 2мм. На самом деле 1мм. Непонимаю для чего этот обман. Нож пригоден только для резки овощей. Очень разочарован!!!
- Достоинства:
- Самый обычный нож.
- Недостатки:
- Тонкий, легкий.
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — така інформація дуже важлива для нас.
Товщина обуха справді може трохи відрізнятися залежно від партії виробництва, і допускається технологічне відхилення. Для цієї моделі ніж спеціально робиться більш легким і тонким, щоб забезпечити швидке та акуратне різання овочів і фруктів — це його основне призначення. Тому ніж не підходить для важких продуктів чи рубки — і ми завжди стараємось це підкреслювати в описах.
Втім, якщо фактичні параметри не відповідають вашим очікуванням або заявленим характеристикам, ви можете:
- звернутися до магазину для обміну чи повернення — партнерська підтримка швидко допоможе вирішити питання.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати якість і комунікацію!
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 125
Занадто легкий. Лезо як на мій погляд затонке. Пружне. Очікував адекватної жорсткості. Відчуття ширпотребного китаю. Не вартий своєї ціни взагалі.
- Достоинства:
- Сумніваюсь
- Недостатки:
- Ширпотреб. Своєї ціни не вартий
Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
Модель Smart Chef 12,5 см дійсно має тонке та пружне лезо, адже розроблена спеціально для делікатної роботи з продуктами (овочі, зелень, м’ясо без кісток тощо), коли потрібна легкість і точність. Це не професійний ніж для обвалювання чи жорсткої нарізки, тому його конструкція — максимально легка та ергономічна, що подобається багатьом користувачам.
Водночас ми вдячні за ваше враження — воно допоможе нам удосконалити асортимент. Гарного дня!